you gave me all but i want more


för er som inte har något bättre för er

Den 26 augusti 2011 förändrades en flickas liv. Hon var en förvirrad och förkrossad sextonåring efter att ha blivit bedragen av sin kärlek. Vilsen och ensam drack hon bort sina bekymmer på den traditionella och årliga nollningen. Det var den sista nollningen för 2011 års ettor på gymnasiet och alkoholen fick humöret på topp. Vinglig och fnissig försvann hennes blyga sida. Hon blev jagad av polisen på tågrälsen och tog fram sin vågade sida inför folk hon annars inte skulle säga ett ord till. Alkohol åkte upp och mer sjönk sedan ner. Men det var inte förrän mot kvällens slut som en förändring startade. Den sextonåriga flickan glömde bort alla gränser. Hon hittade en kille sittande på det gröna gräset vid kyrkan och lade sig därför i hans knä – och somnade.

 

Natten fortsatte och den okände killen bad om flickans nummer. De gjorde sällskap hem, men till varsitt hus. Det var inget mer med det. Flickan bäddade ner sig för att somna och invänta morgondagens huvudvärk. Hon hade inte en tanke på att ta kontakt med honom, han var bara någon snygg kille som hon pratade med under en kväll. Men precis innan ögonen slocknade för att ta henne till drömmarnas värld, fick hon ett sms – från honom.

 

Tiden gick och flickan började träffa den mystiske killen. Minnen, skratt och kyssar byggdes på. Men inga känslor fanns, inte för hennes del iallafall. Han började berätta hur han kände för henne och att han ville fortsätta med henne i sitt liv, men han fick ingen bekräftelse tillbaka. Hon låg bara i hans famn i tystnad, medan den stora gungan rörde sig fram och tillbaka. För flickan var rädd. Hon var rädd för att få känslor för honom och bli sårad igen. Istället bestämde hon sig för att stänga av de eventuella känslor som kanske fanns där och bara njuta av stunden. Men dag efter dag ökade tveksamheten över hur hon borde hantera situationen. Hjärnan påminde henne ständigt om hennes tidigare liv och om att hon var rädd. Men, hon var lycklig och kände sig trygg med honom. Den 27 september 2011, en månad och en dag efter nollningen, vägde det positiva över till att offentliggöra varandra som flick- och pojkvän i ett förhållande.

 

Hon var lycklig, för hon hade funnit en fin kille som hade fallit för henne. Men hon var fortfarande osäker. ”Är det han jag behöver eller är det tryggheten?” Det var inte förrän månader senare som hon blev säker och började satsa på förhållandet. Hon litade på honom och hon ville ha just honom. Hon ville inte känna trygghet, hon ville ha hans trygghet. Och det hade hon fått. Känslorna krossade muren och hon föll ordentligt, men han fångade henne kärleksfullt. Flickan var förälskad.

 

Månader blev fler och kärleken blev större. Problem har skapat tårar, men samtal har gjort kärleken starkare. Åtta månader har passerat och de bär fortfarande rollerna flick- och pojkvän. Flickan vet inte om hon älskar honom, för det vet man inte förrän man har förlorat det enligt henne. Men hon hoppas och tror verkligen att hon gör det, för tanken utan killen existerar inte längre. Flickan älskar pojken, och han heter Erik Fagerdahl. Och den där flickan, det är jag.

stackars lilla frida

Illamåendet håller i och skolan får klara sig utan mig idag. Jag har precis lyckats stiga upp ur sängen efter 12+ timmars sömn. Jag försöker även få tag på jobbet för att sjukanmäla mig, men de vill inte svara. Dissen.

gröna lund del 3 - vid vattnet







if you're sinking like a stone, carry on


'cause i'm a lovesick fool

Gick de två första lektionerna och fick sedan sluta skolan. Jag åkte hem till pojken min och vi hoppade in i duschen. Efter duschandet köpte vi med oss mat och hade "mat-picknick" i Johannelundsbadet, mys. Anton och Albin dök upp och vi spenderade resten av kvällen med de två. Jag mådde dock illa nästan hela kvällen så låg och sov en stund, social tjej. Vill ni veta mer om mitt liv? Nej, tänkte väl inte det.

Fördelen med media: Fota nakna pojkar!


you're unable to see that i've always been in love with you



bilder från i lördags









jag kämpar, sliter och svettas

Kom till skolan vid 12 och fick då reda på att jag kunde ha varit hemma de två första lektionerna. Sista lektionen spenderade klassen i Tinnis för lite beach vollyboll! Sedan blev det ännu en dag på jobbet. Behovet av pengar till min framtida kamera + semester till Turkiet är grovt. Jobba jobba jobba rumpan av mig!


åtta månader



sammanfattning av helgen

Igår (Lördag):
Vaknade upp med min fina och jobbade på eftermiddagen. Åt jordgubbar och myste med le familia en liten stund innan bussen tog mig till Elsa där även Erik, Anton, Albin och Jonathan befann sig. Grillade supergod mat, drack lite gott och vips så flög tiden förbi! Vi alla sov även hos Elsa den natten.

Idag (Söndag):
Vaknade upp med min fina igen och gick upp med tuppen för ett jobbpass som för övrigt gick galant. Jag åkte sedan tillbaka till Elsa där pojkarna låg och pressade. Hade det skoj med alla möjliga påhitt innan jag och Erik hamnade här hemma hos mig. Det blir att sova ännu en natt med bästisen. Jag får inte nog av honom!

grattis på mors dag älskade mami


vincent x4





För kär var det sista som jag ville bli

Ett jobbpass bestående av rush och kaos är avklarat. Nu väntar jag på bussen hem för att fixa i ordning inför kvällens påhitt.


gröna lund del 2 - på grönan











det finns känslor som aldrig suddas ut

Shortsen testade jag för länge sedan men kunde inte ha de. Av någon anledning satt de perfekt när jag gav de ett nytt försök. Solbrillorna och shortsen är från New Yorker och kostade sammanlagt under 300-lappen då de slog in fel och jag fick båda sakerna mycket billigare. SCORE!



grattis i efterskott pappa

Hade en halv lektion igår, det kändes värt att gå på... Träffade sedan Johanna där vi bytte dop-bilder mot lön. Firade min allt för fina lön med ett par shorts samt solbrillor och fick pengar över till och med! Mötte upp Erik och Elsa vid 12 och bjöd de på mat.

Efter att ha stött på en idiot till busschaufför kom jag och Erik äntligen hem till mig. Spenderade kvällen nästan bara utomhus, eftersom det var så bra väder. Vi firade även papi som fyllde år igår med god mat, fika och trevligt folk i släkten. Erik sov även här inatt och drog vid halv 9 imorse för att jobba.


dream a little dream of me


det lila och gömda landet




tre saker jag inte vill vara utan


Svar: Mat, familj osv är självklara saker. Ärligt talat tror jag att man skulle överleva fastän om man skulle mista en familjemedlem. Det låter hemskt, men försök att förstå mig. Självklart skulle det vara sjukt svårt, men de skulle vilja att jag skulle fortsätta leva. De skulle vilja se mig lycklig.

Så istället gör jag om frågan till tre saker jag inte vill vara utan:
- Min onepiece
- Min kamerautrustning
- Mina närmaste vänner (pojkvän ingår såklart)

gröna lund del 1 - bussen dit












drömmer mig bort

Fritt arbete första och andra lektionen. Efter lunchen hade vi fritt arbete ännu en lektion innan jag jobbade rumpan av mig lektionen efter. Sista lektionen var läraren snäll och lät oss arbete hemifrån, så jag och Anders promenerade in till staden. Vi hamnade i fotoaffären och dreglade över kameror.
Sammanfattning: Fritt arbete 3/4 lektioner och sista lektionen "ledig".

Jag har tänkt länge på att förnya mig för känner inte att min kamera räcker till längre om jag ska kunna få lite utmaningar med bättre kameror att kunna utvecklas med. Men jag får nog dra in några fler jobblöner innan jag slår till. För attans vilka fina grejer det finns som väntar på mig!

Canon EOS 7D är TO DIE FOR! Men det lutar även åt snäppet under, Canon EOS 60D.

På bussen hem

Jag har varit i Stockholm på gröna lund idag med mediafolket eftersom vi blev nominerade till lilla journalistpriset (vår tidning signerat ung). Hemvägen bjöd på sång och fet bilkö som avslutades med att missa min buss med en minut och sitta på resecentum i trosor med Anders. Äntligen är jag snart hemma och längtar efter att få kramas med mina två sängkillar. Bilder kommer imorgon!


säg den lycka som varar för evigt


don't you worry about a thing




i see that you've come so far



until i looked into your eyes

Jaha ni. Jag börjar 12 idag, men gick upp vid 7 imorse och befinner mig just nu i skolan. Erik var tvungen att larma huset imorse, därför kunde jag inte sova kvar. Känns lite segt att sitta här vid halv 9, men jag tänkte få lite plugg avklarat under tiden... I min ensamhet...

Släktfirande hos Erik

Efter en grymt trevlig dag samt kväll med Eriks släkt och god mat, bäddar jag och Erik ner oss för att se film! Jag sover även här inatt, myspys.


grillning och fika hos leo och tindra









free feeling

Två stycken bilder jag fotograferade på vovven i bilen framför medan jag satt i bilen bakom.


for once i got the feeling that i'm right where i belong

Igår ägnade jag min förmiddag på jobbet, jag som ALDRIG jobbar liksom ;) Sedan stod ordet "gym" på schemat för mig och Ida på WorldClass, dock inget som föll mig i smaken heller. Finns inget bra sätt att träna för mig, wä wä. Resten av kvällen bestod av mys med Ida och Becca hemma hos mig med grillning, häng i uterummet samt fotbollstittande. GRYM KVÄLL!

Jag tog inga bilder igår så bjuder på två fräscha från nollningen!

fyra från dopet 6/5





två mobilbilder från igår

Det blev en till natt hemma hos Erik sovande i hans famn. Idag har vi två duschat, lekt med David (Eriks halvlillebror) och åkt omkring i bilen för några ärenden. Sedan släpptes jag av vid jobbet där jag har spenderat min eftermiddag/kväll. Cash is king.

Sned bild, jag vet.

Överraskning från Erik

Mörkt rum med 40 tända ljus som belysning i hela rummet. Chokladask och massagetvål. Tio röda rosor och rosenblad på sängen.


min älskade skjorta och jag


Svar: Tack så mycket! Den inhandlade jag för ett bra tag sedan inne på BikBok :)

if you love me, would you let me know?

Igår åkte jag till Simhallen för längdsim i 40 minuter. Jag och pensionärerna, mums. Det var faktiskt riktigt skönt att bara simma omkring i ensamheten. Dock alldeles för långtråkigt för att åka dit en gång per vecka.

Igårkväll skjutsade syster mig till Erik där en överraskning väntade på mig. Jag hade tyvärr inte med mig kameran, men jag ska försöka att slänga upp ett inlägg genom mobilen där några bilder finns! Jag sov iallafall hos pojkvännen och idag har jag jobbat några timmar. Dubbelt betalt också, wohoooo.

looking outside and thinking "we can work this out"



jag har glömt vad jag minns



if you love someone you shouldn't let it show


Text: weheartit
Leggings: ginatricot, lämnade dock tillbaka de.

getting higher than the empire state

Somnade vid halv 5 (!!!) igår då jag var förkyld och inte mådde bra. Idag mår jag bättre, men förkylningen hänger i och jag och Ida fick skippa gymmet. Vi gör ett nytt försök på lördag istället! Annars då? Imorgon är sista skoldagen för vi är lediga på torsdag samt fredag. Helgen består av jobb varenda dag, ovanligt? Nej. But cash is good!

det finns dagar då jag kryper in i kroppen och gömmer mig


Svar: Jag köpte det inte, utan fick det från jobbet! haha :)

frida tipsar sommardrycken

Den perfekta drycken en varm sommardag hittar du på Espresso House!


for once i feel that i'm the one



new in



långt inlägg om ingenting

Jag har precis anlänt här hemma efter att ha jobbat i fem timmar. Mot slutet hade jag och dörren i drive:n ett slagsmål och jag vann. Nästan. Nu har jag äntligen tagit mig igenom jobbande fem dagar i rad och har ingenting på fyra dagar. Åh vad jag ska njuta. Fast det har jag inte tid med, för lärarna är duktiga på att slänga på en massa uppsatser, inlämningar och redovisningar samma veckor! Hard work work.


säg inte att du älskar mig, bevisa det

"Hon kanske försöker att dölja det med något flum lite då och då, men det syns mycket väl på henne att hon är riktigt ledsen. Hennes skratt finns där, men hennes ögon är ledsna. Jag blir påverkad och nere, för hon förtjänar något bra. Hon förtjänar respekt." - Utdrag från Rebeccas uppsats om mig som hon skrev nyligen.


promenad med amanda och enzo




this is gonna take a long time



veckan som har gått

Måndags: Träning och träffade Erik
Tisdags: Fotbollscup i Stockholm med skolan
Onsdags: Jobb
Torsdags: Jobb
Igår: Jobb, firade 18-åriga Erik, kvällsfika med Ida
Idag: Jobb
Imorgon: Jobb

anledningen till dagar utan inlägg

Humöret har varit åt helvete i veckan. Ursäkta språket, men så är det helt enkelt. Saker har satt känslor i skiten och jag har varit helt nere. Därav inget bloggande, jag ville inte ta ut det över er. Jag är fortfarande nere och lär vara det ett tag, men jag ska lämna det åt sidan här på bloggen så vissa läsare tjatar på mig dagligen att jag måste blogga. Haha!

bildbomb från fotbollscupen i tisdags
















du måste flytta på dig

Saker som inte borde existera dyker upp. Händelser förstoras och känslor förvärras. Mer och mer staplas på högen och jag vet inte var jag ska börja eller hur. På återseende.

bjussar på två mobilbilder sålänge

Nu är jag hemma efter att ha lirat fotbollscup i Stockholm med underbart Klara-folk mot andra Klaraskolor. Självklart tog både linköpings tjej- och killag hem GULD, vad annars liksom? Dagen gick alldeles för fort och var grymt rolig! Vi tjejer hade 24-0 i målskillnad, killarna har jag inte koll på lika bra. Jag säger bara lycka till att kunna resa på sig imorgon bitti. Att tro att talangerna finns kvar efter 2½ år ifrån fotbollen var ett misstag. Jag måste gå i pension! NU: SOVA!!!

Alina Devecerski - Flytta på dej

Finns inte så mycket intressant att skriva på bloggen om dagen, inget speciellt som jag vill dela med mig av. Skola som vanligt och sedan träning med några på skolan inför morgondagen. Erik har även varit här i några timmar. Imorgon klockan 06.30 går bussen mot Stockholm där jag kommer vara hela dagen för att spela fotbollcup mot andra Klara-skolor!

"if you know what i mean? ;)"

Efter dopet åkte jag och träffade min knasboll. Elsa var även med i några timmar. På kvällen låg vi två i sängen, höll om varandra och bara talade ut. Minnen, rädslor, hemligheter och pinsamheter. Det snacket behövdes verkligen! Erik, han är bra han.


Gud är far till alla barnen

Dopet är avklarat och nu väntas det på käk!


I'm off and away

Söndagsångesten är på topp, men sånt har jag inte tid med idag. Upp och slänga i sig lite frukost samt dra på finkläderna, för snart är det dags för lite jobb. Dock får inte allt plats, så måste prioritera vad som är viktigast vid fotograferingen...


don't tell me you're in love, come on stay with me

Nyduschad, nybäddad säng och nu väntar jag på tacos. Toppenhumör hela dagen fram tills nu när jag fick reda på att jag kanske måste nöja mig med att sova med bara två av favoritpojkarna och inte den tredje samt bästa favoriten. Jag köpte mig en kartong choklad så överlever förhoppningsvis.


känslor kommer och går, äkta kärlek består

Mami och papi



gamla linköping





trött på mänskligheten

Trött på mänskligheten. Ena sekunden bästa vänner, nästa vill ni slå ihäl varandra. Med varandra säger ni hur mycket ni älskar den andra, sedan snackar ni skit bakom varandras rygg. Tjejer framför allt, skärp er. Väx upp och försök bete er som om ni faktiskt vore människor.

i don't know if i'll make it

Två bilder från typ höstas (!!!) som bara aldrig kommit upp på bloggen förrän nu.


somebody save me from this shit




come over here and play

Jag, Erik och Elsa var och tittade på Becca och hennes lag Kenty (mitt fd. lag) när de spelade match igår.





i'll never let you fall, i'll stand up with you forever



why does everybody thinks my words can make a difference?

Fem stycken från senaste veckan tagna med Elsas kamera.





Bilder från trerättersmiddagen


Matte ute i solen


årets brasa: vidingsjö motionscentrum

Jag var precis i Vidingsjö och spanade in gårkvällens klart största majbrasa: Vidingsjö motionscentrum.






RSS 2.0