if you still care, don't ever let me know

Valde att stanna kvar i skolan idag också för lite skrivande på engelskauppsatsen med Vickis. Annars då? Nej inte särskilt mycket. Äta och duscha innan jag försöker få historiainlämningen klar en gång för alla...



we<3it

i won't be home this christmas



i set fire to our bed

IDAG. Startade dagen med tyskaprov som gick bättre än förväntat. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt. Skoldagen flöt på bra och jag valde att stanna kvar i skolan med Katja för två välbehövliga timmar spenderade på historiauppsats. Träffade sedan Erik och Albin på stan innan jag och pojken min myste hemma hos honom.

två tjockisar från igår tagen av en till tjockis (becca)

a kiss with a fist is better than none

Oj oj oj, upptagen tjej!

IGÅR. Träffade som sagt Erik igår efter skolan och strosade runt i staden innan vi gjorde ett lyckat besök hos UM. Efter det fick vi i oss lite käk på Hakepi där även Becca, Hugo och Simon befann sig! Hockeyn var roligare än förväntat då LHC förlorade och jag inte är någon hockeyfantast direkt. Tog promenaden hem längs med ån med min fina och nanna kudden.

you hit me once, i hit you back

Sitter och plattar håret innan jag tar bussen till skolan. Börjar nämligen 12 idag (som alla andra måndagar..). Efter skolan sitter Erik och väntar på mig för lite käk. Tar en sväng till UM innan vi, hans lillebror och typ halva berzan drar iväg på lite hockey. HEJA LHC!

frågor kräver svar


Svar Anonym: Det har varit väldigt fram och tillbaka detta år om jag gör det eller inte. Ofta på julafton känner jag mig otacksam/snobbig om jag får någon present jag inte gillar till 100%. Men jag tror det är mest avundsjuka på julafton när jag ser de små barnen med sina meterhöga julklappshögar. Jag saknar känslan man hade som liten. Då julen var något man längtade till. Nu har jag ingen julkänsla alls längre. Men visst är det lite mysigt ändå...

Svar Anna: Efter allt kaos som har varit mellan oss är vi faktiskt vänner! Så som vi båda ville att det skulle sluta. Det är inte så att vi hör av oss till varann osv. Men när vi tex hamnade på samma buss satt vi tillsammans och hade roligt ihop. Munnarna gick i ett då vi båda hade varit med om så mycket sen i juli.

du är allt bra du

Pluggandet tog kål på mig så satte mig på discobussen till Erik där även Anton befann sig. Dock drog han tidigt så umgicks med pojken i några timmar innan jag satte mig på discobussen hem också! Status.

julmusik? nej tack.

Var ute på en timmes prommis med min fina vän Anton KK förut. Har givit upp pluggandet för ett tag och letar istället efter lite julmusik. Men jag har insett att julmusik är hemskt dåligt! Hittar inget vettigt. Det hamnar bara klassiska låtar (som jag inte ens tycker är bra) i spotifylistan "jul är icke kul", bara för att få ihop lite låtar liksom. Nog om mitt sura liv. Nu ska jag nöta in de sista tyskaglosorna inför provet!

Uppdatering: Jullåtar med Blink-182, Bryan Adams, Jackson 5 och Justin Bieber ger lite hopp om julmusiken.

Hm... Någon lustig bild jag fann i arkivet ifrån förra julen innan luciatåget.

JUST NU




you ran away, you're all the same

Avklarat lite extra cash efter den hederliga söndagsrundan med Aftonbladet i handen. Förutom att jag halvt blåste bort och råkade säga "Smaklig måltid!" till en kund gick det bra. Tillbringar söndagsångesten med historia- och tyskaboken framför mig i hopp om att bli ett snäpp smartare.

2


you couldn't hate enough to love



mayby we're trying too hard

Dagens jobbpass gick SUPERBRA. Jag vann kassatävlingen och var den enda som kom upp i summan för att få en biobiljett. Score! Dags att ta tag i lite pluggande innan jag bäddar ner mig och drar igång en film. Imorgon är det mer jobb, fast då på Aftonbladet och inte McDonalds. Resten av söndagen tillbringar jag mig till plugg...

Focuskaos. Men jag orkar inte ta en ny!

ännu ett david-inlägg

Var med om en rolig händelse ikväll. Åkte hem till David för att lämna krya-på-dig-presenter (chokladask och sugrör eftersom han inte kan tugga, hhihihi). Skriker som ett hysteriskt fan när jag ser honom ute på sin gata. Jag gick ur bilen medans han bara glodde på mig och inte kopplade vem jag var. Grejen var att det INTE var David. Det var hans storebror som ser exakt likadan ut typ. HAHAHAH.

shopping with santa

Pizza i magen och några lappar fattigare. Men julklapparna börjar bli färdighandlade nu för min del, SKÖNT. Om jag har varit snäll iår kanske tomten ger mig en del godingar som jag bar idag i alla möjliga provrum.



it hurts


Svar: Låt oss kortfatta det. Skulle göra backflip i simhallen men snubblade och landade med överkäken på trapolinens kant. Tappade två tänder. Tre tänder upptryckta i tandköttet. Tänder genom läppen.

Två stycken "operationer" hittills på två dagar. Sytt båda läpparna. Spräckt övre käkbenet. Fraktur i käken. Inte kunna äta på minst en månad. Tänderna är läkta och klara om kanske 2-3 år.

Tur i oturen landade han på övre käkbenet. Hade han landat på hakan hade han troligtvis inte överlevt.

KRYA GUBBEN!

Jag var nära på att börja gråta tidigare idag när jag insåg hur nära det var att jag miste en god vän till mig. Allt kommer gå bra David. Vila ordentligt så kommer det lösa sig! En centimeter från döden, sjukt...

Uppdate: Där kom tårarna.


for all the times i never turned his way


meine mutter hat hängentitten

Hur dagens uppdatering blir får vi se. Har några planer idag som gör att jag inte vet när jag kommer hem. Men blir iallafall inlägg ikväll vad jag än gör! Btw. KRYA DAVID. Damn vad synd jag tycker synd om dig!


don't like me? well, don't.

Favoriten har hoppat på bussen hem nu efter att ha haft popcorn-, godis-, film-, och massagemys med mig!


all i see is you and me

Har inte mycket att skriva om dagens skolgång. Humörsvängningar genom hela dagen. Ger er tre från i morse och bäddar sedan ner mig för en timmes sömn innan min personliga massör kommer och kramar om mig!



foto och redigering: me


my heart beats so fast 'cause of you

Ja här var har vi en usel uppdaterare. Men jag har anledning people.

Skola och sedan staden med Becca, Hugo, Sofian med flera för några julklappsinköp. Sedan hopp in i bussen mot Valla där ett jobbpass 16-20.45 väntade på mig. Ensam i kassan + sprängmensvärk + oväntad och extrem rush som aldrig tog slut = dålig kombination. Jag behöver sömn. Nighty nighty!

Suddig bild tagen av mig. Men gud vad jag tycker om den ändå.

he's so damn amazing


take it easy because i like you

Spanade in lite julklappar efter skolan med Rebecca innan hon drog hem och jag satte mig på Expresso House med Erik, Albin och Anton. Umgicks sedan resten av kvällen mit mein Junge. Tschüs!





we<3it

monday bloody monday

Har precis anlänt i hemmet med "han den där" liggandes i sängen. Det var allt. Varsågod, en fin bild:

lite sommar tack!







the end of a lifetime

Hej och hå! Blev endast 11 timmars sömn inatt, attans. Börjar iaf 12 idag med tre lektioner innan jag träffar min Erik The Man Baby och drar med mig honom hem hit!

a new life she has found


cannibal

I eat boys up, breakfast and lunch.
Then, when I'm thirsty, I drink their blood.
Carnivore, animal, I am a cannibal.
I eat boys up, you better run!

aa jag är rätt söt, tack så mycket!

Hemma efter 8h 15min ute i jobbvärlden som för övrigt flöt på riktigt fint! Siktar in mig på att somna vid 10 för att få mina efterlängtade 12 timmars sömn då jag börjar seeeent imorgon. Dudeluu.

i'm sexy and i know it


Svar: Tror det blev ett litet missförstånd min vän. Det skulle stå chips+dilldipp. Men när jag inte har en färdigmalen påse brukar jag, eftersom jag är så sexig, gnida min rumpa fram och tillbaka så den smulas sönder...

all this demons, they keep me up all night

Har precis haft en besök här hemma av Lovisa, Henke och Axel. Bussiga som de är gick de bara in i huset medans jag stod i duschen.... Har iallafall skickat hem de så nu åkte chipsen och dippen fram! Aldrig att jag bjussar de likom, MOHAHAHHAHA.



i pray i am


tomte och turtle-power

Evelina och jag står för underhållningen i den här bomben från i torsdags. Puss på dig!







cash flow baby

Jobbade igår, idag och laddar om för 2st jobb imorgon på 8h 15min samanlagt. CASH FLOW! Men det lär väl behövas nu inför julen. Frågan är om man ska jobba julafton och slippa all ångest? Sparar krafter inför morgondagen genom att spendera kvällen med en långdusch, tacosätande, chips+dill samt en massa sömn.

sing whatever you have to sing

Pojken och jag bäddade ner oss hos mig tidigt igårkväll för lite filmtittande. Men John Blund vann. Följde Erik till bussen vid halv 9 imorse och skickade iväg honom för lite jobbande. Hann inte mer än somna om innan det var dags för mig att bege mig ur sängen. Frukosten är i magen och jobbkläderna är på. NU KÖR VI.

Aa jag vet att jag är tuff.

i väntan på hjärtat


VINTERLJUS 2011

Några få mysiga bilder tagna av mig:







jobba jobba, åååh sopa!

Jag fick skippa fredagsplaneran och hoppa in på ett pass mellan 16-20 på donken för att hjälpa till i dagens kaos. Folket slutade inte strömma in och huvudvärken växte, men jag har fortfarande så galet roligt där!

min fina får bli inläggets bild, bara för att han är så bra!

she's hotter than fire

I väntan på att dunka-dunka på matten med Evelina drar jag och Becca ut på tiden i datasalen. Började dagen med 2 lektioner vid datorn och avslutar den med som sagt matte och sedan m-tid som vi inte kommer ha. Ganska meningslöst inlägg. Jag skrev det mest för att... skriva typ.

- yves saint laurent

Mode passar men stil varar. Monki 500kr 250kr

i turn the music up

Mer än lyckad kväll. Jag fikade på Expresso House med Bella innan vi promenerade runt "Vinterljus" som för övrigt var jättefint och grymt anordnat. Åkte sedan hem till Erik för lite mysande innan jag hamnade här med hans tröja på mig som är bland de skönaste tjocktröjor jag någonsin burit!!


i like turtles!

Sitter på svenskan i väntan på att sluta skolan om sisodär 20 minuter. Försöker få ihop en insändare. Tur att spotify ljuder i öronen med peppmusik. Dagen har i helhet gått hyffsat fort med tanke på att vi inte hade någon matte utan istället 2h 10min rast, sweet. När jag kommer härifrån står Bella utanför skolan och väntar på att få ha en dejt med mig!


i know you love me, i know you care


calling my name and i'll be there

Jobbpasset gick prima. Jag tycker det är jätteroligt att jobba och trivs verkligen där! Så ni vet. Efter jobbet tog jag bussen till Axel för lite umgänge innan jag hamnade här hemma. Blir att lägga sig tidigt ikväll (också).


JOBBA RÅÅÅ

Hemma efter en awesome dag. Nu är det snabba puckar för att sedan hoppa in och hjälpa mcd vid rush-tiderna.


en gåva som himlen sänd

Blev väckt i eftermiddags av att min bästa ringde. Och innan hade jag tryckt upptaget i sömnen? Här är vi snälla! Han har iallafall satt sig på cykeln hem nu. Timmarna gick åt till matlagning, filmtittande, mys&bus samt en massa prat där vi tänkte tillbaka till då vi träffades. Han är bra han. Och han är min!

i don't have time enough to think right

Hyffsat snabb skoldag med några småhändelser. Sitter och äter glass efter ett trevligt sällskap på bussen. NU: sova en liten stund för att orka med Erik. Haha, det lät som om han är jobbig. Fast det stämmer ju.. Eller?

tisdagsmorgon från mitt fönster



you say you wanna stay by my side

Fortfarande en aning chockad över hur mitt humör har hållts på rätt nivå hela vägen. Dock tog energin på krafterna vilket leder till ett behov av att att bädda ner mig och drömma några söta drömmar. Natti!

pengar rullar in som det ska, DET GÅR BRA NU

Inte varje dag jag är på så galet bra humör en hel dag. Mina nära känner till mina humörsvängningar... ;)

3oh!3 - don't trust me

He wants to touch me, Woah!
He wants to love me, Woah!
He'll never leave me, Woah, woah, oh, oh!

oh happy day

Idag har varit en grymt underbar dag! Började 12. Lyckades få gjord en engelskauppsats på morgonen som jag trodde att jag aldrig skulle klara av. Chillade igenom engelskan och textkommunikationen med dator och skådespeleri. Det var länge sedan jag hade så roligt på en idrottslektion. Vi hade funktionell styrketräning sexställningar och jag har bara varit så allmänt bra idag!!! De saknade grabbarna Daniel, Simon och Oliver sällskapade mig på bussen hem också!

it's all about how you do it

Tar en minimal paus från skrivandet på engelskauppsatsen för att berätta att jag nyss kom hem från ännu en dag med bästa. Vi var även med Anton en liten stund. Resten av dagen spenderade vi med långpromenader hit och dit, äta mat x2, glassätande och filmtittande. NU: back to work... SNART: jersey shore!


be who you have to be

Sitter i knäppisens knä och lyssnar på Snoppmätartävling samtidigt som han ger massage. LIVET LEKER. Jag har tröttnat på att han är så morgontrött så nu ska jag allt tvinga med honom ut på promenad!

a promise with someone else's heart

Efter Häfvet tog jag och pojken promenaden längs med ån hem till honom och kom till sängs vid 3. Lördagen spenderade vi mest nerbäddade med tv/film på. Skulle egentligen hem till Bella för en kväll med fint folk, men krafterna räckte inte riktigt till. Istället drog vi två en promenad med Anton och Albin innan min fina och jag hamnade hos mig för en till natt med honom vid min sida.


Två vimmelbilder från lördagen tagen med digitalkameran. DET VAR SJUKT DIMMIT UTE!

bilder med digitalkameran

Bjussar på några bilder från middagen/föret i fredags hos Bella innan vi drog vidare till en lyckad kväll på Häfvet!






i'll be right next to you

Vi börjar med en ursäkt för uppdateringen. Avslutar sedan med att jag bloggar senare idag för ska jobba!

ett minne


i'm ready to stay in my california dreaming

Well I don't mean to piss you off, with things I might say.
So when I try to shut my mouth, they come out anyway.


let me come and get it oh oh

Sitter (eller kan ju inte sitta normalt pga min svanskota...) nyduschad. Letar lite pepplåtar att dra igång mig själv med senare innan det bjuds på middag hos Bella med Lollo. Senare på kvällen bär vi oss av till Häfvet!


Förra fredagen blev grymt lyckad, så nu ser vi till att ordna en minst lika bra kväll!

you you really want to go, because i wanna


Svar: Min syster jobbar också där så jag skrev ett CV som hon lämnade till chefen. Ca 1-2 ggr/vecka!

11/11/11 - wish big


barbie is jealous

Snart två lektioner avklarade. Sedan drar vi iväg på en långlunch för att sedan peppa galet på matten med hörlurarna som bara jag och Evelina kan. Slutar tidigt idag så vi hörs där hemma innan jag ikväll drar iväg på andra festligheter!



vintern närmar sig





I'm trying to let you know

Idag har varit en dålig dag. Grymt ont i svanskotan som jag skadat, sur/arg på allt och alla, lärare som sätter frånvaro på mig, omöjliga översättningstexter, lång skoldag. Tur att jag har mina två favoriter som får upp humöret en smula. Erik som jag fick träffa en kortis och sedan Becca som bjöd på fika!!!


we've got to lose all control


Svar: Jajamen, det är där jag hänger nu för tiden!

När jag var på gruppintervju fick alla diskutera olika saker tillsammans samtidigt som de tog med oss ut en och en för mer komlicerade frågor. Och så fick vi mat - självklart ett plus i kanten!

Mina första jobbdagar med utbildning trodde jag att jag skulle börja stortjuta och ville inte tillbaka dit igen, så förvirrande och stressigt var det. Men när jag inte hade någon handledare bakom mig utan fick ta tag i det själv gick det som bäst och sedan dess har jag gång på gång längtat till nästa jobbpass ute i Valla!

we found love in a hopeless place

Tjovippen! Satt kvar i skolan med Ida, Erik, Fredrik och Marcus innan jag drog vidare hemåt med en till brevid mig på bussen. Favoriten ligger nu i min säng och väntar på att jag ska dra igång en film.

"i got a hangover, wohooo"

Två från i fredags natt/lördag morgon som visar ungefär hur pigg jag är just nu. GODNATT TUFFINGAR.

two pictures by me


- otto ludwig

Många människor blir stressade av att behöva skaffa mer pengar för att ha råd med att ta det lugnare.

bild från förra vintern

fyra från i fredags





we<3it





all i wanna do is smile

Spenderade cirka 2h i staden med Becca och Erik innan han och jag drog hem till honom för filmmys. Sitter nu illamående efter en alldeles för stor pizzabit i magen... Nej vet ni vad? Sängdags för Frida!

bild tagen av mig för några kvällar sedan - jag är biosugen...

for all the times i never run away

Uppe med tuppen, halv 11! Börjar nämligen 12 och jag gråter inte så mycket över det. Sitter just nu med spotify spelandes i högtalarna och försöker bestämma en låt till min svenskauppgift. SVÅRT.

i will go through all this pain for you baby

Jersey Shore är inte förrän 23.30 ikväll. Istället får jag titta på Lady Gaga som bär en "lampskärm" så man inte ser hennes ansikte. Dessutom höra alla som skriker när TONÅRINGEN Justin Bieber utses till "årets man". Jag gillar bådas musik, men när det förstör tiden på min absoluta favoritserie.... NEJ NU LÄGGER JAG MIG.


BECCA ÄR HEMMA

Efter jobbet drog jag genast hem till Becca som äntligen kommit hem till Sverige igen. Hon var brun så jag hatar henne. Hon lagade fin mat innan vi promenerade ner till Braskens för att sitta där och håna Erik. Vilket liv vi har.

it's a crazy time

Efter Joe Labero träffade jag pojken och ett antal vänner på donken. Omkring midnatt hamnade vi hemma hos mig och sov. Gick upp tidigt imorse och sålde aftonbladet. Hann inte mer än hem innan jag drog vidare för ett fem timmars pass på mcd. Det rullar på nu. En buss med 20-tal personer som ska beställa samtidigt är fint...

joe labero

Igår kväll åt jag och pappa ute på en supergod thairestaurang innan vi gick vidare till konsert och kongress. Klockan 20.00 drog magikern Joe Labero igång. Förutom alla trick och galenskaper var det även många skämt och historier inblandade. Men det mest ofattbara var nog alla mystiska saker han gjorde med publikens personliga ägodelar tex. iphone och vigselringar. Det är då man märker att inte en massa fusk är inblandat. Han var så grymt skicklig och det var galet roligt! Dock var fotografering total förbjudet, synd!

why am i doing this to myself?

Platserna ikväll är iallfall inte mycket att klaga på. Ha en fin kväll!

i have a secret i want to tell you

Surprises let me know he cares

halloweenpartaj bildbomb 3









halloweenpartaj bildbomb 2










halloweenpartaj bildbomb 1

Galen kväll, natt och morgon folket! Så lyckat med så fint folk. Ett extra tack till Bella och Hannah som ordnade lokalen. Polisen trillade in och lekte glädjeförstörare, men det tog inte ner mitt humör iallafall! Hamnade på lite efterfest hos Henke med Jossi och omkring 10 boys innan jag hamnade i Jossi's säng vid halv 8 imorse.








sexy and we know it

Lunchen med Anna var hur mysig som helst, märktes hur länge sedan det var man träffade systern! Sitter iallafall hos Jossi nu, men mycket mer i detta inlägg blir det inte för kissar på mig snart. Vet att ni älskar detaljer.
vågar jag ens gissa på hur gammal den här bilden är?... blont hår och lugg </3

we<3it






all you need is love... and money

Packat och klart sitter jag nu i väntan på att klockan ska gå lite fortare så jag kan ta mig in till staden för en lunch med halvsystern min. Går sedan vidare hem till Jossi för lite fix. Men det här vet ni ju redan så... HEJDÅ.

it's not unusual to see me cry


stressig dag

Hemma efter ett jobbpass på 8½ timme, riktigt roligt var det. Cash flow! Efter det tog jag en prommis med Jennifer innan jag hamnade här med ett brännsår, påsar under ögonen som växer samt värk i ben och fötter. Ska nu ikväll fixa lite smått, förbereda och packa inför morgondagens schema. Här har ni min fredag:

* Luncha med halvsyster
* Träffa/fixa mig hos Jossi
* Halloweenpartaj
* Sova hos Jossi

Bilden gör inte rättvisa, men det är iallafall hyffsat stort placerat på armen med blåsor/bubblor på köpet!

taking pictures of you


pippifågel




att inte kunna blogga när man vill...

... det suger. Jag vill dela med mig av mina bilder!

just so you know

Blogg.se knasar så bilder ploppar upp när den börjar samarbeta!

I Eriks säng

God förmiddag! Är klarvaken och har varit det ett bra tag nu, det är däremot pojken långt ifrån. Dags att ta fram den onda sidan och göra allt som irriterar honom. Kitteltajm och hoppa i sängen står på schemat. Ciao!

(bloggar från hans iphone)


tuff han är... eller?

Dricker cola hos Erik medans han gör lite kärlek med sin gitarr och sångröst. Vi har precis sätt på en film som för övrigt var asbra. Så Hall Pass rekomenderas. Strax drar vi igång nästa film, Paranormal Activity 2. Lycka till att kunna sova inatt! Just det, nöjd med shoppingen och timmarna med Malin. Dock får ni ingen bild på inköpen då de är till fredagens halloweenpartaj. Nej nu ska jag knarka lite tabletter umgås med mysisen!
Hasse och Erik, 14år, tuffingar!

hej, en big mac plusmeny och blablabla

Nyduschad efter ett jobbpass. Andra dagen på jobbet men inte hade jag mer koll för det! Trodde inte det kunde vara så svårt att jobba på mcd. Alla dessa tider, temperaturer, steg, beställningar, regler, pip och skrik. Mitt huvud... Håller på att fixa mig för att sedan dra in till staden där shopping väntas med Malin. Sover hos min fina inatt, får se om jag hinner trycka in ett inlägg senare idag!


RSS 2.0