TACK


Svar: Jajamen, det stämmer. Tack så mycket!! :)

you are the only thing

Skickade hem pojken vid sisodär halv 1 inatt för att sedan gå upp 8 imorse. Utbildning stod på schemat och jag har inte varit så förvirrad på lååång tid, men vad kul jag hade i kassan! Efter 4 timmar med stress åkte jag och syster till Ica Maxi och köpte lite go'saker eftersom hon fyller år idag. Hemma hos henne hamnade jag, Erik, Anton, mamma, pappa, mormor och morfar.



fly away pretty bird




there's so many wars we've fought

Varit hos Lovisa idag där vi tagit det lugnt. Hon bjöd även på mumsig mat, eheheh. På väg hem plockade jag upp Erik och fick med honom hem hit. Just nu ligger han och suckar i min säng för att jag är så osocial så... hejdå!

another night alone


Svar: Jag har varit aftonbladetförsäljare sedan snart 9år tillbaka. Men imorgon ska jag på utbildning i mitt nya jobb, nämligen mcdonalds i valla!

NU: mot loviii

Jobbat: check! Alltid lika kul att se folks reaktioner när man berättar att man har lung- och öroninlammation:
De yngre: SMITTAR DU?! (och tar diskret avstånd)
De vuxna: Nej usch vad tråkigt med båda samtidigt!
De äldre: Men vad gör du här? Varför jobbar du? Du ska ju ligga i din säng och vila upp dig!!!


crazy how it could be like this

Har somsagt varit på ming palace med släkten för att fira mormor. Lyckad kväll med god mat!



Min nya pojkvän, även kallad Buddha:


NU: ming palace



suddenly i see this is where i wanna be





stabilt

Min statistik har alltid varit sjukt upp och ner. Men titt så bra det ser ut nu för tiden. Det tackar vi för!

take a look at yourself

Berättade aldrig om gårdagen. Efter omprovet (som för övrigt gick bra!) tog jag bussen till Axel. Vi tog en långpromenad och hamnade hos Becca där hon bjöd oss på fika. Tog ett sista hejdå och kramade om henne en sista gång innan hon nu lämnar mig och istället drar till Turkiet. Snäll som Axel är följde han mig hem.




jag kommer sakna dig

JAG HAR TAGIT LOV

Dock är jag inte helt klar, har tyvärr två saker att lämna in under lovet. Men det fixar jag nog.

gårdagens inköp

Fick med mig en svart bh och en vit cardigan. Det var två planerade inköp då jag växt ur flera bh:ar och krympte min vita cardigan i tvätten. Alltså är jag mer än nöjd. Ger er två SMÅ bilder:

tre usla på dagens

Ber om ursäkt för de usla bilderna jag levererar från idag. Men bar iallafall linne, kjol och knästrumpor.


that's how we do it

Det här skulle bli en bra dag. Först går bussen jag sitter på sönder så fick vänta på nästa. Sedan tog det ett bra tag innan jag fick igång den här datorn som även stänger av sig hela tiden. Bra start Frida, bra start.

en månad

Träffade Erik, Albin, Anton och en tjej som jag totalt glömt bort namnet på. FÖRLÅT, jag suger på namn och ansikten. Med de här två bilderna på grabben min tar jag mitt morfin och säger godnatt!


klara gymnasium utklädningsdag (halloween)

Idag var det halloween i skolan. Jag och Becca följde inte riktigt "halloween-temat" med läskiga utklädnader, men kul hade vi! Dock tråkigt att jag inte fick bild på alla som verkligen gick in för det. FLER BILDER PÅ FACEBOOK!













LUSH

Tittade vad min fina gav mig som vi invigde igår. TACK! En grym "massagetvål" från lush. Rekomenderas!


i turn the music up

Igår: Träffade pojken i staden och tog en fika på mitt favoritställe, även samma ställe som vi blev tillsammans på! Lyckades även få med mig några påsar på bussen som jag visar bild på i ett senare inlägg. Hamnade iallfall hemma hos honom på kvällen där vi bara låg och myste galet mycket.





do you really want to live forever?




oredigerade slumpbilder




baby, i still wonder why

Har läst igenom historiaboken och givit upp provet imorgon. Knarkar istället i mig lite morfin och säger nattinatti!



tre från i somras fotade av mig

wanna hold you in my arms


i've been waiting for someone like you

Min mamma är bäst, mums. Hoppas på att få en liten energikick av den, historiaprovet väntar på mig!

hur skulle han kunna hålla tillbaka tårarna?

Jag sov 8½ timme utan att vakna någon gång inatt för några hostanfall, gud vad skönt det var. Blev helt skakis av medicinen jag nyss tryckt i mig, darrig tjej. Beger mig snart till skolan för att bli mobbad av Anders som passar på att utnyttja mitt öra genom att prata tyst med mig på vänster sida. Vi hörs senare idag!

i väntan på bussen för några dagar sedan.

bara för att jag kan

JA, JAG DRAS TILL RUMPOR!! (alla bilder är från 9:an)






only the lonely can possibly know me


Svar: Jodu, jag kan inte annat än hålla med dig. Jag trodde inte hostmedicinen kunde smaka illa!

we<3it






lung- och öroninflammation

Är nu hemma och fick med mig starkare astmamedicin än jag redan hade, starkaste hostmedicinen de har och tabletter. De innehåller morfin/sömnmedel, så måste ha två väckarklockor och min mentor har varnat alla lärare att jag kanske kan somna på lektioner. Livet leker!

let me see your halo

Jag börjar 12 idag och var uppe innan 9. Anledning? Lyckades somna innan 9 igårkväll och missade världens bästa Jersey Shore!!! FML. Och som pricken över i:et var jag uppe inatt och grät som ett litet barn. Det är inte kul att vara sjuk och vakna i panik för man inte kan andas. Jaja, halv 4 idag befinner jag mig hos Vårdcentralen för att ta en titt på mitt öra.

i'm not always that strong

Lagade jättegod mat till mig och pojken idag, duktig som jag är. Vi låg mest och myste till en grym film, hann även med ett sovpass i hans famn. Han är bra han, min Erik.


and i need your heart

Tlöttisen sover jättetungt så passar på att dator-nörda lite. Gårkvällen blev lyckad. Handlade/lagade fin mat hos Malin. Resten av tiden med henne spenderades vid tv:n med en skål chokladpudding med grädde, MÖÖÖMS. Cyklade sedan vidare och träffade Erik och Albin. Var ute och myste fram till midnatt då jag och pojken rullade hem och sov hos mig. Fast nej, låg och hostade igenom en hel natt. Alltså kunde ingen av oss sova, snäll flickvän!

nuläget, sötan!

like it's your last dance


Svar: Den hittar du på Gekås Ullared för 59kr!

oh, i didn't mean to

Mjukisarna och sovtröjan på, drar till rapparN och lagar lite mat innan jag släpar hem pojken och sover med honom här hemma inatt. För övrigt hatar jag mitt öra just nu. Hör ingenting, det dunkar och gör ont.

bild från en gång hos malin, åh mysig kväll.

let's go back&white


it's always right


i've been good to you

"Jag har gjort dumheter i mitt liv och det tänker jag fortsätta med. Det är de som är kryddan i livet." - Brigette B

sum 41 - with me

Sjukt bra låt!

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, and I won't let go.

you said you wouldn't, but you did

Hemska fredag.
Började morgonen med att hämta lärare i receptionen som fick knipsa av mitt lås. Nu har jag inget skåp, tjalalala. Hela dagen var så otroligt onödig, ingen lektion som man gjorde något på. Som pricken över i:et tog det endast 1h 15min att ta sig hem. Första bussen fick punktering och andra gick inte att starta! Östgötatrafiken in my ass.

katja katja katja

(Rubik: Inspiration by Katja) Gick till Berzan efter gårdagens skola. David var snäll och umgicks med mig tills pojken slutade. Umgicks sedan resten av dagen/kvällen med Erik och Albin.


i can hardly remember your face

Erik Windolf är dum. Punkt slut.

take whatever you have to take

Kvällspromenad med Bella resulterade hostattacker och sjukt andfådd. Det här lär jag få sota över imorgon, men är så jeeedra trött på att vara hemma och inte göra något så jag tog risken. Alltid lika roligt att träffa den filuren!

på bild: bella
foto: jag

it feels like forever cause baby, i miss you





turban på huvudet och kossor på vägen

Hemma och vet ni vad? Jag tog mig igenom en dag i skolan! Hostattacker, dåligt humör, kallsvettningar, var nära på att spy och lite senare svimma. Annars gick dagen prima. Detta firas med glass och filmtittande. Blubb.

KOSSORNA!!! Fint leende och skomakartumme, jajamen!

dagens outfit

3 oredigerade från studion:



smoke weed everyday

Vad har jag gjort idag? Gjort en filmrecension, pluggat lite på provet som jag skulle ha haft idag samt sett på Blow och Jag saknar dig för andra gången. Kul liv. Och ikväll då? Ännu en film innan jag lägger mig tidigt för att dra iväg mig till skolan! En busskur, K:

i lost my mind without you


Svar: Om jag inte minns fel hamnade de i en H&M-påse för ca 80kr!

jag vill pussa på min pojk, men icke.

Berättade aldrig om mötet igår med jobbet. Var där i 2½h. Fick gå undan flera gånger och hosta och mådde dåligt hela mötet, men jag tog mig igenom det! Valde att stanna hemma idag också. Ligger just nu och kallsvettas och hostar som en galenpanna, freeesch. Planer för idag är att få lite plugg gjort, så jag inte hamnar efter!

slumpbild. jag saknar mediafolket och jag saknar HAN.

20:56

GODNATT.

livet leker

Jag orkar inte!

do it all again

Det var inte så här det var menat att bli. Mellan dig och mig. Inatt var allt mellan oss bra igen, vi skrattade och kramade om varandra. Men så vaknade jag upp. Och du, jag saknar dig.

Blev att stanna hemma från skolan idag. Tar det lugnt och samlar krafter till i eftermiddag istället. JUST DET! Glömde skriva att jag fick jobbet på McDonalds i Valla, så jag ska dit idag för informationsmöte.

come together right now over me

Fy vad dåligt jag mår. Känns som jag ska hosta upp mina inälvor eller liknande. Sår på/i näsan för jag är så snorig och snyter mig hela tiden. Kallsvettas också = kläder av/på/av/på osv. Vågar inte ens ta febertermometern i risk att komma efter i skolan. Drogar istället hostmedicin och halstabletter. Godnatt och tack för mig!

IFK - ELF

Har varit i Norrköping med Erik, hans pappa och hans lillebror för lite fotbollstittande. Kära Norrköping tog hem matchen med 2-1, wohooo. Åkte sedan hem till grabben och bara myste med massage och lite sovande.








vilken usel kvalité blogg.se ger bilderna, uschan.

that's why i need you here

Drar mig snart mot pojken, blir troligtvis uppdatering ikväll! Tjudeluuu.

they should warn you

Har precis svept i mig hotmedicin och kraprat i mig halstabletter. Är det här Eriks sätt att visa hur mycket han tycker om mig? Jaja, tog mig igenom jobbpasset med lite kallsvettningar. Vad mysig jag är.

he let the poor girl down

Mami och papi drog iväg på bio och lämnade mig ensam hemma. Mes som jag är tvingade jag hit Anton för jag var rädd. Så han satt med mig när jag åt mat osv. När de kom hem drog jag och Anton ut på en extremt lång promenad. Träningsvärk imorgon - här kommer jag!

9:ans avslutning

people like you


inköpen från ULLARED









Lite komiskt att av de 4 klädesplaggen jag köpte var 3st från killavdelningen. Kärlek till killkläder!

atumn


i'm waiting with you my love

Galen kväll dude!
Tog bussen till Ljungsbro med Becca och Johanna. Landade hemma hos Lundh där de flesta redan var. Orkar inte berätta om kvällen, men grymt kul hade jag iallafall! Plankade på djungelbussen hem till Linköping igen och kom till sängs någon gång efter 1. Och idag är jag trött och sjuk, taskigt läge bruden.

thank god i found you

Drog mitt i Klaras fest-i-val. Dum som jag är hängde inte kameran med, aja baja Frida!

suit up day/jehovas vittnen

Snacka om överraskad när de här knasbollarna plingar på - i kostym. Pappa trodde de var från Jehovas vittnen och tänkte be de att dra åt helvete när de frågade efter hans dotter. Men tillslut övertalade de honom att de faktiskt kände mig och han kopplade tillslut att Erik stod där och släppte in de ;)










bilder från ULLARED!











tidsinställt - ULLARED

KVART I SEX OCH VI BORDE SITTA I BILEN JUST NU OCH TAGGA TILL TUSEN. Eller sova genom 3h bilresa...


you are beautiful no matter what they say

OOOOSHIT, BECCA STÅR NAKEN I MITT RUM. Så het. Hon sover som sagt här inatt, för 05.45 går bilen till Ullared!



lay down beside me

Har träffat Axel idag. Tog oss en promenad, åt upp hans skafferi och sedan halvt somnade i hans säng. Det var riktigt trevligt att träffa honom och få dela några ord och skratt med grabben. Nu ska jag ta mig en dusch och fräscha upp mig innan Becca kommer hit och sover här. Åååh, vad vi ska mysa...

get over it

Anlände hos Erik för ett tag sedan. Socail som han är glor han på Star Wars. Men snäll som jag är låter jag sjuklingen få sin vilja fram, så passar jag på att blogga! Och pricken över i:et var jag till och med så snäll att jag köpte en hello kitty-burk med godis till honom. Dagen/kvällen blir att bara mysa med filmer. HAN ÄR BRA HAN!


i'm varning you

Stressad till skolan så blir en snabbis. Efter skolan drar jag och tar hand om pojken igen, ska försöka blogga där.

just so you know

Dålig uppdatering, och jag har en anledning. IGÅR: Gick omkring i skolan och frös/skakade, åkte direkt vidare till MCD i Valla där en jobbintervju väntades. Det gick helt okej, så man får hoppas på det bästa. Efter jobbintervjun tog jag bussen till min sjukling och tog hand om honom! Kom hem för sent för att orka blogga...

take me from these nightmares

Uppe med tuppen, nästan. Börjar 12 idag men kunde inte sova längre. Mår iallafall inte så bra, pojken har gjort mig sjuk och jag har en jobbintervju idag, perfect tajming... Men jag tycker om honom ändå!

mina 5 närmsta


Svar: Jag är inte så jättemycket för "Vi är bästa vänner" och blablabla. Vet inte, bara gillar inte ordet/uttrycket. Men mina närmsta vänner (som är mina bästa vänner för andra) är:

- Rebecca Candevi. Känt varann sedan 6:an, men har blivit sjukt tajta nu sista året. Går i samma klass.
- Kim Svensson. Min syster.
- Anton Karlborg. Ses inte allt för ofta, men kan prata om allt och vet att han alltid finns för mig.
- Amanda Wiberg. Ses inte heller allt för ofta, men kan prata om allt och vet att hon alltid finns för mig.
- Erik Fagerdahl. Min pojkvän.

awkward

AJAJ MINA BEN! Har sån sjuk värk i benen, både när jag är still eller går. Växtvärk? Jag ska ju inte växa mer... Jag har iallafall varit ute på en lååång promenad med Anton KK, alltid lika skönt att prata med honom! Just nu äter jag coco-pops och tittar på Awkward. Taggar även Jersey Shore till tusen!

home is where i want you to be









this streets have too many names

Har varit hos mormor och morfar för lite fika samt sovpaus i soffan, social tjej. Inte pepp på någonting alls, dissar allt. Eller jo, ska kanske övningsköra senare idag. Och jag vägrar köra där bilar finns, de är onda!

söta barn 09.15

this is the first day of my life

Halvligger ner i min säng med Erik bredvid mig och tjockar i oss chips för fullt. MUMS.

tonight, it's only you and me

Har varit hos Amanda med henne och Jonathan fram tills nu då jag plockade upp pojken och gick hem till mig. Kvällens planer blir skräckfilmer, han sover även här inatt. wooohooo.

it's the second best that i've ever done


Svar: Ja, det har jag.

i always thought i knew how to be

Har varit på en lång skogspromenad med Amanda och tagit lite flumbilder, de kommer upp senare! :)

jag saknar dig

Orkade inte se "Jag saknar dig" inatt, så drog igenom den nu. Har suttit i 2h och gråtit, jag och drama-filmer går inte ihop. Jag lever mig in för mycket. Åh, vad bra den var iallafall. Rekommenderas!

you'll be at my show

ALLA BLOGGARE
Varför har alla börjat uppdatera så dåligt på senaste? Loggar in hela tiden på Bloglovin, alltid 0 missade inlägg!

Vaknade imorse av att syster ringde och bad om ursäkt för att Frasse (hennes katt) bröt av 3 fingrar på min hand. Mysko syster... Hoppas att allt går som bestämt idag för då kommer den här lördagen bli hur mysig som helst!

like you care

Hemma efter lite idolmys och godisätande med Malin! NU: film, tror det lutar mot "Jag saknar dig"!

städar för fullt! eller?



show me the way to bed


byxdress, cardigan och gul fjäder - där har ni dagens!

i've been there two times

Slutade kvart över ett och kom nyss hem. Det ser ut att bli en dag då jag pysslar om mig själv och städar rummet. Ikväll träffar jag förhoppningsvis Malin och sover hos henne. Mys!

we can be like jack and sally if we want

Åh, vilken unerbar dröm jag hade. Du grät, jag grät. Vi kastade oss i varandras famnar, "jag saknar dig". Allt var bra igen. Och så vaknar jag, reality girl... Sitter just nu och funderar på om jag orkar med en dagens outfit eller om jag ska sova tills bussen går om 30min... Ilandsproblem. Jaja, fredagens planer sket sig, så får se vad jag hittar på. Inte pepp på någonting för tillfället.
I need you

isabella hedman x3

foto och redigering: me



foto och redigering: me

kiss me like it's your last

Hemma efter en kväll med pojken. Myste mest, men kungade även på gitarren och hittade massa ny musik, det gillar vi. Morgondagens schema är inget att klaga på alls! (1h med tidningen, studiestuga, långlunch, flummatte och mentorstid. Slutar senast 13.45, wööööh) NattiNatti!

i will never go, turn the lights off


Svar: 1. Min barndom, allt var så mycket enklare. 2. Alla minnen med min barndomsvän och första kärlek Oskar Eriksson. 3. Vigheten och magrutorna år 2008. 4. Gamla/saknade vänner. But people change, and so do I!

i'm just a kid

Sitter hemma hos syster i hennes sofffaa. Proppmätt efter att ha fått i mig världens godaste rätt man kan äta hos henne (även den enda typ), nämligen makaroner och baconröra/sås! Väntar på att Erik ska sluta skolan så jag kan bege mig vidare i Johannelund hem till honom. More update tonight, i hope.

2 från sommaren 2010

darker hair people!

är det så lila/rött i verkligheten? hoppas jag verkligen inte...

sveriges statsskick (n)

Varför läsa igenom alla 50 sidor när man ändå lär sig allt på en enda sida? MVG på provet imorgon! Smart tjej.

foto och redigering: me

Satt nyss och pysslade ihop det här. Det blev helt okej!

i'm used to the simple

Skoldagen var riktigt slapp. 2h promenad (2 lektioner) med två av mina närmsta, nämligen Becca och kameran! Tog bilder till tidningen och självklart massa egobilder... Gjorde även ett besök på Berzan där vi träffade Erik och David. Sjukt läskig och förvirrande skola! Långlunch, fnittrig mattelektion och film på historialektionen.

Bättre fokus på de andra bilderna i trapporna, men tyckte om den här så mycket! Ett äkta leende på en äkta vän:






blink-182

Eriks fel som har fått mig att lyssna på det här... Favoriterna:
Blink-182 - Always
Blink-182 - Feeling this
Blink-182 - Down
Blink-182 - I Miss You

i miss the old you

Har precis gjort en liten makeover och jag är supernöjd! NU: mat och sedan samhällskunskap.

love me, baby treat me right


Svar: Varför verkar det så självklart för dig att det är så? Att du inte vågar stå för vem du är gör att du inte får något svar av mig. Tycker inte att någon "Anonym" har med mitt privatliv att göra. Om du är så nyfiken får du komma fram till mig och fråga. Vi har precis blivit tillsammans, så tänk efter lite :)

jag kan inte återvända

Först skola, jag trivs i min klasssss. Träffade sedan min saknade vän Amanda, galet vad roligt det var att träffa henne! Pratade om allt mellan himmel och jord, skrattade som tokar och var allmänt konstiga. Det är något vi är väldigt bra på tillsammans. Får inte glömma att Jonathan var med oss en stund också!

Åååh, stora tjejer. Söta osvosvosv.

isabella hedman x3

Foto: Jag



Foto: Jag

klockan 16:22 i oktober

Hemma efter första dagen med M11C, framtiden kommer bli kaos! Och titta vad jag fick av min söta mor idag:


the most beautiful boy i ever seen

Ny dag, ny vecka och ny klass. Inviger M11C med sovmorgon till 12, awesome.

två från nollningen. 3år med becca, oh herre min gud...

always

Come on let me hold you, touch you, feel you. Always.
Kiss you, taste you, all night. Always.

modevisningen misoui igår












there's something in your eyes

Har legat i min säng med Erik i... 18h! Vad har vi gjort idag då? Massor med massage, sovit, pluggat, ätit godis, MTV samt busat. Det gick överstyr så var tvungen att sätta mig här för att inte bryta ihop av garv. Trött tjej!

fyra från igår





sure thing

Just det! Gårdagens inköp från Monki:

and everything that makes you smile

Lyckad lördag rakt igenom! Väl hemma efter promenaden med grabbarna tog jag cykeln och mötte upp Becca. Vi drog hem till henne och dekorerade en kladdkaka. Mötte upp Erik, Albin och Anton och begav oss mot Majelden. Klockan 12 ringde vi på hos Karin och sjöng "Ja må hon leva". Umgicks lite med alla innan jag och Erik drog hem till mig vid halv 2 och sov.





hello boys you're my saturday

Hemma efter en promenad med pojkarna Karlborg och Eriksson. Snälla grabbar det där!

here i am, i am trying

Åh, vilken sjukt lyckad dag/kväll i staden med Bella. Fiket, modevisningen, inköpet, promenaden och alla bilder vi tog! Bilderna kommer upp, jag lovar. Men har inte tiden just nu, så ni får två bilder på dagens outfit:

tagga skola måndag...


all i know is everybody loves me

På med hängselbyxor och in i bussen mot staden! Ses senare ikväll tror jag om jag hinner.


give me your lips

Sitter i min onepiece och myser lite med Blink-182 i högtalarna. Ska strax hoppa in i duschen, bokstavligen talat. Efter duschen ska jag försöka få en uppsats avklarad innan jag drar mig in mot staden. Jag har ont om bilder, men hoppas på att få med mig hem några finisar i minneskortet som jag kan dela med mig av!

RSS 2.0