instagram: sfriiida


I know it was hard, it was all that we knew

Vaknade upp i min säng omfamnad av pojkis. Hemma efter ett häftig upplevelse i livet. En ny lapp hamnade genast i min 2013-burk! Nu ska jag gosa i sängen med homo-kattN, romantisk film och en frukt.

mobilinlägg

Har precis hämtat hem ett hårigt nattbesök. Helt otroligt vad ett djur kan få en att må bra!

jag vill hälsa dig lyckan min, du kommer fatta imorn när du nyktrar till

ONSDAG: 70min matteprov som gick åt till att klura ut vad en rektangel var och fylla provpappren med en saga. Jag fick efteråt reda på en stor nyhet som istället vände till bråk och tårar. Lycka till.

svart pärlkrage med vinröd stickad över


But I'll never be your lover. No, I'm not cut out for that job obviously

Hyper-humör i skolan vilket resulterade en trött Frida hemma hos Fagerdahl. Ikväll fick jag äntligen gå en promenad med min kära KK Karlborg - vad jag saknat honom! En mysig promenad slutade i ångest. Vi mötte varandra på varsin sida om vägen. Jag hade ingen aning, det gjorde han.
Kramis-bild från 9:an

ho hey

En argumenterande text i engelskan på 1½ A4 är avklarad. Bara median och matteprov kvar, sedan är jag på spåret igen. Med lite Ben&Jerry i magen dejtar jag sängen och sover middag.

grattis vickis, 18år!

Kaotiskt långpass var inte det bästa för min kropp. Jag intalade mig vara frisk, men här sitter jag - hemma. Har precis tagit mig ur sängen och fått i mig lite mat, 24h sen senast. Sjuk en ynka dag och jag är redan efter i skolan. Media är inte alltid en barnlek, trots allt. Idag har jag bestämt mig för att få en uppsats avklarad, inte kan man ligga i sängen hela dagen. Fast jo.

Senaste från instagram

Jobbar 9h idag så har ej tid med datorn, därav mobilinlägg med instagrambilder. Igår tog jag 372821516 egobilder ni kommer få njuta av framöver. Idag har även jag och min fina 16 månader tillsammans!


BILDBOMB - älskade amanda

3½ VÄLBEHÖVLIGA timmar med min äckligt saknade vän Amanda. Vi bor på samma gård och har varit tajta från barnsben till 9:an, ändå ses vi typ en gång om året nu för tiden... Det måste absolut bli en ändring på det, för herre min skapare vad vi båda två behövde prata av oss med varandra. Och alla dessa minnen, bästa!




and i sugarcoated every dream of you

Jag har sovit dåligt i en vecka nu och drömt dåliga drömmar. Trodde det skulle vara skönt med egentid, men nej. Lämnar den sjuka Frida och träffar istället en saknad vän.

Bride Wars och Babymakers

Igårkväll såg jag på två filmer. Bride Wars (bröllopsduellen) var G.R.Y.M, typisk tjejfilm och totalt urspårad. Babymakers var också bra, passar både tjejer och killar. Idag mår jag inte alls bra så ska se på fler filmer.

i'm just too stubborn to admit that's true

Otroligt mysigt hos Axel igår. Vi såg på How I Met Your Mother (såklart), dunkade sönder huset med fet musik och blev serverade pizza av hans föräldrar. Jag gick hem på kvällen för att sedan åka vidare för att festa till det lite. Missade dock bussen och tog det som ett tecken att kroppen borde få vila. Istället såg jag på film innan jag fick ett trevligt nattsällskap.

två detaljer

Myströja, skjorta, Dr. Denim och skärp. Trotsar sjukan och beger mig ut!

we are a secret, can't be exposed

"A jealous girlfriend is a faithful girlfriend. If she doesn't get jealous when someone has your attention, it's because someone has hers."

saknar saknar saknar

Jag saknar Turkiet. Solblekt hår och brun kropp. Billiga drinkar och fjäskande/raggande turkar.

wondering if I really tried everything I could, not knowing if I should try a little harder


i've found someone who loves me back, you should too


mina senaste dagar

LÖRDAG: Jobb heldag. Erik sov här.
SÖNDAG: Jobb.
MÅNDAG: Skola. Kvällsmys hos Erik med barnfilm och tom&jerry-kex
TISDAG: Skola. Jobb/möte. Bio med Erik och sov hos honom.
IGÅR: Skola. Jobb.
IDAG: Skola. Tacos- och kladdkakemys hos Lovisa.
Fyra riktigt roliga och lyckade jobbpass. Jag har dock blivit mer sjuk för var dag som går och envisas med att gå till skolan samt jobba. Det har jag fått igen nu med påsar under ögonen, snorig/täppt näsa, ont i halsen och ont/tryck mellan öron och huvud. Kvällens planer blir därför att stanna hemma under täcket med en bra film.
 
Jag har även umgåtts mycket med Erik dessa dagar, men det är svårt att låta bli någon man älskar. Måste dock säga att det ska bli en smula skönt att inte ses på några dagar, så man hinner sakna varandra haha!

Senaste från instagram

Hej barn, jag lever! De senaste dagarna har bestått av jobb, skola och pusskalas. Strax drar bion igång och inatt går vi hem till min älskade och sover. Hörs när jag är hemma nästa gång!


beauty in all he is

Ny dag, nya tag. Jobb 15-23 stod på schemat, men jag fick sluta 22. Ovaligt roligt jobbpass med några av mina favoriter. Lekte dvärgar, tog fula bilder, skrattade, busade, förstörde ett helt kök - you name it. Inatt får jag njuta av bästa, tänkbara nattbesök. Jag längtar efter att få kura mig in i hans famn och prata ut.

when you feel like doing nothing, but still, want to do all of it

Kom precis hem efter en fotorunda. Promenaden blev inte lång, men några bilder samlade jag ihop.
Fler bilder dyker upp en annan dag.

orden bröt något som inte fanns

Fredag. Iskall kväll med frost på löv och tak, darrande kropp och andetag som syns i den fria luften. Öga mot öga - en blick som aldrig förr. Rösten berättade allt, ögonen visade resten. 572 dagar. Bedjande ord strömmade i huvudet. Knytnävar träffade bröstet. Skratt som försökte dölja tårar. Fötterna i ständig rörelse, i hopp om att dölja paniken. Tänker tillbaka - och minns. En saknad, men ingen längtan tillbaka. "Jag kan inte".
 
Jag har haft en hemsk kväll rent ut sagt. Ibland hjälper orden, iallafall för stunden. Förlåt.

när förvirring tar fart och visar ful ilska


oredigerat vimmel från studion

På median har vi just nu en uppgift att skapa ett cd-omslag. Jag lurade in några av pojkarna i klassen till fotostudion och skapade ett pojkband. Så släng er i väggen, One Direction, här får ni konkurrens! De här bilderna är dock extremt gay och den riktiga bilden liknar inte detta, tack och lov!

du skrev häromdan att du saknade mig, men jag hörde av folk att du hatar mig.

Kom precis hem efter att ha lunchat med min fina vän David. Herregud, vad jag tycker om honom. Jag brukar skriva det, men alla borde verkligen ha en vän som honom. Helt sjukt vad han får mig att må bra. Vi talade ut om allt mellan himmel och jord och skrattade som dårar - något som vi båda behövde.

F rullar in som det ska, det går bra nu

Mobilinlägg. Bild från instagram: sfriiida


suddenly all make sense

Trots att jag hade tre lektioner idag kändes det som att jag var i skolan i evigheter. En riktigt seg dag med bara jobbiga lektioner. När jag kom hem hade jag ont i huvudet samt öronen ännu en gång, så humöret var inte på topp (som alla andra dagar alltså)... Men mami och jag åkte till affären och köpte Ben&Jerry som jag smaskar på just nu. Konstigt hur man mår så mycket bättre direkt? Nåväl, tjockisen måste tillbaka till glassen nu. Hejdå!

får alla tröga människor att känna sig lite bättre


cause you sex-text me to paradise


how can i love when i'm afraid to fall?

Andra dagen som instagram-medlem och jag är redan besatt. På lektioner sitter jag frustrerad över att folk inte lägger upp bilder. Inatt drömde jag om instagram och... ja... När ska världen gå under på riktigt? Den är i vilket fall på god väg, mänskligheten. Men iallafall. Inget fotograferande med systemkameran i mitt liv i tillfället. Just nu befinner jag mig bättre på Instagram: sfriiida
 
Annars då? Igårkväll nopprade jag ögonbrynen och mami färgade håret på mig. Det blev en mörkare nyans på mitt bruna. Dock är det slitnare än vanligt, halva håret försvann när jag duschade ur färgen kändes det som.
Idag är det även två dagar kvar till beräknad födsel, sedan blir jag moster Frida framöver. I brist på bilder får tjockis-syster ge er något "litet" att titta på. Men som sagt, ni vet var ni hittar mig för mer bilder.

memories worth remembering - 2013

Min burk. Jag struntade i att skriva 2013 på den, tyckte pärlorna räckte mycket väl!

i have died everyday waiting for you

Igår satt jag framför en skärm 08:30-14:15 (två timmars media + två till lektioner). Kom hem med huvudvärk och skippade därför att blogga. Sov middag till åtta, tog en tablett senare och somnade för natten.

instagram: sfriiida

Jag stod emot grupptrycket redan från början, men imorse vann de jävlarna över mig. Bättre sent än aldrig?
Instagram: sfriiida

get out of the refrigerator right now!!!


let's remember forever

Jag har följt en blogg i över ett år nu. Hon heter Isabella och är en stor inspirationskälla, inte bara fotograferandet. Bakverk/mat och mode är ytterligare två saker jag imponeras över. Häromdagen tipsade hon om en superbra sak, nämligen att skriva glada lappar i ett år och samla alla i en burk. När 2013 närmar sig sitt slut får man äntligen läsa igenom alla minnen och få sig ett stort léende på läpparna. Så nu tänkte jag leta reda på en burk och göra samma sak! Bloggen heter för övrigt http://tinkerbella.se/ och bilden är från hennes blogg på hennes resultat.

every hour has come to this


i won't lie, no, i'm not okay

Gårkvällen tillbringade jag i Ekholmen med Lovisa. Jag tror att vi på något vis bytte tidszoon, för gud vad klockan tickade iväg! Det är alltid lika intressant, roligt och speciellt förvånande att höra hennes historier. Tillslut lät jag henne sova och tog en nattbuss hem. Övrig information: Lovisas hår på amen luktar kaffe...

What happens in östenssons, stays in östenssons...


HAHA blir bara roligare för varje gång HAHA


alicia keys - brand new me

It's been a while, I'm not who I was before.
You look surprised, your words don't burn me anymore.
Don't be surprised, if you noticed that I'm different.
Don't take it personally, it's just the brand new kind of me.
 
I've taken one too many excuses, one too many lies.
I'm not expecting sorry, I'm too busy finding myself.
I'll never be perfect, but at least now I'm brave.

please stay until i'm gone

Jag och mamma var inne i staden tidigt idag. Och vet ni vad? Rean samarbetade med mig!

jack reacher

Hela fredag spenderade jag med Ida och Becca. Efter supergod middag hos Becca tog vi oss in till staden och såg på bio som Ida bjöd alla på. Jack Reacher är action/komendi och GRYM. Över två timmar lång men kändes som 30 minuter. Den rekomenderas starkt till alla som gillar den sortens film. Efter bion satte vi oss på ett fik och myste innan jag tog sista bussen hem. Bild på mig och Ida, lånad av Becca.

Har det bra - mobilinlägg

USA-filt, Onepiece och tofflor. Bara ljusen som fattas!


en fråga kräver ett svar

Svar: Det stämmer, jag går på Klara Gymnasium. Det är en friskola vilket innebär runt 300 (?) elever, känns som en mega-familj där man kan gå runt utan att dömas. Friskola = restaurangmat <333 Ja du, det beror på vem man frågar. Vissa stöter på mer strul än andra. Min situation:

Strul i ettan då min mentor gick in i väggen (han finns ej kvar på skolan) i samma veva som jag bytte klass. Förutom lärar-strul stormtrivs jag! Gymnasiuet innebär mer eget ansvar, vilket gör att jag anser att man borde kunna förbise småsaker och göra något bra av situationen.
 
Jag går Samhällskunskap med inriktning Medier och Journalistik. Det innebär att jag går en bred linje och kan plugga vidare till vad som helst i princip. Median är grymt mysig och får mig avslappnad. Vi har inte allt för mycket läxor/prov om man jämför med andra skolor, men det innebär inte att vi är oseriösa. Vi driver till exempel en egen tidning, vilket är mycket lärorikt och leder oss in i det riktiga vuxenlivet.
 
Mina negativa inlägg angående skolan beror helt enkelt på att jag är så satans skoltrött. Men i helhet är jag grymt nöjd med mitt val. Hoppas mitt svar hjälpte dig på traven!

time has brought your heart to me

Kom till skolan och fick reda på att jag inte hade behövt vara på den första lektionen. Nästa lektion sade läraren att det "riktiga" drar igång nästa vecka, så även den var inställd. Vi lyxlyxade till tidsfördrivet med ett besök på McDonalds, bästa nuggets. Seg fortsatt skoldag, promenerade med vän, duschade, åt gulaschsoppa och nu sitter jag här. Now what? Drar nog igång en film även ikväll, man får passa på att lata sig så att säga.

magic mike

Igårkväll såg jag på filmen Magic Mike. Jag är lite efter alla andra, men det är lite så jag lever. Ni vet, jag gick inte på dagis, så jag tar igen de åren nu i efterhand. Nej, nu hamnade du på fel bana Frida. Om ni gillar muskulösa män och är lika efter som jag bör ni se denna. Dreglar över Channing Tatum, damn he's hot. Han har huvudrollen i denna film men bland annat även en av mina favoritfilmer - Saving Private Ryan!

har du testat att äta?

Thank you Google!
And remember kids. If you don't find an answer on google, you're fucked.

matblogg?

Haha, nejdå. Men jag var tvungen att fota gårkvällens tacos. Färgerna gjorde att det såg så gott ut! Sedan ska jag inte sitta här och låtsas som att jag äter torrt och nyttigt, självklart dränkte jag allt i sås efteråt. Åh, vad hungrig jag blev. Ska ner och äta lite mellis innan plugget drar igång. Tackar Gud ännu en gång. Idag för att jag fått generna som håller mig på samma vikt, trots alla mängder mat jag trycker i mig.

signerat ung

Nu har nästa nummer av Signerat Ung kommit ut! Planen var att den skulle dyka upp redan innan nyår, men på grund en trasig maskin tog det lite längre tid. Jag tycker om detta nummer, dock blev färgerna på min sida fel. Färgerna var i samma nyans på skärmen men ändrades i tryck, tyvärr. Färg-failen syns på den andra bilden (citattecknet och cirkeldiagramen) Annars är jag nöjd!

dagens underhållning i skolan

"Det är det bästa som kunde hänt oss. Nu kan vi simma i tomatjouice!". Simma i sitt eget blod? Bästa!
Anders i min klass låter som denna lilla rackare. Sötaste är de båda två.

we were lovers, now we aren't even friends

Tisdag och läxor/uppgifter har redan delats ut. Det var inte min plan när jag valde Media, hallå? Jag skriver som min vän Becca: Visst, högstadiet hade vi också mycket läxor. Men det mesta därifrån har man kanske nytta av här i livet. Men gymnasiet? Inte mycket jag tänkt använda mig av i min framtid *arbetslös, fattig student på ingång*. Jag får helt enkelt dra igång pluggandet redan nu. Thank God for not being a Katedralare or Berzian.

mellis


you put your arms around me and i'm home

Har precis ätit en knäckemacka (ost, gurka, paprika) och druckit oboy, mums! Trots att det var första gången på några veckor (förutom jobb) som jag steg upp när det är kolsvart ute, och att det är måndag över huvud taget, rullade dagen på snabbt och bra. Jag känner mig ensam här hemma så åker nog hem till Erik. Bjusar på några charmiga bilder tagna i helgen med Elsas kamera. Nej, nu måste jag bege mig till bussen!

Bra östenssons, bra...

Skulle göra pastasallad och öppnade en burk crème fraishe. Tack kompis.


it ain't over until it's over

I fredags tog jag och mami en sväng till Ikano. Jag har hört från håll och kanter att årets rea inte var något att springa efter - mycket riktigt stämde det. Jag lyckades spendera 49kr på ett linne, mer fanns det inte.

breakfast

Tråkig och grå söndag. Dagen innan skolan börjar. Kompenserade "ångestdagen" med en frukost med färger och sommarkänslor. Det tog sin tid att få i sig allt, men gud vad mycket bättre man mår nu! Och ja, suddig bild.

de senaste dagarna - iphone

Åh ännu fler mobilbilder. Jag hatar det.
Det var några dagar sedan jag skrev och jag har inte burit runt på kameran, tyvärr.
 
FREDAGS: Ikano med mami innan jag åkte hem till Elsa. På kvällen skulle jag ha bowlat med Julia och Malin, men fick huvudvärk som sa ifrån mig. Istället lyckades jag ta mig hem till Erik för att sova där. Såg på film och åt grönsaker + dipp innan jag lämnade de i soffan och istället lade mig i hans rum för att sova.
LÖRDAGS: Jobb. Åkte hem till Malin och kurade in mig i hennes filt innan jag rörde mig vidare till Axels säng, haha. Jag sover i allas sängar utom min egna... Jag och Axel såg ännu mer "How I Met Your Mother" och har endast en skiva kvar. Sedan måste vi vänta till september då sista säsongen kommer åt, herregud!!! Någon gång på kvällen följde han mig hem. Bästa Axel.

när man varken vet ut eller in

Igår hade jag och Erik skräckkväll innan vi somnade.
Idag har jag lunchat med pappa (bästa taste of thai) och gått på stan med Malin.
Imorgon jobbar jag 08-15:30. Aamen tjarrå.

en sista förklaring

Svar: Jag trodde folk hade kommit över detta efter 1½ år. Jag får förklara igen då för din skull.
Att vi träffas var väl att ta i. Jag saknade honom och ville "kolla läget" med honom, som man gör med sina vänner. Och att Erik tillåter mig, men hallå? Han är inte min pappa. Erik är min pojkvän som litar på mig och därför låter mig träffa mina vänner. Tyvärr är jag den avundssjuka av oss två, men självklart får vi träffa våra vänner.

hittade fler bilder från nyår

Bilder tagna och lånade av Fredrika!

ae det håller inte

Inatt låtsades min säng vara en tornado och imorse kände jag mig mer bakis än morgonen innan. Vad gick snett? Fel dag Frida, fel dag. Efter god husmanskost i magen och en promenad mår jag dock mycket bättre. Idag ska jag göra absolut ingenting. Åh vad skönt.

svar till manda angående dokumentär

Svar: Jag har raderat dokumentärerna så minns inte riktigt vad de hette tyvärr... Men om man tex skriver "Hitler" i sökfältet på TankaFetast kommer flera dokumentärer upp.
Dock kan jag tipsa om filmerna The Tunnel, Der Untergang och Schindlers List!

BILDBOMB - iphonebilder


this is my confession

OJ OJ OJ VILKA DAGAR! Var ska man börja?
 
NYÅRSAFTON: Jobbade 08-15. 1½h senare satt jag och min älskade på tåget mot Norrköping. Taxin tog oss in i Hageby och vidare till Smedby. Runt 18 var alla, födda allt ifrån 93-89, samlade. Tur att lilla jag var med och drog ner mognadsnivån en aning, haha. Trerätters middag, dricka, shots och sedan flög tiden förbi. Lapdance, dirty dancing, gangnam style, bärande hit och dit, kramar samt pussar både ståendes och liggandes på golven. Spårat, men herregud vilket underbart gäng. Norrköping levererade!
 
NYÅRSDAGEN: Vaknade av att Erik slog och rev mig i sömnen (hemma hos Johan någonstans i Norrköping). Jag, Erik, Johan och Emma beställde Onlinepizza och stannade i det mörka rummet resten av dagen. Framåt kvällen tvingade jag och Erik oss iväg mot Linköping. Vi kom vilse, missade tåget och fördrev tiden på Max.

RSS 2.0