there are so much more in love than love

Ännu en för- och eftermiddag stannar jag i sängen med MTV och datorn. Igårkväll åt jag ute med två vänner innan jag senare på kvällen såg på en dokumentär om Hitler. Han var för övrigt ett geni. Ett genialiskt as. Kvällen spenderar jag på jobbet, likaså imorgon bitti (08-15). Hörs!
Bild från sisidär ett år sedan.

Taylor Swift - Ours


the world is right behind us now

GÅRKVÄLLEN: Tjejmiddag hemma hos Lovisa tillsammans med närmare tjugo tjejer från olika håll och skolor.
NU: Huvudet är en aning segt. Klockan närmar sig två och jag ligger fortfarande nerkurrad i sängen med en Taylor Swift-konsert på MTV, grym tjej. Jag laddar även ner tre olika dokumentärer om Hitler...
IKVÄLL: vet jag inte vad jag ska hitta på. Mina föräldrar ville inte ha mig hemma ikväll, ingen kvällsmat till mig är planerad osv. Hur jag ska tolka det vet jag inte, men... Vi får se var lilla jag bär av!

i wanna taste you day and night

Några av årets julklappar bestod av USA-saker till sängen. Tända ljus och USA-säng - nätterna är perfekta.

let's get old and unhappy together

Många skratt och snuskiga fantasier. Som alltid när jag är hos Axel visas "How I Met Your Mother" på TV-skärmen. Igår drog vi igång den senaste säsongen, åh det är så braaa. Pojken vet även hur man mutar mig - ge mig lite choklad och jag lyder din order.

don't say nothing, just sit next to me

Efter gårdagens långa jobbpass åkte jag till Hackefors och träffade Clements och Mucchiano. Det var riktigt länge sedan jag träffade killarna, så det var roligt! Inatt anlände sedan jag och min kära Fagerdahl hemma hos mig och nannade kudden. Idag har vi sovit alldeles för länge, spelat spel med glaspyramider och tagit en promenader. Vi såg ut som två pensioärer när vi i varandras famn försökte ta oss nerför backen, men inte hindrade det mig från att trilla omkull. NU: Ut på äventyr!

my side of the grass is green

Juldagen spenderades på jobbet, likaså kommer annandagen att göra. Efter dagens 9-10 timmars arbete tar även jag lov i några dagar. Sedan drar vi igång igen. Motivationen: dubbelt betalt julafton, juldag, annandag jul samt nyårsafton! Jag har inte jobbat särskilt mycket i december månad, men lönen lär nog bli bra ändå ;)

min älskade syster

Två bilder som mamma tog på oss julafton. Nu har hon gått in i v.37 och tar sig några minuter för att förflytta sig någon meter. Till och med jag, som inte är allt för förtjust i barn, väntar på att flickan ska ploppa ut. Då kanske man slipper läsa Snoker-regler på hennes blogg och även få plats bredvid henne i soffan!

you make the world a beautiful place to be


julafton

Efter morgonens jobbpass åt familjen julbord hemma.När Kalle Ankas Jul var slut begav vi oss vidare mot Stjärnorp där kusinens familj samt mormor och morfar var. Nu ska jag sova och ladda upp inför morgondagens jobbpass! För övrigt har jag blivit lite småkär i ljus, vilket syns både på bilderna och i högen med julkappar.

en julhälsning från mcdonalds

GOD JUL! Jag jobbar 07-14, så vi hörs framåt eftermiddagen eller kvällen!

uppesittarkväll

Avslutar kvällen med Uppesittarkväll med familjen. Jobbar hela julen, men ska ordna ett tidsinställt inlägg!

Nisse- och Selmamys

Jag vet inte riktigt vem som är sötast, vill äta upp alla tre!

fjärde advent

Bilder tagna hos Erik idag.

i loved you... and i love you

Igår fällde jag några tårar till galan "Sveriges Hjältar" efter att ha haltat runt på staden i flera timmar. Tröståt även lite glass. Julklapparna är klara och inslagna. Ikväll firar jag överlevnaden genom att jobba för att sedan sova hos pojken samt fira tidig jul med honom.

när mörkret faller, ja då tänker jag på dig


IGÅR: fotbollscup

Igårkväll hade Klara Gymnasium anordnat en liten fotbollscup. Det tog 12 minuter innan jag skadade mig (11 minuter längre än vad min far hade gissat på). Det visade sig att jag inte riktigt ligger på samma nivå som för tre år sedan... What to do. Vår utklädnad var iallafall: för små tröjor. Pojkarna i min klass har fantasi!

Express yourself

Ligger i Eriks säng med hans morgonrock samt kalsonger på mig. Jag må vara unik, men kalsonger är så mycket skönare. Igår hade jag fullt upp med fotbollscup och annat, bilder dyker upp senare idag. Men först - fira jullovet.


en kväll i linköpings stad

Ibland är det bra att ha en mamma som läser min deprimernade blogg och drar ut mig och kameran på äventyr. Linköping är faktiskt mysig på kvällen inför julen. Jag fick även med mig en julklapp hem. Min mami är bäst!

fem dagar kvar


i guess you havn't told her about us

Jag hänger inte riktigt med. Trots att jag knappt bloggar längre hänger ni läsare fortfarande kvar. Det tackar jag förstås er för, men jag förstår inte. Trots att jag bloggar för min egen skull, skrivfriheten osv, vill jag ha läsare. Är det någon slags bekräftelse att det jag gör är bra, eller vill jag bara dela med mig om mitt liv och mina fotografier? I vilket fall ska jag göra mitt bästa för att börja fotografera igen. Det är för både er och min skull. Det är med kameran i handen jag mår bra, att få dela med mig är bara ett plus i kanten. Så varför ska det vara så jäkla svårt att greppa kameran i handen och knäppa en bild? Ta dig i kragen Frida.
You go girl! Eller något.

dagens sötnosar - iphonebilder

Jaha ni. Jag vet själv hur mycket jag hatar bloggar som endast inehåller mobilinlägg. Nu har även jag blivit en av dem. Nåväl, inget att göra åt saken när kameran inte ligger framme och frestar mig. Träffade iallafall Malin idag och köpte några julklappar för att sedan avsluta med en fika.
 
I det övriga livet då? De sista dagarna i skolan är sjukt onödiga, lärarna letar saker att göra. Jag är trött konstant, lägger mig tidigare än vanligt och längtar ändå tills jag får sova igen. Puss och hej.

Man kan älska trots att världen är som den är

Ännu ett mobilinlägg. Skola, jobb och brist på bilder, därav inget bloggande. Natti natti.


Svart/blått öra - mobilbilder

Igår vaknade jag upp med ett rött öra som framåt kvällen ändrade färg till mörkblått, nästan svart. Som tur var har färgen gått tillbaka till röd igen, men svullnaden hänger i. Mystiskt.


like it used to be

"Hon var det bästa som hänt mig. Men jag frågade aldrig mig själv, ifall jag var det bästa som hänt henne" - Från filmen My Best Friend's Ex. Med det fina citatet säger jag godnatt (inte nog med att jag legat i soffan en hel dag, jag lägger mig vid åtta på kvällen)...

klassfest - iphonebilder


you're my best side

Kaos, men oj vad roligt! Tåget till Tranås gick sönder -> tvingades gå av i Mjölby. Väl framme i rätt stad körde klassen igång direkt med drycklekar, dans, sång och skratt. Slutade med hoppade, för att inte tala om skrikiga, tjejer på borden som sjöng i otakt och trillade ner.
 
Sliten idag. Ikväll gör syster mig sällskap här hemma. Planen är att laga mat med mycket fett och se på Så Mycket Bättre. Ohyes. Bildlöst inlägg, ska försöka få upp några iphone-bilder i nästa inlägg.

can you tell me how we get in this situation?

IKVÄLL: Middag på Steves - Tåg till Tranås - Festis - Sova borta.
Bild på kära klassis för ett år sedan

cred to myself

- Vad duktig du är på att uppdatera Frida!
- Tack så mycket Frida!
Men hallå, fy skäms. Varför uppdaterade jag inte igår då? Jo, för att på dagen hade jag och Erik mys med lussekatter, pepparkakor (OMG, rasister!), kaffe och oboy. Vid åtta somnade jag och 12 timmar senare vaknade jag upp med näsblod... Där har ni. Nu ska jag fixa det sista innan bussen tar mig till skolan.

Ansiktsmålning - mobilblogg

Gårdagens jobbpass bestod av möte, ansiktsmålning och giftiga gaser. Fruktansvärda gaser, men vi tog oss genom det. Nu ska jag plugga sista innan jag beger mig till skolan.


12-12-12


den eviga väntan


you're going down, b*tch

Idag har jag samlat ihop vuxenpoäng genom att ha bestämt träff med en okänd, vuxen man och sålt mina fina kameralinser/filter. Efteråt köpte jag med mig tröstsaker och träffade min sjukling. Det visade sig att han var så pass sjuk att vi bara sov middag och åt kvällsmat innan jag hoppade på bussen hem. Imorgon kommer ett tidsinställt inlägg att dyka upp, inget annat. Skola, jobb och provpluggande tar upp hela dagen!

be my little baby

En uppsats om sekter på nästan fyra sidor är ÄNTLIGEN avklarad. Nu har jag ett prov på torsdag, sedan tar jag bannemig lov! Humöret är på topp. Påtal på bra humör, här har ni en bild där humöret också var på topp!

it's true what you've heard, but don't even tell me your name


min älskade syster

Vecka 35.

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart. när jag känner så, så tänker jag på dig

Tanken igår var att slänga in några fina fotografier på systern min, men jag lyckades somna innan pekfingret hann trycka ner startknappen. What to do? Dagens skolgång är avklarad men inte tar jag ledigt för det! En uppsats om sekter ska göras, men först lite Ben&Jerry i magen och en glad syster på bloggen.

söndagspromenad



it's the wrong kind of place to be cheating on you

Alkohol, dans, skrik, sång, drama, skratt, tårar, kramar, bitchslap och sugmärke. Idag mår jag som förtjänat, men gud vad trevligt jag hade det igår med både nya och gamla vänner! Natten avslutades med en biltur hem från Ringstorp. Vi plockade även upp Erik som ville hålla om mig inatt. Nu ligger han i min säng och sjunger "i am so lonely, i have nobody", så det är nog bäst att jag beger mig från datorn.

heldag med syster

Måste fixa iordning mig så hinner inte skriva något särskilt. Istället får ni en bildbomb från dagen. Bilderna jag fotade på systers mage dyker upp en annan gång. Ha en trevlig lördag!

is that alright with you? no?

Strax hämtar syster mig för att sedan åka iväg och fota litegrann! Bild från när hon var i vecka 23 (35 nu).

they don't know my head is a mess and they don't know what i've been through

När vissa problem har löst sig står de större problemen fortfarande kvar. De säger ingenting, de finns bara i huvudet och ständigt påminner dig om deras närvaro. En väntan från de att du ska göra en handling. Men det är först i slutänden vi märker om vi hade en djävul på axeln - eller om det var en ängel.

we can settle down, watch the world go round

Tanken var att igårkväll dra sig iväg för att dricka lite gott, men soffan vann. En kväll med mami, syster + sambo, pizza och en massa onyttigheter framför X-factor där för övrigt bästa Awa vaaaann.

looking from a window above, it's like a story of love

Igår var en extrem flumdag. Efter skoldagens två lektioner stannade några mediamänniskor kvar och flummade ihop raplåtar, yo:ade, hoppa och skrek och... jag vet inte riktigt vad vi höll på med. De två sista bilderna är lånade av Becca:

even the wrong words seems right


seems like love no longer turn me on


how did i even pass the test?

Jag vet att jag skrev att jag ska plugga just nu. Det är bara det att... jag vet inte riktigt. Har ännu en gång hamnat i ett förvirrat tillstånd där jag inte riktigt känner mig som just mig. Denna gång är det dock på en helt annan nivå, något som faktiskt har hänt och inte bara försiggår i mina tankebanor. Jag känner mig lite som en bedragare, men mot vem? Mig själv? Men varför, jag har inte gjort någonting fel? Nåväl, back to work. Over and out.

Jag fick nog inte ut något av det här, men ibland är det bara så skönt att skriva sina små, värdelösa tankar.

primadonna girl, all i ever wanted was the world

Planen var att peka in i kameran, men resultatet blev inte det samma vid hoppet. Tanken var god, jajamen.

i've got a nasty habit called rock n' roll

Jobbade igår som sagt, därför ingen uppdatering. Det var totalkaos, bärgningsbilen fick tex komma och hämta en gäst i drive:n, hahaha. Kort skoldag idag bestående av skadeglädje för hela slanten åt alla som trillar/fastar i ovädret, oh herre min gud vad roligt jag har haft det. Efter en kort skoldag gjorde vi en intervju hos UMO innan jag tog bussen hem och sov middag fram tills nu. Resten av kvällen går till plugget (och DÄR försvann skratten).

nothing can keep us from falling

Min syster och hennes sambo var precis här och hämtade katten. Istället gosar jag ner mig i sängen och pussar min pojke godnatt. Imorgon lär ingen uppdatering dyka upp (skola och jobb). Puss.

till min kära lovisa

Jag tänkte bara visa att brorsan din sköter sitt jobb. Du som vill att jag ska blogga mer. Varsågod!

why do we fall in love so easy, even when it's not right?

Två timmar media, pasta med skinksås, en timme skrivande på engelska och ett möte inbokat hos UMO. Där har ni min hårda dag i skolan. Ikväll ska jag räkna godisar (en undersökning i skolan) och dela en Ben&Jerry med kissen. Erik kanske också får smaka, det har jag inte bestämt mig för än.

you're not the same person, i'm not the same love


maskeradfest

IGÅR: Förade med några pojkar innan vi åkte in till staden där en grym maskeradfest var i full fart. Sprang runt hela natten med nappen i munnen och blöjan fastspänd. Tackar Matilda och alla andra (runt hundra) som var där och gjorde kvällen oförglömlig. Jag tog med mig min gamla kamera för att fota alla fina utklädnader, men smart som jag är lämnades den kvar i johannelund. Kom hem alldeles för sent och idag sov jag bort halva dagen tillsammans med finaste. Kroppen är inte på topp, men man mår som man förtjänar, right?


internetstrul - dålig uppdatering

Jag skulle ha bloggat mer igår, men det är något strul med internet. Problemet hänger i även idag så jag lånar mamis dator tills vidare. Med det menar jag alltså att vi får se hur uppdateringen framöver blir!

1 december

Ny månad. Adventssaker tittar fram. Snön faller ner. Stor, stickad tröja. Invigning av vinterjacka.
Bilder från förra vintern, alltså tagna med min gamla kamera.

RSS 2.0