Pepp på livet

Min dator är sönder. Trasig. Död. Allt är borta, allt. Syns och hörs.


i keep telling myself i'm happy

Hemma med en påse fylld av kläder, me gusta! Nu ska jag duscha och kanske dra till Ljungsbro marknad. Ikväll väntas Rix FM med fina tjejer. Det ser ut att kunna bli en riktigt bra kväll! Bilder från en minnesvärd kväll:

för jag vill bara känna mig älskad

Efter en skoldag på cirka 40 minuter lunchade jag med min fina Lovisa på Taste Of Thai. Efter lite shopping i staden åkte hon hem och jag hamnade på ett fik med Evelina, Sofia, Elin, Erik, Elsa, Alex och Timmy.


IGÅR (mobilinlägg)

Igår träffade jag David efter skolan, alltid lika roligt att träffa honom! Sedan blev det en spontankväll i johannelund med maaaaassa folk innan jag gick hem till Erik och sov.


jag MÅSTE...

Åh, ångesten ökar för var dag som går.
 
Jag MÅSTE ta tag i saker nu. Jag MÅSTE börja plugga inför "handledarprovet". Jag MÅSTE börja övningsköra med mammas nya bil, trots att jag är livrädd för den. Jag MÅSTE börja läsa i kamerans instruktionsbok i hopp om att lära känna den och då hitta tillbaka inspirationen/kreaktivitéten till fotograferandet samt bloggen. Och jag MÅSTE framkalla mina favoritbilder från den gamla kameran och pyssla ihop ett fint fotoalbum. Sen är det självklart massa annat. Ångest.

not under my roof

Det går sådär nu. Jobbar dag in och dag ut känns det som. Förhoppningsvis dras timmarna ner rejält nu så att jag hinner med prov/inlämningar framöver. Annars då? Nae, som sagt. Jobb och skola.

första skoldagen för er med intresse

Började skolan halv nio och slutade efter en timme, värt. Blandade känslor, sååå.. Aa, ni får en lista haha.
 
BRA:
- Har längtat tillbaka till allt folk och den mysiga, lilla kontorsbyggnaden.
- Helt okej schema samt betyg.
- Nyfiken på att spana in alla nollor imorgon, höhö.
 
DÅLIGT:
- Fick ett skåp som jag dock fick lämna tillbaka då det var trasigt? Så jag har inget skåp.
- Fotostudion samt alla datorer är flyttade till en annan byggnad och istället finns ett bibliotek på våning fem...
- 3:orna är borta, wä wä!
 
BRA/DÅLIGT:
- Ny restaurang, Da Vinci tror jag. Närmare placerat, hoppas bara att maten är lika god som på Lagerbladet.
- Nya lärare och ännu en ny mentor (har haft fyra totalt...). Vissa ämnen - bra lärare. Andra mindre bra.

you think you know me, poor little boy

Det blev inte bara att ligga nerkurrad i sängen och se på Weeds, jag fick även besök av Erik i några timmar. Hm, intressant... Nu tänker jag försöka lura iväg mami till affären för att köpa godis, galet sötsugen!

Njuter av ledig dag

Gick upp strax efter nio imorse i hopp om att orka gå upp imorgon. Har hittills sett en hel säsong av weeds och funderar på att dra igång nästa, hehe. Annars ska jag bara njuta av min lediga dag både från jobb och skola. Imorgon drar båda två igång!


we might as well be strangers, you and me

Canon EOS 600D + EF-S 55-250 IS

när alla säger nej ska jag säga ja, jag lovar och jag svär

Gårkvällen var helt okej. Mysig start hos Julia med henne, Julia H, Becca, Sofie och Malin innan vi tog bussen in mot staden. Jag åkte dock hem vid elva då jag som sagt jobbade öppning idag (06-15). Bilder lånade av Julia:

tell me nothing but the truth

Hemma efter ett svettigt pass på donken. Jag stod mestadels i köket, självklart under den stora rushen också... Gash, mina fingrar skakar fortfarande! Nåväl, nu ska jag iväg mot Julia där andra tjejer också ska vara innan vi beger oss vidare mot Keep It Loud. Men det blir en lugn kväll samt tidig hemfärd för min del då jag jobbar 06-15 imorgon. Pepp på livet, woop woop. Ha en bra lördag!
oredigerade bilder - Canon EOS 600D + EF-S 50mm f/1.8

something in your eyes makes me wanna lose myself

Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS

i'll just pretend that i don't feel pain

Canon EOS 600D + EF-S 50mm f/1.8

nothing's really as it seems

IGÅR: Gårkvällen spenderades hemma hos Erik där vi fram tills midnatt pysslade och somnade sedan som två små barn som varit på Busfabriken hela dagen eller liknande, haha.
 
IDAG: Erik åkte iväg vid nio imorse men jag låg kvar och sov några extra-timmar. Jag skulle egentligen ha träffat David idag, men efter lite missförstånd bestämde vi oss för en annan dag och jag stannade kvar hos min pojke tills mami och papi hämtade mig.
 
NU: Sitter med grillat kött i magen (NOMNOM) och ska dra igång några avsnitt av Weeds innan jag lägger mig tidigt ikväll. Imorgon jobbar jag 09-16 och på kvällen blir det Keep It Loud för min del!

i was falling hard with an open heart

Efter fem dagars ledigt från jobbet är det dags igen! Kom hem för ett tag sedan och tröståt glass, sånt behövs. Hittills har jag laddat ner en film, dammsugit övervåningen och hittat ny musik. Ikväll blir det förhoppningsvis en till natt hos Erik för då ska vi ut på promenad ikväll så att jag kan fotografera fölet i det tidigare inlägget! Nu ska jag ner till köket och tjata på mami i hopp om att maten är klar, höhö.

Promenad med Erik och klappar föl


-

Fotot på mig är taget samt redigerat av mig, hehe. Text från 9gag.

I don't think that they'll ever understand

Hemma efter några välbehövliga timmar med min saknade vän Bella. Vi solade, bakade och gick på promenad. Det märktes att det var månader sedan vi såg varandra, munnarna speedade och avbröt varandra ständigt, haha.


i know i have let you down

Canon EOS 600D + EF-S 55 mm f/1.8

you're too proud to say that you've made a mistake

Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS

En grabbdag

Har precis bäddat ner mig i sängen och tänkte att jag kunde slänga in ett mobilinlägg om dagen. Träffade Anders och Axel i staden för en lunch på Taste Of Thai samt glass på Bosses. Tobbe var även med oss en liten stund innan jag tog bussen hemåt. Senare kom Griph hit och vi tog en promenad runt ån innan Karlborg plockades upp på vägen hem till Griph för x antal How I Met Your Mother-avsnitt och basketspelade. En grabbdag helt enkelt. Natti!


en flickas smultrondröm

Canon EOS 600D + EF-S 55mm f/1.8 och EF-S 18-135 IS

fyra från arkivet


heaven in my wings and world in your hands

Canon EOS 600D + EF-S 55-250 IS

vi älskar med varann tills solen strålar fram

Sitter och har panik över att ingen blogg har uppdaterat idag, gaaaaash! Annars då? Låg tidigare i badkaret alldeles fascinerad över badbomben som gjorde vattnet rosa och placerade massa söta hjärtan på min kropp. Under tiden som jag försöker klura ut vad jag ska göra med mitt liv, gör serien Weeds mig sällskap. Bjussar även på två söta små fotografier på mitt kusinbarn Tindra. Wöw, långt inlägg. Uttråkad? JA.
Canon EOS 600D + EF-S 55mm f/1.8

precis vaknat. NU: weeds

Gammal bild (Canon EOS 1000D)

far, mor och dotter

Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS

en förmiddag i söderköping

Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS

nothing to lose, it's too far away

Imorse vaknade jag upp bredvid Erik som berättade att jag hade sparkat honom i sömnen genom hela natten. Eller var det verkligen i sömnen? Höhöh. Drog från Erik omkring elva-tiden och åkte till Söderköping med mami och papi för att äta på Smultronstället. Har precis kommit hem med en proppfull mage och en kropp som ber mig om att få sova middag. Jag menar, vad gör man inte för kroppens bästa...? Två bilder från igårkväll:

what's the point of saying you love me like a friend?

Hemma efter en promenad med Anton KK. Nu väntar jag på grillat innan jag beger mig in mot stadan för en fika med Malin och Julia. Kvällen avslutas enligt planen hemma hos Erik. Jag struntar i att titta på när "Project X - Linköping"-folket plågar djuren i Valla och har istället en trevlig kväll med fina människor.

släktfirande

Vid halv 3 kom en del av släkten hit för att fira mig. Finfina presenter och underbar tårta.
Canon EOS 600D + EF-S 55mm f/1.8

allt känns bak och fram, in och ut, upp och ner

Gårkvällens maskerad var grym de första timmarna. Slutade med att gå in i mamma-rollen, hålla upp hår, leta saker och slänga ut folk. Jag, Erik och Eric tog promenaden hem från Berga till Kvinneby där vi dumpade Eric och fortsatte hem till mig där jag och min älskade nannade kudden. Kameran som fick hänga med var min gamla, alltså Canon EOS 1000D, och användes för övrigt nästan ingenting. Det här är allt jag har att bjuda på:

Svensk sommar

Ni vet när en lugn låt går över till rock? PRECIS DÅ började det spöregna och verkligen slå på busstaket. Åh, underbart. Jag gick typ igång på det. Ja då vet ni det, hehe.


losing what i've never found

Tvätten är upphängd och magen skriker efter frukost. Har ett kort jobbpass idag, men det är pengar det med. Någon mer uppdatering idag tror jag inte att det kommer att bli, då jag ska skynda mig hem för en dusch och sedan sätta mig på bussen. KANSKE bjussar jag på ett mobilinlägg. Ikväll är det maskerad som gäller!

29 kronor gult tyg från gina tricot


i didn't really want you, but i want you now

Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS

some of my birthday gifts

BILD 1: Alcohol shot gun
BILD 2: Shower gel, presentkort, pengar och badbomber från mitt älskade ställe Lush
BILD 3: Kärlekspiller, en rosa vän och kondomer så att jag inte får en rosa unge
BILD 4: UV-filter, 50mm f/1.8 och Lens cap holder
BILD 5: Visar vad Lens cap holder är, för er som inte förstod :)

tonight is your night

Idag är jag ledig från jobbet, så jag passade på att ta en sovmorgon. Ja, ungdomar, klockan är tolv och jag tycker att jag har sovit länge. Till skillnad från er som sover till tre, brukar jag gå upp omkring 10 när jag inte jobbar. Nåväl, planen för idag är att svänga in hos en leksaksaffär för att införskaffa det sista inför maskeraden. Jag tänkte även försöka få upp ett inlägg på några av mina födelsedagspresenter. Vi får se var dagen tar mig.

små saker gör stor skillnad

Titta vilken underbar present jag fick av Eriks lillebror! Jag är hans idol och han är min favorit. Vi klickar bra ihop, ligger på samma mognadsnivå till exempel (5 år). David är bäst.

sammanfattning av dagarna

MÅNDAG: Jobb 10:45-17:00. Personalfest 18:00. Lite för mycket alkohol, lite för lite balans.
TISDAG (igår): Fyllde 17år. Jobb 11-15. Bakis, mensvärk och utbildning i köket. Överraskades av mina fina utanför jobbet med kladdkaka, ljus, sång och present. Dag/kväll hemma hos mig med Ida, Becca och Erik.
ONSDAG (idag): Jobb 08-15:30. Köpte tillbehör inför maskerad tsm med min älskade. Sov middag hemma hos Elsa och inväntade fyra grabbar som vi spenderade kvällen med framför film.
Bilder lånade av Rebecca som hon tog när de överraskade mig.

as long as you love me

Jag gillar att min statistik ökade under de tre dagar som jag inte har uppdaterat på. Kanske ska fortsätta med det? Höhö. Nåväl, jag är tillbaka efter att ha haft fullt upp dygnet runt - igen. Vi får väl se hur länge det håller i!

Lillen som inte är lillen

Sitter med personalen och väntar på mat. Yngst som jag är dricker jag "hallonsoda", eftersom bossen är på plats. Men vänta ni, om cirka 5h är jag året äldre! Livet leker.


if you want more life, why don't you say so?

Dagens pass: check. Imorgon jobbar jag hela dagen och åker sedan direkt vidare mot personalfest. På tisdag jobbar jag och fyller år, grattis till mig. Resten av veckan kommer att bestå av jobb, vänner, maskerad och festligheter. Med det: Uppdateringen kan bli usel, men mobilbloggning kanske dyker upp då och då!

ännu en fråga om jobbet

Svar: Som 16-åring tjänar man 70kr/h, men om två dagar blir jag 17 år och tjänar då 77kr/h. Sedan är jag snart handledare och får då löneförhöjning. Det beror alltså på ålder och vilken "nivå". Jag tror att en som jobbar fulltid tjänar 110kr/h, men jag är absolut inte säker. Och jag vet inte om det finns jobb, skicka in CV och se.

he wants to love me, woho!

Jag har precis fått liv i pojken som sov här över natten och lyckats få i honom lite frukost. Min lilla bebis. Nu ska vi bara ta det lugnt, kurra ner oss i sängen och mysa innan jag beger mig mot jobbet.

låt honom få veta att inget är som förr

Efter några timmar på jobbet bestående av lek och bus blev jag hemskickad för att det var så dött med folk, hehe. Satte mig på bussen hem fort som attans och minuterna senare kom Erik, Anton, Albin, Elsa och Rasmus hit. Kvällen och natten spenderades i mitt uterum med kortspel och musik, mysig kväll!

so why do i try when i'm going down

Svar: Som jag tidigare skrivit är jag för lat för inställningar, så jag fotar oftast automatiskt. Ibland fotar jag med manuella inställningar om det automatiska inte "ger mig vad jag vill ha", hehe.

feels like i'm all the way back to where i belong

Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS

you don't have to be scared at all

Filmen Cockpit var gryyyym. Jag har svårt för svenska filmer, men den här var helt klart värt att gå på bio för. Jag och Julia satt och skrattade typ hela tiden. När jag kom hem myste jag ner mig i sängen tillsammans med några avsnitt av Weeds samt biogodiset som blev över, nom nom.

Jag hatar rubriker

Efter en långpromenad med Anton på 1,5h och grillat till kvällsmat sitter jag nu på steves med Julia. Ikväll: bio!


flytta hemifrån

Hittills har jag städat, bäddat rent, dammsugit, dammat, gått ut med sopor, plockat ur diskmaskinen, startat två tvättar samt hängt upp det. Strax ska jag laga mat. Jag funderar även på om jag ska panta flaskor och köpa en god belöning för pengarna? Höhöh.
 
Jag menar, hur många vuxenpoäng drog jag inte ihop nu egentligen? Kanske ska man skaffa sig ett körkort, hoppa av skolan, jobba fulltid på donken och flytta hemifrån? Skulle vara ganska nice ibland, men nej.

maybe it's best you leave me alone

Fredag, och jag är ledig från jobbet för första gången på x antal dagar. Bäst att passa på att njuta, för imorgon jobbar jag sju dagar i streck - igen. Jag har ärenden och sysslor kvar att fixa och dona med, så det kommer min eftermiddag att bestå av. Bädda rent, städa, tvätta, långdusch med peeling osv. Fler säsonger av Weeds håller även på att laddas ner, mums.

all you have to do is cry

Svar: Saker som ligger i historiken som få vet om kastade sig över mig för några dagar sedan. Jag hade inte träffat Erik på några dagar, blev osäker på mig själv/mitt liv och skrev hemska texter som fick mig att bryta ihop totalt.
 
Eftersom du visar dig som anonym och min blogg är offentlig har jag valt att inte gå in på några detaljer. Inlägget var aldrig menat som ett tyck-synd-om-mig-inlägg, jag ville bara låta er få veta om att uppdateringen skulle ligga nere under några dagar.

back on track or something like that

Sådär, några dagar utan bloggen var behövligt, men nu är jag förhoppningsvis tillbaka igen. Under de tre dagarna har jag jobbat, träffat Erik och vänner. Jag har även fått en massa ärenden och sysslor avklarade, skönt!

RSS 2.0