i'm going down down down

Blandade känslor. Känslan av att mista en saknad vän och lämna nya vänner. Känslan av att bli smutskastad för man har hittat någon som får en att skratta istället för att gråta ännu fler månader. Känslan av att behöva visa sig så stark, när man är så svag. Känslan av att hålla masken i skolan och sedan släppa ut det hemma. Sorg, iska, stress, förvirring, svek. Känslan av att man inte räcker till. Känslan av att låta allt gå ut över ens föräldrar och sedan få skuldkänslor efteråt. De har inte gjort något.

Förlåt för depp-inlägget. Det är iallafall bestämt nu. På måndag börjar jag i den andra mediaklassen. Det är även bestämt att jag ska gå och prata med någon. Egentligen om ingenting, men samtidigt om allt.

hej gammal bild!

Träffade som jag tidigare nämt Jossi idag efter skolan. Åh, vad jag saknat den tjejen! Hon shoppade loss, jag fick nöja mig med ögonshoppande. Såg även på en dansuppvisning och massa annat i Gränden.

it's too cold outside for angels to fly


Svar: Vi började umgås mer och mer vilket ledde till mer och mer prat om "oss". Jag tror vi båda hela tiden kände att vi skulle bli mer än vänner, men jag sa att jag behövde tid. Erik var "först" med att säga att han verkligen ville mer, hur mycket han tyckte om mig osv. Jag har alltid haft svårt för att säga snälla/söta saker till folk, men han vet om att jag tycker om honom! ehehe. Tack så mycket :)

come on let me hold you

Sitter här fastän jag börjar halv 12. Har möte med rektorn en timme tidigare. Segt, men sånt får man ta. Har inte så mycket att skriva, ville mest uppdatera nu eftersom jag inte ska hem efter skolan. Som det ser ut just nu blir det en runda i staden med saknade Jossi! Nej, nu ska jag till bussen.

slumpbild. söt, jo tack jag vet.

hold me tight and never let me go

Åååh, galet trött. Kom nyss hem efter att ha följt Erik till bussen. Såg att jag fått en fråga angående oss två, men tar den imorgon för måste verkligen sova. NattiNatti!

barn på nytt

Barn på nytt. Eller nytt och nytt, tänker aldrig bli vuxen. Den här skönheten finns iallafall på H&M!

i'm a bad girl ´cause i don't even miss him

Drog in till staden efter skolan och köpte ett plagg jag tittat på förut, KÄR (bild i nästa inlägg). Umgicks med Erik tills Becca slutade då vi drog till Skäggetorp för att fota lite till tidningen. Sedan hamnade jag här nu med Erik i min säng. Tjolahopp tjolahej, nu ska jag vara social med honom.

lucky for me


Albin Åke Nordell

Bara för din skull min kära vän! Orkar dock inte lägga upp alla miljoner bilder du tog..





only to hear your voice

Följde med Becca till staden och var rådgivare åt henne. Lite senare Erik och Albin som jag umgicks med fram tills nu. Vi kände för att bli små barn igen, mogna som vi är! NU: p-p-plugga.


allting kommer bli bra tillslut

Allt är så jäkla förvirrat nu. Jag stressar upp mig och mår dåligt, så får se hur bra uppdateringen blir.

27/9-11


Svar: Vi träffades på ett litet lustigt sätt - nämligen på en av mina nollningar. Han går i 2:a ring på Berzan och var i stan för att titta på "sina nollor". Han hamnade bland oss Klara-barn och jag var trött så jag sade "Hej, jag lägger mig och sover här" och lade mig i hans knä och vilade? Sedan umgicks vi hela kvällen/natten. Har träffats "regelbundet" efter det och båda kände att något mer än vänskap fanns. Och idag schwiss så blev vi tsm!

Vill ni ha mer detaljer så får ni kommentera om vad osv, för nu säger jag nattinatti!

röd skjorta och blåa shorts



today is the day

Efter skolan intervjuade + fotade jag och Becca människor till tidningen Signerat Ung. Därefter en fika med Erik och Albin. Tog en långpromenad och hamnade hemma hos Erik. De såg på Star Wars, jag sov. Social.






and i keep hittin' repeat


släng ner nyckeln min fina


Svar: Jag är superdålig på att förklara, så läs och följ någon av länkarna under. Lycka till!
http://www.designadinblogg.se/lagg-till-en-egen-bild-som-header/
http://egosidan.blogg.se/2009/may/lagg-in-en-header.html
http://feliciaofsweden.blogg.se/2010/august/hur-man-laddar-upp-en-header.html

jag vill inte längre veta vad jag kan


Svar: Ehm... Jag är ingen kärleksexpert direkt..!
Jag skulle nog prata med honom, annars kommer du alltid undra och aldrig få veta. Visst, det är riskabelt med vänskapen. Men om ni är så nära vänner borde det inte förstöra vänskapen, tycker jag iaf.

i want you to want me

Värd morgon. Gick upp vid 7 och drog på idrottskläder för att komma till Wordclass, få ett papper, och sedan sluta idrottslektionen? JAG KUNDE HAFT SOVMORGON JUST NU. Aggressiv. Så sitter i cafét med Sofia och varsin dator och fördriver tiden med facebook, rätt chill faktiskt.


he could had have someone else, but he chose me

Promenaden med Emma hamnade på två timmar, hann till och med en liten prommis med Bella innan. Kom hem och cyklade vidare till Lollo. Vi skulle se på film, men hon är så oteknisk så det blev TV:n istället... Just nu ligger jag nerbäddad i hennes säng och funderar på att sova. Ni bryr er va? Aa, bra!

nattinnebandyn i 8:an och charmig bild från i somras


she's out of my legue

Har precis sett filmen "She's out of my legue", en rolig och romantisk film. Perfekt! NU: Promenad med Emma.

de springer men ingen bryr sig



because this is my life

Gårkvällen var grymt lyckad. Mötte upp Becca på stan och gick omkring i minst 1h innan Erik kom. Satte oss på ett fik och bara myste. Tog sista bussen hem och somnade sött på min kära Morgan. NU: jobba




who do you think you are?


plenty of kenty

Efter Leo's två matcher åkte jag vidare till Ekholmen och såg andra halvleken av mitt fd. fotbollslag.



let me see your body go

Åkte till Johannelund och tittade på när mitt 6:åriga kusinbarn lirade två fotbollsmatcher som målvakt. Så små!









min fina vän

Tänka sig att man träffar människan varje dag i skolan och ändå sitter här nu och saknar den där knasbollen!





words can't bring me down

Gick nyss upp. Hade tydligen sms:at i sömnen kl 5 imorse att Eriks pojkvän var försvunnen? Mysko tjej. Äter chips och ska nu ner för lite riktig frukost. Idag får jag se vart världen tar mig. Kanske lite fotbollstittande på mitt fd. fotbollslag? Kvällen er ut att spenderas med E, får se vad för bus vi hittar på.

memories

everybody needs a soul

Det löste sig trots allt. Fastän jag fick vänta på stan i 3h på i princip ingenting och åkte hem sur, ryckte jag ändå upp mig och drog till Hannah som planerat. Verkligen inget jag ångrar, tack alla för kvällen!

bild från..... öhm.... någon gång!

just another lie

Blev en fika/lunch med Michaela, Andrea och Elin efter skolan. Åt typ världens godaste mat på länge, och sjukt billigt med. Score! Kvällens planer förstördes dock totalt. Tröstäta - here i come.

i'll never be the same

Godmorgon! Hade ställt klockan på 10, men dumma ungarna på gården skriker och väcker mig som vanligt. Dö. Efter skolan drar jag in till staden för en fika och lite inköp. Jag kommer troligtvis blogga när jag kommer hem!

förlåt förlåt förlåt

Usel blogg. Fotoinspirationen står på noll, mår dåligt och inget speciellt händer. Det blir dålig uppdatering imorn för jag har fullt upp hela dagen/kvällen/natten. Men jag ska försöka slänga in ett inlägg imorgon ändå!

i have no idea


Svar: Du, jag har inte den blekaste. Bilden är lånad av Andrea som har fotat bilden som låg i brevlådan!

visst skiter jag i dig, men inte i mig

Sjukt jobbig dag i skolan. Kallsvettningar, illamående och snorig tjej halvsov genom dagen. Men vågar man inte ta febertermometern och riskera att missa saker i skolan så får man skylla sig själv. NU: glass, dusch och sova.

random bild på david, bara för att jag är sugen på choklad!

how will i know?

Har precis släppt en tår till filmen Trassel och innan det glodde jag igenom Hitta Nemo. Barnfilmer rules!

frasse och svante




see ya later alligator

Dags att få i sig lite frulle för att sedan brumma iväg i onepiece'n till syster och fika!

M11D

Ja, här har ni skolfotot. (andreas bild)

easy come, easy go. that's just how you live

2 studiedagar och klarvaken vid 8 båda dagarna. Livet leker.

Gårkvällen blev riktigt lyckad. Jag och Johanna tog bussen in till staden och satt på Subway i två timmar med Evelyn och Matilda. Dock blev det ingen mat för mig för jag lagade mat hemma, duktig som jag är! Gick sedan vidare till Bäver där ett antal killar redan befann sig, trevliga. Vidare till Valla efter ett tag och spenderade resten av kvällen där med alla möjliga människor, dock missade jag sista bussen hem.. Bad girl.

random bild från i februari?

nothing has a happy ending

Johanna Flodis har varit här sedan 1 ungefär. Vi har ätit och fixat present till Bäver som fyller år idag (GRATTIS!), så det blir att fira honom ikväll med lite trevligt folk! Nu beger vi oss mot staden, ses imorgon.




if i used to love you baby


Svar: Tack, du finner de inne på Skopunkten! :)

look at the stars with me



det här är värt att dö för


Svar: Jo, det stämmer. Det var faktiskt på det sättet jag lärde känna David.

det ekar över hela staden

Sitter ihopkurad i min onepiece med spotify i högtalarna. Thai-boxning på idrotten, sjukt kul men jobbigt. Hej ännu mer träningsvärk! Satt med darrande händer en hel engelskalektion efter boxningen, hahhaha. Lunch och redaktionsmöte. Slutade 30min tidigare. Så NEJ, jag klagar inte på dagen! Och nu två studiedagar, awesome.

everybody makes mistakes


Svar: Jag är aftonbladetförsäljare, vilket innebär att jag har en kundkrets som jag knackar dörr hos. Jag har haft det jobbet i 8år. Det var faktiskt min syster som började genom att maila Aftonbladet innan jag tog över.

i'll be right next to you

Hemma efter att ha blivit skjutsad på Eriks cykel till Emma för att ta en promenad med henne i regnet. Mys!


everybody loves their mothers


Svar: Ja, det har jag. Men en har tipsat mig till chefen, så går det hela vägen har jag två jobb = cash!

your dreams came true

Jag kan inte tänka, bara står här och ler.
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar.
KAOS. Så drar ut på en promenad med E för att rensa tankarna.

it's to late to turn back

Har precis skrivit ett CV och gjort en halv intervju så nu träningskläderna på och tar en promenad med bästis!

you're a motherlover


Svar: ETT MONSTER! Nej, inte riktigt. En bra vän till mig. Han är snäll, omtänksam, rolig, smart, hjälpsam och träningsnarkoman, ehehe. Han är även föräldrarnas drömprins till deras dotter. Romantisk är han med! :p

i'm gonna save you baby

Dagen med David och Linea blev riktigt lyckad, mycket skrattande och bus. Kladdkaka på eget recept med godis i, mums... Dock drog Linea tidigt, så jag och David talade ut om livet i 2h innan jag stack hem!

















a sky full of lighters

Inväntar att bli upplockad av David för att sedan åka vidare och träffa Linea!

they tell me i'm a bad girl

Tränad tjej kan inte gå... Jag som trodde det var över efter all nollning. Klara Gymnasium tar död på mig, haha.

skämt åt sido


Svar: Jo, men såhär såg jag ut igår inne i staden och på biografen. Tyckte jag var så snygg på turneringen att jag struntade i att ta bort det. Eller? Nej, jag var faktiskt rätt kvick in i duschen när jag kom hem igår eftermiddag. Det räckte att jag stötte på två av mina aftonbladet-kunder samt fick alla bilisters ögon på mig när jag skulle gå 100m till Evelina på morgonen...!

take me away and make me okey

Gårkvällen var minst sagt lyckad. Filmen var awesome, rekommenderar verkligen! Och sällskapet var inte heller något att klaga på. Tog en långpromenad efter filmen och hoppade hoppade sedan på sista bussen hem.

Och JA, första och sista bilden är suddiga. Det är just det jag gillar med de och fotade därför så med flit ;)




i don't need to control you

Drar mig till bussen strax för en mysig kväll inne på biografen med E!

innebandyturnering

Idag körde alla Klaras elever innebandy istället för att ha lektioner, chill. Målresultaten behöver vi inte prata om, men jag gjorde iallafall ett mål. Dessutom tacklade jag ner två lärare, en killelev och en tjejelev som fick hålla in ilskan/tårarna, FÖRLÅT. Dock fick jag tre stora brännmärken på köpet, sweet.







tog en vilopaus...

you want a piece of me


i'm so lucky lucky

Sådär, nu är jag redo för morgondagen! Rockoutfit fixat och bio bokat. Denna fredag kommer bli awesome! Ser ut som att hela helgen kommer bli toppen. Och tisdag-onsdag har vi studiedag, sweet!

ikano-shoppingen

Hemma efter en lyckad dag på ikano med mami. Gjorde henne pank på 1200kr, och som tack bjöd jag henne på ikea-mat (korv och cola) värt 10kr. VÄRLDENS SNÄLLASTE DOTTER ÄR JAG!








Bild 1: vit matta
Bild 2: träningsbyxor
Bild 3-4: myspys!
Bild 5: svarta over knees
Bild 6-9: höst- och vinterskor

yooo man

Har historia och har gjort klart allt så spenderar lite tid på bloggen. Är i stort behov av öronproppar då Johanna och Evelina fjortisdunkar och Andrea är allmänt cp. Drar till ikano efter skolan för lite inköp!


todays


what about dick?

Har precis kommit hem efter att ha köpt en massa skit på "Why Not", första och förhoppningsvis sista gången. Men vad gör man inte för klassen? E är iaf här så nu ska jag bli lite social med han!

tryck f5 för ny header


ready to do whatever

oskyldig tjej

we were fade into darkness


in school

Har precis klarat av 75min tyska, fast bra som jag är fixade jag ett 60 minuters pass, wohooo. Just nu har vi grafisk kommunikation, chill dude. Johanna Flodhag sitter och klagar för hon slog i cp-knölen. Herrå!

två från igår, love



it feels alright to be here with you

Hemma efter en dag/kväll med E. Blev shopping som jag ska lämna tillbaka (...), fika på Expresso House och långpromenad för att sedan spendera kvällen i en gunga och självdö. Mys.

the one and (l)only








ingen vet ifall det verkligen hänt

Hinner inte mer än hem innan jag nu ska vidare mot Beccas place för filmmys och tjejsnack!

världens bästa KK

Blev en lång promenad med min saknade bästa vän Karlborg (även kallad KK). Hjälp, vad snacket var igång!

we<3it


gå med de som vill dig väl

Hemma efter en jobbrunda, inte det roligaste jobbdagen kanske. TRÖTT. Gårkvällen blev iallafall lyckad hemma hos Bosten! Tackar allt folk och framförallt henne för vi fick vara där. Inga bilder har jag tyvärr...

maroon 5 - moves like jagger


Ja, men då börjar vi tagga lite då. Rand0m bild från i somras:

lat tjej? neeejdå


you're wasting my time

Igårkväll tog jag bussen in till stan och mötte Erik och Albin. Gick promenad längs ån och bara... ägde lite.

i'm looking at you through the glass

Sturefors marknad, vilket drag! Nae va...  Har småplaner för lördagen, hoppas på det bästa!


dagens - tomboy


they think i'm crazy

Hemma efter en långpromenad med Lovisa. Åh, den tjejen har inte många hästar hemma (för hon har ju inte ens en häst, heheheh). Knashumör. Man blir som man umgås! Nu blir det filmdags med mami.


i hold on to this moment you know

Mycket tankar, beslut och kaos i allmänhet både i och utanför skolan. Ska försöka hålla det utanför bloggen och uppdatera ändå så ni får något roligt att läsa eller fina bilder att glo på! Heja Frida, typ.

i'm nothing without you


Svar: Jag har köpt min nya skönhet på BikBok!

i skolan

Har precis börjat skolan, sovmorgon <333. Hm... Vad ska man skriva? Skrek "ja må han leva"-låten över klassrummet, GRATTIS MOHAMMED. Leker kille idag med min killtröja med ett f*ck you-finger på. Åh, vilket meningslöst inlägg, tycker synd om er som läser. Herrå.


hos mallan ballan

Ja, anlände hos Malin vid cirka 4, har precis kommit hem efter en prommenad på två timmar samt lekpaus i en lekpark. Deprimerande att inse att man inte längre är ett barn när man slog i huvudet för man inte fick plats... Jaja, pratade ut om allt och inget, skööönt. Nu ska jag socialisera mig lite med rappar'n, ses!

rubriiik

Hemma efter en seg dag i skolan. Hälsade på Mr. Lovetrain innan jag tog bussen hem. NU: vänta på Malin.

but i just don't mind

Efter skolan träffade jag Bella för en fika i staden. Riktigt skönt och mysigt att prata ut och umgås med den människan! Var tvungen att dra tidigt för att sedan vidare ut till Ljungsbro. Har nämligen fått till uppgift att intervjua någon i släkten, så morfar blev mitt offer. Nu är jag dödstrött, så godnatt då! Nästan.


livet leker på klara

Sammarfattar skoldagen med rullstolsrace på textkommunikationen, fb + photoshop = skivalbum på grafisk kommunikation, tittade på alla som jobbade på matten och skrev dikter om elin + hade pennkatapult genom klassrummet på samhällskunskapen. LIVET LEKER PÅ KLARA.


i found you so easy


Svar: Tjenare Emma! TAAAACK så mycket hörredu! Ja, även den bilden är tagen av mig :)

förstöra för sig själv är det enklaste i livet

Ja, jag är uttråkad och orkar inte skriva en uppsats.

i love you!


he kissed them all


fräsch tjej intar duschen


his mother cried in bed


Svar: Jag kan inte mer än hålla med er båda totalt!

his father was a drinker

Woop wooooop! Hemma efter en dag med Erik, fikade och bara fanns där i staden. Fick med mig en skönhet hem som jag spanat in lääänge, kärlek. Skoldagen var bra, kung på beachvollyboll. Och blablabla, ni bryr er inte.

you're looking good tonight

Har precis slängt ut David från mitt hus! Nej inte så dramatiskt kanske, men jag är tvungen att göra klart en intervju i svenskan innan favoritprogrammet drar igång. Jag säger det igen, TAGGAAA!!!

TAGGA NY SÄSONG!


orättvis bild

Sitter med David i mitt rum efter att ha pantat några burkar och flaskor... Hamnade på en summa på 371kr!

goodbye my lover

Hemma nu med massa paj och efterrätt i magen, spykänslan efter alla kalas <333
Väntar på att bli upphämtad av "Han med bilen" så vi kan panta burkar och fika!


he fills my heart


Svar: Hej, tack så mycket! Bilderna är tagna av mig till 98% av fallen typ. "Dikterna" är oftast låttexter eller andra meningar som jag finner på tex. we<3it, men ibland är det min egna fantasi som flödar, heheh.

NU: ett till släktfirande


håller ensamt hand i hand

Jobbpass avklarat. Gårkvällens plan var att gå ut med Neo (hundvakt) och ta massa fina bilder på honom till bloggen. Vem somnade med kläderna på vid halv 8 och sov i 13 timmar? Jag...

why do you keep calling?


Svar: Vi har precis börjat lära känna varandra och jag har fortfarande inte kommit över A helt. Så vem vet?

lördagsmys i badet


grattis tindra!







NU: 4:års kalas


fråga och svar


Svar: Erik Fagerdahl är en kille jag stötte på när jag blev nollad!

tre från förra veckan




bikbok and monki


this could be the start of something new

Hemma efter en dag och kväll med Erik. Efter 2 skräckfilmer, prommenad, tala ut-moment i gungan och sovstund är jag helt slutkörd. Har precis fått i mig lite nattkäk, så nu är det natti natti för min del!

kärlek blir vad du gör det till

Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig.
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det.
Mina vänner säger: "Vakna upp och sluta tänk på det".
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare.
Livet innan det kunde jag utan och innan.
Jag kunde haft det så för alltid. Men jag föll för dig,
och du förtjänade en nominering för rollen du spelade.


hurt


going the distance

Rekommenderaaaaar:

i'm in love with a criminal

I mitt nästa liv ska jag bli kille, så mycket enklare. Längtar.

RSS 2.0