grattis till mig, ett år på donken

Idag, 31 oktober, hade jag min första arbetsdag på McDonalds. Jag är skriven den 18:e oktober, men hade inte min första utbildningsdag förrän just denna dag. Tiden går fort.

i'll be here patiently waiting

GRATTIS KIM, 22 ÅR!
GRATTIS ERIK, KÖRKORT!
Förutom de ovanstående händelserna (fira syster, ut och åka med erik&company) står även fika hos mormor/morfar och middag hos becca med vänner på schemat. Så typiskt att allt ska hända på en och samma dag. Jag får helt enkelt se vad jag hinner med. En sak är iallafall säker - kameran ska med!
Två gamla på kära syster och jag.

i'm gonna fight them all

Vid fem var jag inne i staden igen. Jag lyckades hitta en halsduk, men jakten på skinnhandskar fortsätter. Jag och kära David satte oss på Steves och åt upp vår jobblön, åh så gott. Resten av kvällen spenderades sedan inne i biografen tillsammans med min syster och Elin där filmen Bitchkram visades på bioduken. Riktigt skön!

we might as well be strangers in another time

Skräckkväll hemma hos Ida igår med Becca och Alex. Vi såg film på film på film, innan vi vid halv sex imorse gav upp och kurrade ihop oss i Idas dubbelsäng och somnade som små barn.
Bilder tagna i mörkret, därav det brusiga som framstår av högt ISO-tal.

FRYSER


Vi kan ta oss härifrån om du vill

Min måndag blev en heldag med Ahlgren. Vi fikade och besökte Erik innan jag tog bussen hem. Strax tar jag bussen in till stan igen för en skräckkväll hemma hos Ida med några donken-babes!


and he swears that he loves you

Skola, jobb och Erik. I princip det enda jag bloggar om. Roligt för er att läsa dag ut och dag in. Nej, vet ni vad? Jag måste hitta på något i mitt liv, göra nya saker för omväxlingens skull. Inte bara för er läsares skull, utan för min egen. Variation i livet krävs, punkt slut.

Börjar mitt nya liv med att tvätta.
MVH. Komikern

the beauty of the blurry

Canon EOS 600D + EF-s 55-250mm

it feels like a robbery

Blev förresten nästan rånad när jag skulle hem från jobbet. Mörk, tyst kväll i staden. Två stycken killar tryckte ihop mig från varsin sida och försökte komma åt mina saker när jag gick av bussen. Jag minns inte hur, då jag blev så chockad, men jag tog mig undan och fick som tur var med mig alla mina saker.
Canon EOS 600D + EF-s 50mm f/1.8

Imorse vaknade jag upp på bästa tänkbara sätt - i hans famn

Imorse vaknade jag upp på bästa tänkbara sätt - i hans famn. Myste, skrattade och busade hela dagen innan han skjutsade mig till jobbet. Lugn kväll men full av händelser... Nu ni vänner, har Frida jobbet av sig alla sina krafter och ska njuta till max av hennes 2-3 dagars ledighet, innan minst fem dagar i rad består av arbete - igen.

i wanna be you, i wanna be you you you

Vi sålde inte rekord i lördags tyvärr. I en vanlig rush säljer vi kanske 9 000kr på en timme. I lördags kom vi endast upp i 19 000kr på en timme, sålde 11 000kr på 20 min... (rekord 21 000kr). Men inte grät jag över det, de där 19 000 kronorna räckte för huvud och kropp... Efter jobbet hamnade jag hemma hos Erik där hans mami hade fixat iordning pommes, stekt kyckling, bea-sås och sallad, ÅH ÅH ÅH! Kvällen spenderades i soffan med hans familia. Vi såg på Så Mycket Bättre och en film innan alla gick till sina rum och somnade, hehe.

i let my stories be whispered when i'm gone

Canon EOS 600D + EF-s 18-135 IS

i can see you're watching like never before

// Blekfis // turkos/ljus mintgrön stickad // skärp // grå Dr. Denim // klackskor //

nothing to lose and nothing to prove

Mysigt jobbpass, gjorde ballongträd som jag gav till barnen och diskade i princip allt som fanns, hehe. Ikväll har jag myst med mor min och tagit det lugnt inför morgondagens arbete. Högskoleprovet = K-A-O-S hos oss, ska sälja rekord och grejer. Jag jobbade förra året också, och herre min skapare vilken dag...

sucks to be me

Medan alla barnen tar lov och klär sig fint (fult också för den delen) inför Halloween i en hel vecka, klär jag mig istället i donken-kläderna och festar till det i Valla. En vecka - med start idag. Vissa lever tonårslivet fullt ut medan jag har inte tid att klä ut mig, som jag för övrigt älskar att göra. Jag är inte allt för glad, men jag kommer att vinna på det i slutänden. Mitt barnsliga lilla jag är i riktning mot att bli en vuxen individ. Sucks to be me.

shoppingen i söndags

Jag hade helt glömt bort att visa er all shopping från i söndags. Tanken var att ta en buss tidigare till jobbet så att jag hann ladda på busskortet inne i staden. 30 minuter senare var jag 1350kr fattigare (inklusive busskort dock)... Tur att lönen kom idag så att kontot ser lite lovande ut igen, hehe. Cash is king!
/ Vit topp / Skärp / Smått och gott / Svarta superhöga och gråa halvhög midja Dr. Denim / Vinröd myströja /

välkommen hem

Orange/Röda löv på träden medan snön vilar på bilar och gräs. Oktober, aee va. Förvirrad tjej. Sitter iallafall och trycker upp läpparna mot näsan för att känna lukten av Erik på munnen, tönt. Imorgon väntar en sista skoldag innan lovet, blir att finslipa med tidningen. Inatt kommer även min älskade mor hem från Paris!

Minicola

Sitter hos Erik med varsin dator och dricker minicola, sociala javisst!


torka aldrig tårar utan handskar

Ja, den filmen är vad jag har spenderat kvällen med. Eftersom alla pratade om hur bra den var passade jag på och jag ångrar mig inte en sekund. Det var länge sedan jag bölade så mycket, så sorglig men samtidigt fin. Nu måste jag nanna kudden för att orka med morgondagen. Förhoppningsvis hinner jag se sista delen då!

I think you already know my name

Precis hemkommen efter en fika på steves med Julia och Malin. Ska strax in på datorn för lite mer uppdatering!


låt hennes blick få fånga din

Fotade fler nakna ryggar idag på median, denna gång fick min rygg agera modell. Matteprovet gick åt skogen, och läraren sade förra terminen att han såg A-kompetens hos mig, aa tjena... Nu ska jag ner för att laga till rösti och bacon innan bussen rullar till jobbis.

driving away from the wreck of the day

Jag mådde inget vidare igår, därav ingen uppdatering. Kom hem från skolan och somnade vid fem-sex. Sov hela natten och gick upp vid sju imorse. 14h sömn? Förstår ni? Värst av allt är att jag är lika trött som innan. Jobbar idag och är kanske tillräckligt snäll nog att skjuta in ett till inlägg idag. Det återstår att se.
Två från förra hösten

you're acting like something you're not

Svar: Jag har inte riktigt koll på min lön just nu. Som 17år tjänar man 78kr/h kanske (?), men nu när jag har utbildats till handledare vet jag inte riktigt. Ärligt talat har jag inte lagt så mycket energi på min timlön, jag lägger mer energi på att hitta mer jobbpass att förbättra lönespec:en med, haha.
 
Hur jag orkar? Bra fråga, den ställer jag mig själv ibland. Min kropp tar emot vissa dagar, men jag tycker verkligen om att jobba och komma ut i det verkliga livet. Vissa mår bra av att träna några gånger i veckan, jag mår istället bra av att jobba.
Så, ja... Jag förstår inte riktigt vad jag gör uppe just nu. Blir så himla trött efter kvällspass. Godnatt!

he makes me feel like it's raining outside

Söndag. Plugga dag. Jobba kväll. Ha det.

speak out if you do, you're not easy to find

Mötte som tidigare skrivet upp Erik på hans jobb, gick hem till honom och somnade.  Väcktes senare av en puss på pannan och en röst som sade att det var kvällsmat. Cred till mig som var så social. Åt en supergod gryta samt äppelpaj och vaniljsås med familjen Fagerdahl innan vi två åkte in till staden. Filmen Taken 2 var riktigt bra! Jag är fortfarande trött efter jobbet och tänker därför gosa ner mig i sängen på direkten. Natti!

All the lines between you and me

Lyckad hjulsbro-fest igår med trevligt folk! Efter ett kaotiskt jobbpass väntar jag på bussen till Eriks jobb. Ikväll ska vi se på bio, taken 2! En jobb-bild och en typisk Frida-är-på-fest-och-tar-egobild-på-toan...


we're standing miles away and i'm still thinking of why you left me

I väntan på bättre tider hittade jag tre söta från i nian! söta söta söta

if you only knew how desperate i've become

Alltid lika roligt att spendera hela morgonen med att få upp den mest morgontrötta skapelsen jag träffat. Om 20 minuter drar en två timmar lång media-lektion igång med båda media-klasserna. Bjussar på en bild på mig tagen förra året när jag och Becca skrev om vampyr- och varulvssjukan i tidningen.

två frågor - två svar

Svar: Hej! Jadu, bästa tipset är att helt enkelt vara dig själv - naturlig. Det är ingen idé att leka något du inte är, de kommer att känna av det direkt. Sedan kan man ju alltid "förbättra" sanningen, haha. MEN, tänk på att kunna leva upp till det också ifall du får jobbet ;) Lycka till!
 
Svar: Jo, det stämmer alldeles utmärkt. Det många inte vet om är att den 27:e september, dagen då vi skulle haft ett år tillsammans, råkade vi stöta på varandra i staden. Det blev en obehaglig stämning, men vi bestämde oss för att ta en promenad senare samma dag. Och ja... Enda sedan dess har vi träffats regelbundet och bestämt för att ge det en till chans. Utdrag från bloggen (när vi hade träffats den 27 september):
 
"Det bästa datumet som existerade för min del, förvandlades till det värsta. Men igår, den 27 september, blev det ett fint datum trots allt. Efter tre timmars promenad med en väldigt speciell person, somnade jag med ett léende på läpparna samt glädjetårar för första gången på länge. Lycka."

we only live once, so you better survive twice

Efter en lång dag i skolan hoppade jag och Erik på bussen hem till honom. Lekte med David och åt supergod mat. Nu sitter vi i soffan och äter gott, han utklassar deltagarna i "Vem Vet Mest?" medan jag gosar med min onepiece framför datorn. Nej, nu ska jag vara lite social med honom innan vi kurrar ner i sängen och pussar godnatt.

i'm gonna pick up the pieces and build a lego house

Canon EOS 600D + EF-s 50mm f/1.8

i didn't want to let him in, but he's already my life

Jag valde att radera det långa inlägget som jag skrev igårkväll. Jag ångrar inte vad jag skrev, jag känner precis så och står för det. Men jag vill samtidigt inte belasta bloggen med långa, negativa texter.
Idag har jag spenderat halva dagen i skolan och resterande på jobbet där mcd-plugg och handledarmöte stod på schemat! Det är inte alltid super-roligt att jobba, men alltid lika skönt att komma ifrån "verkligheten" en stund. Jag känner mig som i en annan värld på jobbet. Inga personliga bekymmer, endast mina medarbetare och gäster existerar. För er låter det kanske helidiotiskt, men jag tycker verkligen om att jobba och slita.
Inte bara klassisar utan även medarbetare

you are the only one that i really want to be with

Jag har varit riktigt frusen idag - mer än vanligt. Kanske är påväg att äntligen bli sjuk på riktigt, istället för att endast gå runt snuvig i flera veckors tid? Det återstår att se. Fikade iallafall med Jennifer efter skolan på favoritfiket med favoritfikat på bordet, myspys. Ikväll blir det långdejt med täcket i hopp om att värmas en smula!
Canon EOS 600D + EF-s 50mm f/1.8

Woopa klara-style!

Står det inget namn på goda saker? Fritt fram att äta! Klara-regel och kod. God mattelektion, nomnom.


"ni är som bill och bull, ida och frida!"

Skola, plugg, jobb de fyra senaste dagarna (kaoshelg som pricken över i:et). Jag skakar fortfarande efter att ha klämt fingret tidigare idag på passet. Jag är trött och en smula sliten. Godnatt vänner!

Säkrad jobbframtid? Nja va...


if there's a soulmate for everyone

Canon EOS 600D + EF-s 50mm f/1.8

utomhussex - behind the scenes

Foton tagna av Elin från i fredags när jag och Erik agerade modeller vid konsert och kongress.

make love to the webcam

Åh jisses vilken rush vi har haft idag! Vanligvis brukar vi vara tre stycken i drive-in. Idag var vi fem-sex stycken och ändå tog det inte slut (+ en himla massa gäster i kassan också självklart)! Helt galet vad folk som besökte oss idag. Annars har passet varit grymt roligt, åh vad jag älskar att jobba med mina roliga medarbetare. Mums på de och mums på schnitzel + kulpotatis som står på kvällens meny! Imorgon är det skola och åter igen jobb jobb jobb.

I love you almost as much as i love food

Planen var att blogga igårkväll, men lyckades somna vid sisådär 21... Jobbar frukost idag och har lunchrast just nu = maaat!!! Ser fram emot min kvarts rast som för min del betyder glass-rast. Tjock? Föredrar ordet livsnjutare!


i don't care if we don't sleep tonight, let's just fix this whole thing now

Hemma efter ett jobbpass fyllt med TOTALKAOS. Hela data-systemet dog, människor i masker och filmkameran på som förstörde för oss under rushen och... jag vet inte. Allt var kaos! Min kropp typ vek ihop sig när det var över, helt skakis och svag. Nu ska jag slänga i mig mat innan jag svimmar. Ska även ut strax och sälja lite kläder! Bloggar mer när jag återhämtat mig, hehe.
Canon EOS 600D + EF-s 50mm f/1.8

JAG VILL HA MAT

PUNKT SLUT
Canon EOS 600D + EF-s 50mm f/1.8

you're not easy to find, loverboy

Mörka och tysta kvällar som denna, då jag håller mig inlåst för att jobba imorgon, är tårarna nära att brista.
Klicka på bilderna för att läsa.

Jag menar, hur tänker de? Jätteroligt att avsluta säsong 8 med värsta dramat för att kunna öppna upp säsong 9 på ett snyggt sätt, och sedan helt plötsligt bara ställa in och lägga ner??? ÅÅÅH!!! Tack så hemskt mycket.

a little bit about my beautiful life

Vissa säger sig vara nyfikna på mitt liv, alltså lite personlig text här på bloggis. Hm... Lyckad gårkväll med god mat och nattbesök. Sovmorgon för att sedan spendera en timmes naturkunskap med att plasta in bok, värt! Efter lunchen hade vi två timmar media som var galet roligt! Agerade först "nakenmodell" utomhus vid konsert och kongress innan jag begav mig tillbaka till studion för att fota lite annat naket till tidningen.
 
Efter en lyckad skoldag lunchade jag med bästa för att orka med sex timmar på älskade, älskade donken. Jag hade bopp-utbildning idag (boppen = allt friterat, tex mcchicken, hot wings, wrap osv), det gick som det gick. Slutade iallafall vid 22 med ett léende på läpparna efter en rolig kväll med roligt folk!
 
SÅDÄR, en lång text om två dagar i mitt intressanta liv. Imorgon: jobb. Söndag: jobb (frukost <333).
Ida får äran att charma till bloggen en smula

fotostudion - behind the scenes

(elin och anders oredigerade bilder HEHEHEHH) // ELIN IN DA HOUSEEE

who doesn't long for someone to hold, who knows how to love you without being told?

Canon EOS 600D + EF-s 50mm f/1.8
Hösten är här och höstkläderna likaså!

att vända ett dåligt humör

Svar: Tajmingen att få syn på den här kommentaren kunde inte ha varit bättre. Tack, Sofie. Du gjorde precis min dag mycket bättre. Psst. Supergulliga bilder på dig och pojken!

Mysig skoldag med mysiga mysisar


BLOPPIS - ALLT 30 KR/ST

Intresserade av att testa/köpa något/några? Hör av er till mig på mobil, facebook och så vidare.
OBS. Endast de jag kan lägga kläder "i handen på". Alltså gäller ingen frakt eller dylikt.
Allt kostar som skrivet 30 kr/st. FÖRST TILL KVARN - SKYNDA FYNDA.
1. Marinblå mysis. Storlek S på killavdelningen. Fint till tex vit skjorta under!
2. Ljusrosa med mjuka, bruna detaljer på armbågar. Vit text. Storlek S.
3. Grå magtröja (under naveln för mig) med guldiga kedjedetaljer, långa armar och ficka. Storlek 36.
4. Pippitröja i storlek S.
5. Svart stickad i storlek XS (stor och lång med tanke på storleken)
6. Brun cardigan med bruna knappar och fickor. Storlek XS (också ganska stor)
7. Marinblå cardigan med svarta knappar, fickor och vit text på vänster. Storlek S på killavdelningen.

bloppis ikväll klockan 19:00

 

made my day!


hippie - behind the scenes

Vi media-människor på Klara Gymnasium driver tidningen Signerat Ung (en gratistidning som finns lite överallt). Till detta höstnummer ställde jag, becca och Frida upp som modeller till en artikel där vi skulle likna hippies. Fotona är tagna av Hampus och är oredigerade. De flesta är skrattbilder, då ingen av oss är särskilt bra på att "hålla masken". Några smygtittar iallafall, titta och njut:

bloppis på gång - håll utkik

Ja, då var det även dags för lilla mig att hoppa på bloggtrenden - bloppis! Det kommer att vara sju stycken tröjor (myströjor, kofta, stickat, cardigan - you name it). Mer information och dylikt imorgon! Natti natti.

it only happens when i'm alone

Grym skoldag, grymt jobbpass och en grym helg. Förkylningen är även på topp. Men kommer man hem fyra på morgon får man skylla sig själv! Bilder från helgen, tagna med Elsas digitalkamera:

just cause i said it, doesn't mean i meant it

Stressad. Bussen till jobbet går om 30 min. Jag måste äta och skriva uppsats på den tiden. Hörs!
Canon EOS 600D + EF-s 18-135 IS

när går min väg, följer du då med?

Trött idag. Det här blir det enda inlägget idag, då jag jobbar 14-21. Ha en fin söndag.
Svar: Visst är de!!! De två översta är från BikBok och de två under finner du på Monki!

new in

Var på stan tidigt idag. Kom hem med fyra stickade mysisar, spetstrosor, puder och nagellack. Cirka 1100kr fattigare, men åh vad jag behövde förälska mig i nya myströjor. 25% rabatt på två av de dessutom, kaaap.

maybe it was harder back then, but still so much easier than now

Canon EOS 600D + EF-s 50mm f/1.8

för jag vill vara den jag är - tillsammans med dig

Här är vi lata och struntar i att redigera och hålla på. Dagens outfit iallfall, så att säga.

let me hold you, touch you, feel you - always

Fredagen vände och blev fin, precis som datumet 27 september (som jag skrev om för ett tag sedan). Jag börjar hamna på rätt spår igen och saker hamnar på plats. Det är en bit kvar, men även en nystart. Godnatt.

somebody tell me why i'm on my own

Irriterad och frustrerad. Men mest av allt - förvirrad. Går ut på en promenad med en person i hopp om att lätta på hjärtat, släppa ut lite aggression och framför allt lösa några problem. Fredagen blev inte som planerat.

i'm lerning to walk again, where do i begin?

Film och lekstund framför Photoshop, en oerhört ansträngande fredag. Nåväl, jag lever - eller levde iallafall. Svenskaboken, en extrem klassiker för att göra det hela lite roligare, tyckte det var länge sedan jag vidrörde den.
Canon EOS 600D + EF-s 18-135 IS
 

tagen på bar gärning

Svar: BUSTED! Haha, skön äru.

i rather be with you, say you want the same thing too

Två bilder som visar mitt nyfärgade hår bättre än inlägget lite längre ner. Favoritskjortan är på också, mums.
Canon EOS 600D + EF-s 50mm f/1.8

cute camera from the past

Jag älskar att spana in mormor och morfars gamla kameror. Så chamerande!
Canon EOS 600D + EF-s 50 mm f/1.8

kanelbullens dag

Kanelbullen bestod av fika, kanelbullar såklart, hos mormor och morfar, Cloetta-inköp och bullbakande samt degätande hemma hos Elsa! Alldeles utmärkt sätt att spendera studiedagen på, enligt mig.
Canon EOS 600D + EF-s 50 mm f/1.8

i wanna open my heart and tell them what i feel

Canon EOS 600D + EF-s 18-135 IS

torsdag - studiedag

STUDIEDAG. Planerade en rejäl sovmorgon, men det tyckte inte de två snubbarna som tapetserar hemma hos oss. Jag fick även ett ryck att vilja baka kanelbullar, eftersom det är kanelbullens dag, men icke. Jag vågar inte ens gå utanför rummet. Den extrema doften har även lurat fram astmamedicinen ifall att, som pricken över i:et.

jag är unik!

Hemma efter att ha varit handledare/haft utbildning på jobbet i 4,5h. Chockerad över hur bra det gick och hur roligt det var, med tanke på allt kaos innan samt mitt extrema PMS-humör som knasat sönder mig i flera dagar. Ena stunden grät jag i skolan, nästa satt jag helt tyst och stirrade in i en vägg. På jobbet skrek jag och slog med knytnävarna i skåpen och efteråt skrattade jag så mycket att jag åter igen började gråta. Jag är unik!

i rather love a little bit too much

Svar: Tack! Skjorta är från Gina Tricot och den stickade tröjan är gammal och inköpt på Gekås Ullared.

it's time for a change

Det tog ett tag, men nu är äntligen den mörkbruna hårfärgen på plats! NU: X-factor

JA MÅ HAN LEVA

Idag fyller lille Anders år, grattis sötis!

efter regn kommer solsken

Canon EOS 600D + EF-S 50 mm f/1.8

all he's got to do is call

Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS
Två bilder - två fokus

klara's innebandyturnering 2011 VS 2012


you never bleed and no one ever thought you would

Svar: Nemen hejsan solstrålen - igen! Du fick inget svar på din liknande kommentar för ett tag sedan då jag valde att radera det, men nu så. Med tanke på ditt sätt att skriva känner du mig antagligen inte, så var ska jag börja?
 
Mina första (och de enda till en början, då jag slog alla barn som liten...) vänner var killar. Från högstadiet och framåt är det just killar jag har kommit bäst överens med och därför har umgåts med. Visst, jag har en hel del fina tjejvänner. MEN, majoriteten av de vänner jag verkligen umgås och håller bra kontakt med är just killar.
 
Okej, ska vi reda ut lite mer kanske?
- Anton, Albin, Rasmus, Fredrik, Jonathan, Bazze osv osv osv har jag lärt känna genom Erik, mitt ex. Det betyder att jag har umgåtts med de i ett års tid, och inte bara nu efteråt.
- Erik och jag är vänner, JA. Vi har mycket gemensamt och tyckte det var onödigt att kasta bort ett fint år som bästa vänner, bara för att vi blev singlar. Blev det jobbigt för dig att läsa det? Psst, kan du hålla en hemlighet? Vi har även träffats utan att jag har skrivit något om det.
- Låt oss göra det lite mer jobbigt, för skojs skull. Jag skriver inte alltid på bloggen när jag träffar folk. Och när jag gör det, betyder det inte att det handlar om samma person. Till exempel Alexander, Anton och Erik är tre olika namn, men betyder inte att det handlar om samma Alexander, Anton och Erik hela tiden. Oooups.
 
Tolka texten som du vill, tyck att jag är en bitch. Men mitt tips är att lära känna någon och skippa fördomarna.

första oktober - hösten är här

Canon EOS 600D + EF-S 50 mm f/1.8

Sitter kvar i skolan

Som rubriken lyder sitter jag kvar i skolan och försöker komma ifatt med bokläsningen. Ikväll dyker troligtvis några inlägg fyllda med fråga+svar samt fotografier.


RSS 2.0