who says i cant be free?

Tog en sväng i staden efter skolan, som jag för övrigt leverade i idag (!!!), och fick med mig tre sköna. Ett par leggings med nitar på knäna så att jag är säker på att Erik får ont när jag knäar honom på pungen... Jag köpte även två basictröjor som är hur sköna som helst!

If you want me to be real deep, i hook you up with some poetry

Fyra bilder från helgen. Jobb, bebismys och fint sms från pojkis som kommer hem inatt!!! Annars då? Jobbar även idag och imorgon åker jag till Stockholm, ganska bra.


HAHA BÄSTA PÅ LÄNGE


Lyckad fredag

Restaurangbesöket blev mycket lyckat, lika så dagens jobbpass! Efter ett lyckat avslut på kvällen (mys med bebis) ser jag fram emot många lyckade timmars sömn.


sometimes i think i know you better than you know yourself

Hur uppdateringen framöver blir återstår att se, för allt jag kommer att göra fram tills skolstart är jobba, sova och äta. Idag ska jag och papi luncha på restaurang innan jag tar bussen till donkelidonken.
IGÅR: Jobb 17-22
IDAG: Jobb 14-21
LÖR: Jobb 12-19:30
SÖN: Jobb 15:30-20

dubbeldejt

Efter några timmar fyllda av skratt och glass med Jennifer åkte jag in till staden för att möta upp Axel, Amanda och Jonathan för en dubbeldejt! Man får ju passa på när pojkvännen är utomlands så Axel var min dejt, haha. Kvällen startade bra. Jag tog sönder bowlingbanan, så istället fick vi gratis popcorn, cola och köra till stängning (3h gratis) om vi ville. Det lönar sig att ha sönder saker, hehe.
 
Efter att ha fått storstryk i bowling av alla tre tog vi bussen hem till Amanda och började laga supergod tacos. Pratade gamla minnen, skrattade och såg på filmer/videos. Jag hann även med en liten tupplur. Vid halv fyra gav jag och Axel upp och begav oss hemåt.

lång text angående min hy

Svar: Oj, jag vet inte ens om jag ska ta det där som en komplimang eller något elakt. Med tanke på att du uppenbarligen inte känner eller har träffat mig antar jag att du inte menade frågan som något snällt.
 
Nåväl. Det stämmer att jag inte bär smink dagligen och det stämmer även att jag inte orkar redigera bilder noggrannt. Jag kan lägga upp en före- och efterbild så ser du att jag inte tar bort en massa saker och att jag  även är osminkad. Jag har väl en perfekt hy helt enkelt! Haha, verkligen inte.
 
Jag är nöjd med min hy, eftersom jag inte alltid har haft så fin. Jag har tidigare "lidit" av såkallad fobi för finnar. I mitt fall innerbar det att jag fick för mig att jag hade finnar och därför klämde på min hy tills något "kom ut". Det resulterade till extrema sår och jag har några mindre ärr än idag. Jag har fortfarande fobi för att få finnar, men har lärt mig att kontrollera det bättre.
Oredigerad bild och osminkad.

MYSIGT

Bilder på alla saker jag har köpt kommer upp när jag som sagt gjort om i rummet. Jag ska svänga förbi IKEA samt sysselsätta min morfar med lite målande innan jag kan bli klar och visa er. Nu tar jag bussen hem till Jennifer för att ta igen saknad tid med henne. Ikväll ska jag iväg på bus och testa på lite förbjuden frukt så att säga. Idag bär jag även min nyinköpta mysis. Allt är mysigt just nu, haha.

jag dog och vaknade upp i himmelriket

Mina favoriter från Ullared är vårjackan och DENNA SKÖNHET. Självklart vinner min lila onepiece, men att betala 159kr för denna USA-mysis går ju inte att motstå.

kläder från ullared

Några oavancerade bilder på de kläder jag köpte i Ullared!
1. Vit bandeau-BH och en svart BH. 2. Två leggings och två spetslinnen
3. Svart väska med guldnitar 4. STOOOR mysis med guldnitar
5. Svart, långärmad body med genomskilnig urringning (bild på fram och bak)
6. Vårjacka, militärjacka med guldnitar

Gekås Ullared

Om ni följer mig på instagram vet ni var jag har hållit hus hela dagen - Ullared! Ikväll har jag gjort om i rummet och testat kläder så imorgon tänkte jag fota lite och visa er!


semla och namnsdagar

Sedan i tisdags (fettisdagen) har jag surat över att jag inte har fått någon semla. Igår och idag surade jag även över att inte ens mina föräldrar visste att jag har namnsdag (Alexandra igår och Frida idag). Pappa fick hjälp av tidningen att lista ut och köpte semla till mig och Becca. Ibland är papi bra att ha, haha.

i could just fade into you

En heldag med Becca resulterade extremt kass skid- samt pulkaåkning, fika och filmtittande (Flight).

vi tar emot den kärlek vi tror vi förtjänar


boy let me tell you that i love you

Vaknade tidigt imorse av extrema värkar. Gav tillslut upp och knaprade tabletter trots att jag är emot receptfria tabletter. Efter vridningar hit och dit samt någon tår lyckades jag somna om.
 
Imorse väcktes jag av att Erik ringde från Frankrike och sade att han älskar mig. Det gjorde morgonen genast bättre. Jag måste medge att tajmingen var ganska fin, för hans del. Han slipper ta hand om mig både när jag var sjuk och nu med månadens värsta vecka. Jag hoppas han njuter rejält av att komma undan slag, tårar och sura miner. I eftermiddag kommer iallafall Becca hit för lite bus!
Två från sommaren 2011

Stort barn tycker om litet barn

Instagram: sfriiida


last night i had a dream about a dream

Jag drömde inatt att Erik höll om mig - vaknade upp ensam i sängen. Åh, jag saknar honom redan. Tönt. Jag äter som vanligt igen så passar på att tröstäta, nu när jag fick två askar av min favoritchoklad på alla hjärtans dag! Söndag brukar innebära ångest och plugg. Nu har jag lov och slipper söndagsångest, men icke lyckas jag smita undan från plugget. Uppsatserna har dock fått hård konkurrens - tre filmer väntar på mig.

you don't have to die before you live

Igår skulle jag ha gått på dubbeldejt (passar på nu när Erik är utomlands, hehe), men vi ställde in det eftersom min kropp inte var på topp. Förhoppningsvis kan vi slänga in en dag i veckan!
På kvällen kom istället systers familj hem hit för mellomys. När jag låtit Melissa skrika, bajsa och äta passade jag på att sno henne. Hon låg på min mage och drömde samt ryckte, mysis!

tre saker om mig

- När jag känner lukten av popcorn blir mina läppar torra.
- Jag tycker att maten blir mycket godare när man smaskar. Dock gör jag det endast i min ensamhet då jag vet hur mycket jag själv hatar folk som smaskar.
- När jag är nervös eller orolig biter jag i mitt kött på insidan av kinderna. Just nu är jag sönderbiten.

frasse och melissa


vecka 7

Oj, oj oj. Jag har inte skrivit något om mitt liv på hela veckan. Snabb sammanfattning:
MÅNDAG: Skola.
TISDAG: Skola, jobb.
ONSDAG: Skola. Fikade hos syster och myste med Melissa. På kvällen kom Erik hit med massa rosor och choklad. Såg på film innan vi somnade som två små barn tätt intill varandra.
TORSDAG (IGÅR): Skola. Överraskade Erik på alla hjärtans dag. Mådde oerhört dåligt på kvällen och tvingades säga hejdå alldeles för tidigt. Jag hann inte mer än hem innan jag kräktes.
FREDAG (IDAG): Erik har åkt iväg till Frankrike. Hemma från skolan, har ont i magen och kallsvettas. Har precis fått i mig två tuggor på en macka samt en kiwi. Jag får se om jag jobbar idag. NU HAR JAG LOV!

Sten som vikarie. Matten går utför


Last four from instagram

Instagram: sfriiida


paus från pluggandet


we all need somebody to lean on

Glömde att visa mitt inköp från förra veckan. Här är skönheten från BikBok iallafall - vit med volang.

and i'm feeling good

Heldag med filmer och äventyr med mami. Strax kommer Becca hit. TAGGA TAGGA TAGGA!

The Impossible

The Impossible - filmen alla måste se. Herregud, jag låg i min säng och tjöt konstant i närmare två timmar. Det är en sann historia baserad på tsunami-händelsen i Thailand. Filmen är grymt bra gjord. Fem av fem, helt klart!

shit girlfriends say

 Det är så sant att det är sorgligt. Girlpower! Sucks to be you, boys.

having a bad hairday


sovande melissa

Ikväll kom systers familj hit. Frasse var livrädd för Melissa och höll sig på den säkra sidan - borta från monstret.

fyra mobilbilder

Efter att ha varit barnvakt, sovit hos Erik, gått på en extralektion i tyska, fått en vante kastad i huvudet på bussen samt träffat en barndomsvän, är jag äntligen hemma med min Ben&Jerry i handen!

let's talk about sex

Svar: Det var jag som intervjuade Kondomeriet, inte tvärtom. Det är till vår tidning vi har. Dock var tanken riktigt lockande. Åh, vad roligt att jobba där!!!

i'm never gonna be good enough for you, cause we lost it all

Var klumpig och aktiverade fel tid på väckarklockan (08:20 istället för 06:20) och missade därför idrotten. Jobbade mig igenom dagen för att sedan göra en intervju på Kondomeiret. Nu ska jag duscha, swiss.

every year has been great and a few have been tough

När vi kom hem var det dags att skämma bort kissen. Oh herre min skapare vad min allergi inte uppskattar det, men han älskar det iallafall. På torsdag kommer systers familj hit för att se hur Melissa och Frasse går ihop.

if you break my heart then I'll change your mind

Efter skolan satt jag, Vickis och Anders kvar i skolan i två timmar för att plugga. Jeff var även med ett tag. Det slutade med att vi spelade UNO med matteläraren. Tillslut gav jag upp och träffade Malin. Efter en mysig stund med henne hoppade jag på bussen hem till Kim, Tommy och Melissa.

i confess that i'm only holding on by a thin threat


tuffa tonårstider

Jag som alltid har tyckt om skolan, har istället blivit så satans skoltrött. Det känns bara som att jag går i skolan för att jag måste, mer än så händer inte under de 6 timmarna. Jag skapade iallafall lite glädje efter skolan med att shoppa och äta gott. Idag har jag till och med räknat matte här hemma för första gången sedan gymnasiets start. Så går det om man inte förstår sig på någonting längre, vilket jag aldrig tidigare riktigt har upplevt. Att både spotify premium och gratis-spotify är slut gör inte tonårstiden mycket enklare. Tuffa tider.

Instagram: sfriiida


our hearts sing less than we wanted

Igår inkasserade jag några timmars lön på jobbet, likaså är planen idag. Igår festade jag till det med Melodifestivalen och Ben&Jerry. Mycket roligare lördag+söndag än så blev det inte. Men nästa helg, då ni.

i love this place, but it's haunted without you

Jag skriver mindre, fotar knappt och statistiken blir lägre - bloggen blir mindre helt enkelt. Men titt vad som hände igårkväll efter inlägget om Melissa. Är det var ni är ute efter? Tur för er läsare att jag kommer dras med henne i framtiden också då, hehe.

kines på besök i sverige!

Har du något att berätta kanske, Kim? Är Tommy verkligen pappsen till Melissa?

Have you been drinkin', to take all the pain away?

Jättemysig gårkväll hos Ida med ett gäng tjejer från klassen. Tacosmys, ljus, grönsaker + dipp, skratt, svaller, läskiga upplevelser/tankar och... Ja... Allt sånt där som vi tjejer gör för att få varandra att må så bra! På tolvslaget sjöng vi för den nyblivna 18-åringen Ida. Alla tjejer åkte hem, förutom jag och Becca som kurrade ner oss med födelsedagsbarnet i hennes dubbelsäng och somnade.

31/1-13 - ett nytt liv till världen

Natten till torsdagen föddes Melissa och jag blev moster. Jag är inte alls förtjust i barn, men enda sedan jag höll i henne går jag runt och ler varje gång jag får syn på en liten bebis. Tänka sig hur allt kan förändras på en dag.

RSS 2.0