frida bakar och tipsar
Bakade precis Cornflakeskakor som jag och min barndomsvän Oskar Eriksson ofta bakade som mindre. Med hjälp av bilder och text får ni chokladälskare se hur man bakar något snabbt, enkelt och gott! Och bäst av allt, ingen jobbig undanstädning efteråt. Allt som behöver diskas är en ynka burk och sked. Tips till latmaskarna!
1. Du behöver en burk, sked, choklad och cornflakes. Rispuffar eller annat fungerar lika bra så låt fantasin flöda!
2. Smält chokladen i en burk i mikron eller kastrull. OBS! Var försiktig, tag ut och rör om ofta (det blir lätt grynigt). Häll sedan i cornflakes i burken och rör om.
3. Var inte snål med cornflakes fastän det ser ut som om att det är "för mycket", du får mer att äta ;) Häll upp blandningen i små formar och ställ på kylning. KLART! Jag tog ingen tid, men max 10 minuter tar det.
1. Du behöver en burk, sked, choklad och cornflakes. Rispuffar eller annat fungerar lika bra så låt fantasin flöda!
2. Smält chokladen i en burk i mikron eller kastrull. OBS! Var försiktig, tag ut och rör om ofta (det blir lätt grynigt). Häll sedan i cornflakes i burken och rör om.
3. Var inte snål med cornflakes fastän det ser ut som om att det är "för mycket", du får mer att äta ;) Häll upp blandningen i små formar och ställ på kylning. KLART! Jag tog ingen tid, men max 10 minuter tar det.
Kommentarer
Trackback