maybe one day you'll understand why everything you touch, oh it dies

Blogg.se busar med mig. Inläggen byter plats med varandra och försvinner till och från. Nåväl. Jag ger mig för dagen och hoppas på att vakna upp imorgon bitti med ett bättre humör.

påskafton

Vaknade upp på min favorit och fick skjuts till jobbet. Väl hemma hos mig bjöds det på påskmat, eller vanlig mat för mig som inte äter mycket mer än potatis och köttbullar. Syster, Tommy och bebisen Melissa var hos oss och åt för att sedan skrika lite åt TV:n som visade hockeymatchen. På kvällen fick jag skjuts hem till Erik.
 
PMS-Frida drog igång och han vet hur man sköter sig. Var tyst, ta emot skiten och ge mig en kebabpizza. Efter att ha sett på film och duschat tillsammans somnade vi. Eller, jag somnade på badrumsgolvet tills han bröt sig in och bar in mig till sängen. Fast där ljög jag igen, avskyr när folk ska bära på mig utan att jag bett om det.

cause you loved her too much and you dive too deep

Jobbade även idag och morgondagen ser den samma ut. Annandag påsk, 10h och dubbel lön väntar på mig.

långfredag

Varje år är jag rädd för att fredagen ska bli sådär lång och tråkig, bara för namnet. Därför såg jag till att vara på äventyr varenda timme. Efter att ha jobbat några timmar hämtade Erik upp mig på jobbet. Vi gick till Valla Park och träffade djuren! Hästar, getter, höns, kycklingar och jag klappade även kaniner. Nostalgikänslan var på topp. Efter att ha besökt djuren gick vi till Gamla Linköping och köpte två strutar med godis i, nomnom.
 
Hemma hos Erik bjöd hans mamma på supergod middag som lade sig sådär perfekt i magen. Såg på film, lade oss sedan och myste ett tag innan snarkandet drog igång. Min fredag var perfekt och allt som var sådär långt som jag hade fruktat var mitt sällskap!

kärleken ser inte med ögonen utan med själen

När vi ändå är inne på skärtorsdagen kan jag meddela att mer blod har sprutat idag. Pappa trillade nämligen omkull på cykeln och fick åka upp för att sy. Sjuksköterskan sa att hålet i hakan var i liknande storlek som munnen... Annars då? Myser för mig själv med glass och tända ljus. Imorgon väntas jobb för att sedan träffa pojkvännen!
 

SKÄRTORSDAG - BOKSTAVLIGEN TALAT

Idag gick poliserna runt i skolan samtidigt som röster pratade om att det stod AIDS i blod inne på en av toaletterna. Nyfiken som jag är måste jag självklart ta mig igenom avspärrningen och se om det stämmer. Mycket riktigt, det stod AIDS på spegeln skrivet i blod och handfat + papperskorg var fyllda med blod.
 
Tyvärr tycker jag det bara var sjukt roligt eftersom jag dels älskar blod, men även för att jag inte kan ta sånt här på allvar. Jag tror inte att någon som har AIDS skulle skära sig själv och skriva det på en spegel. Istället tror jag att någon har blött näsblod och gjort ett skämt av det. MEN, för personens egna skull hoppas jag att det inte ens är blod. Om det nu skulle vara vanligt blod är hen så sorligt trög som lämnar ett så uppenbart DNA efter sig.

it's something in the way you move, makes me feel like i can't live without you

ONSDAG - EFTER SKOLAN
Igår efter skolan fortsatte utbildningen på jobbet. Vid 20 hade jag utbildat färdigt Carro och bytte om snabbt som aldrig förr och hann med bussen till stan. Jag tittade igenom GinaTricot's kvällsöppning, de hade 20% på ALLT och jag köpte INGET. Förtjänar en belöning. Mötte upp Erik och åt middag på Steves. Hoppade på bussen hem till honom och kröp ner i hans nya säng. GUDOMLIG. Jag sov hela natten, medan han tydligen hade rullat över mig till min sida gång på gång för att han själv trillade ut.

running for our lives, getting busy doing nothing

ONSDAG - IDROTT
Sista idrottslektionen innan lov hade vi vikarie och lekte hela timmen. Indianer och spejare - nostalgi så det skriker om det. Läraren bad oss att ta det lugnt där framme när man skulle ta banden. Förväntade han sig det av oss på riktigt? Pfft, här springer, knuffas och slänger vi oss och blir istället förvånade när ingen skadar sig!

at the same time I wanna hug you, I wanna wrap my hands around your neck


just a second we're not broken, just bent, and we can learn to love again

Tyska, långlunch och 2h media - ännu en tuff skoldag på Klara. Jag och Ida åkte till jobbet och åt godis i en timme innan vi hamnade på golv. Jag utbildade Carro i kassan vilket gick galant, så jag ser därför fram emot morgondagens utbildande.
 
Annars då? Imorgon efter skolan och jobbet ska jag och Erik försöka gulla till oss genom att äta på restaurang och sedan ha en myskväll hemma hos honom. Vi har ju trots allt 1,5år tillsammans imorgon.
Fyra instagrambilder från idag och igår. Äta är gott.

NOM NOM

Kiwi, äpple, banan och jordgubbar med chokladglass.

kidnappad unge

Kidnappade en unge idag. Tyvärr hade inte inte ens den viljan. Vi har nämligen varit barnvakt idag. Släpade iväg henne på en långpromenad och handlade mat, resterade timmar fick mamma ta över.

chasing visions of our futures



we are the reckless, we are the wild youth

Såg i inlägget med en svart-vit bild på mig själv (två inlägg neråt) att rubriken innehåller en horunge. Irriterande brus. Media-skadad. Bild: En katt. Bara för att sabba sammanhanget. Brus brus brus.

i see the best in you, but you won't prove it

Igår jobbade jag hela dagen, fixade här hemma, blev ärrad för livet och somnade efter att ha snurrat runt i sängen ett bra tag. Idag hade vi teori i 2h på median och såg på film på engelskan. Matteprovet blev framflyttat till efter lovet. Det är jobbigt att gå på Klara nu.
Bild tagen och lånad av David.

it's obvious that it's real love, because you disgust me

Tar bussen in till staden och träffar Malin. Det blir bra!

pizza, fotboll och godis

Igårkväll blev jag och David upphämtade av Ida och åkte tillsammans med henne, Becca och Erik ut till Maxi för att handla godis med mera. Tog sedan bilen tillbaka till staden igen och välkomnade in resten in till Ida (Fredrik, Frida, Petter och Anders). Planen var att titta på fotbollen och käka pizza men slutade med att halva gänget hamnade i rummet bredvid och såg på film, haha! Pojkvännen hämtade sedan mig och vi tog bussen till mig.

vad du än gör, kan jag göra det bättre

Idag träffade jag David efter skolan. Eller, skola och skola. Vi hade längre lunch och körde mer bil än vad vi var på lektioner... Iallafall, David köpte kläder till sig och en present till hans mamma. Jag fick även en present av honom bara sådär, sötaste! Nu ska jag plugga innan jag drar iväg ikväll för busigheter!

oh how i want ya, oh how i need ya darling

Igår kom Erik över hit och hjälpte mig med matten i en timme. Att ha en pojkvän som läser matte E men även står ut med mitt humör lönade sig idag på lektionen när jag klarade en A-uppgift. Highfive med matteläraren och tårar i ögonen typ. Trots mitt känsliga beteende verkade det nästan som han var mer glad än mig. Hopp om mänskligheten? Ha inte för höga förväntningar på provet, Marcus. Jag klarade en A-uppgift, that's all.
 
Iallafall. Efter pluggandet igår myste vi fram tills nio då vi satte igång en film och jag somnade direkt i hans famn. Vaknade av att han stängde av TV:n och jag somnade om. Idag tänkte jag plugga, men av olika anledningar gick det inte och jag tog en fika med Erik istället. Nu har jag ätit fruktsallad med vaniljglass och ska strax sova.

du kan göra som du vill, men jag kan se ditt rätta jag. även om masken sitter rätt så bra, är du bara människa

Inga hål i tänderna firas med allt ätbart som innehåller mycket socker. Ledig dag från jobbet firas med mer godsaker. Och så har vi den där mensvärken. Mer onyttigt! Skärp dig Frida och ryck upp dig. Plugga.

burning my hair off

Vickis tipsade om en video. SKADEGLÄDJE!

+ / -

+ Temadag i skolan (inga lektioner). Lyssnade på en jätteintressant föreläsning
+ Tandläkaren, inga hål. FUCK YEAH
+ Jobbat 15-20, lugnt pass.
+ Jobbat kvällar fem dagar i rad så nu är jag ledig resten av veckan!
+ Fick reda på att jag jobbar 9h 45min annandag påsk = dubbelt betalt
 
- Trött efter allt jobbande. Fick panik på bussen då jag helt plötsligt fick för mig att jag reste med ett flygplan
- Måste ta tag i pluggandet
- Glömmer bort mitt sociala liv
- Mensvärk
- Snön har ännu en gång täckt alla gator

Mondaaay

Idag: Skola och jobb 15-21. Imorgon: Temadag i skolan, tandläkaren och kanske även lite pluggande.


we can learn to love again

Nämen är du här? Vad trevligt! Vill du läsa om min dag kanske? Let's go.
ÄTA - FIKA - ÖVNINGSKÖRA - KÖTTA PÅ JOBBET 15-20:30 - ÖVNINGSKÖRA HEM - SOVA.
Bild 1: Davids föredetta bil/A-traktor
Bild 2: Övningskörde för första gången på min 16-årsdag

en dag kommer du tacka mig för att jag har varit en bitch


oh how i regret how i let myself let you go

Jobbade kväll igår innan snälla Ida skjutsade hem mig till Erik. Sent på kvällen trillade vi in hos Felix som hade en hemmafest. Kvällen blev inte riktigt som jag hade hoppats, men jag hade det trevligt med några av folket iallafall. Efter att ha agerat mamma åt några stycken lyckades jag tillslut få med mig Erik hem till honom.

den enda saken jag begär är att få slippa vara ditt begär, för jag har nått den punkten då jag skiter i allt


i don't have time for you, i need money

Idag ska jag packa och städa innan jag ska jobba kvällspass. Söndag likaså. Cash is king - bästa motivationen.
Läskig blick och söt stjärt.

crazy shit happens cause i'm with you

SICKEN FREDAG. Skola och sedan jobb 16-23. Ida, som tog körkort igår (!!!), skulle hämta Becca på jobbet vid 21 och sedan mig vid 23. Det slutade med att hon fick rycka in och vi alla tre jobbade fram tills 23. K-A-O-S. Efter sju timmar av spring, skrik, svett och många tusenlappar plus i försäljning satte vi oss i bilen och tog en roadtrip. Hälsade på Tua och company som hade en liten hemmafest innan vi drog vidare.

svart topp och vinröd kjol


det är skillnad på att älskat och älskar

Inatt fick jag det bästa tänkbara nattbesöket. Vi såg på filmen En Oväntad Vänskap (drama och komendi baserad på en sann historia - alla bör se den), lagade ihop lite nattkäk och pratade om allt möjligt innan vi lyckades hålla tyst och somna i varandras famn.
 
Efter en seg och onödig skoldag åkte jag, syster och Melissa till Ikano för att shoppa bebiskläder samt handla mat. Det är nämligen så att när mamma är sjuk blir det kaos här hemma. Jag har inte längre en mamma som fyller upp kyl, frys och skafferi utan måste ordna det själv. Jag sitter iallafall just nu och äter fruktsallad som jag fixade ihop och ska strax fixa och trixa i rummet samt inför helgen.

i'm a bad girl 'cause i don't even miss him, i'm a bad girl for breaking his heart


hospitality-kurs

Igår var jag på Hospitality-kurs med två medarbetare från jobbet. Det är en kurs för att bli verifierad Värd/Värdinna. Kusen höll på i fyra timmar i Norrköping tillsammans med 15 andra arbetare från andra McDonalds-restauranger. Tyvärr hade jag hoppats på att lära mig mer. Vi på Valla är redan ganska inmatade alla möjliga regler och beteenden, haha. Men det var roligt att göra något annat som omväxling och samtidigt få betalt, ett plus i CV:t, vuxenpoäng och GRATIS FIKA. Tjockis.

en hiss och en diss

Det där med hiss och diss är ju inte riktigt min grej, men för en gångs skull har jag åsikter! Here we go.
 
Hiss:
Serien Sex Veckor - Allt du behöver veta om sex. Enligt mig en rolig serie med ett gäng ungdomar som får olika uppdrag och utmaningar angående sex. De bjuder även på många tips och knep, hehe...
Diss:
PRISET PÅ P-PILLER!!! Åh herre min skapare. För ett år sedan kostade de 25kr för 3mån (100kr/år). Jag vet om att de har höjts, men summan på mina var väl att ta i. Vet ni vad? Mina kostar 280kr för 3 månader (1400kr för 3x5 paket) ETT.TUSEN.FYRA.HUNDRA.KRONOR. Vill de att vi ska sluta med p-piller och bli med barn? Jag ska flytta till Skåne eller vilket län det nu var som hade gratis p-piller. Persoligen jobbar jag och har inget problem med den summan pengar, men jag tänker mer på andra som inte är i samma sits. A-R-G.
Tur dock att jag har en fin vän som lugnade ner mig hos UMO och en fin pojkvän som betalar hälften.

when you're far away i miss you, but time won't heal the pain

Två stycken bilder jag klickade lite snabbt i bilen. Den första tog jag när vi var påväg till Ljungsbro och den andra när vi satt i bilen tillbaka in till staden. Nu ska jag sova. Jaha kanske ni tänker. Det gör jag. Va? Lägg av.

kusinbarn och systerdotter

Tindra snodde Melissa och ville inte lämna tillbaka henne. Hon fick inte ens låna hem bebisen. Vilken osis!

nu: kalas med vampyrtänderna yeeeho


en bra start på dagen

Igår hade jag och mami mys med grönsaker och dipp framför Melodifestivalen. Efter det kom Erik hem hit. Vi såg på film och han höll om mig sådär bra som bara han kan. Det är otroligt hur han kan säga de exakta orden och meningarna man behöver höra ibland. Jag blir som nyförälskad på nytt!
 
Just nu sitter jag och ler för mig själv som ett fån. Dels för att jag tänker på en sak som hände inatt, men även för den fina kommentaren jag fick av en tjej. Efter dessa frågor runt mitt liv var det skönt att bara få en komplimang. Det stärker en människa mer än vad man tror. Tack.

nu mår man


agera mamma för en dag

Gårkvällen blev lika mysig som jag hade hoppats på, bortsett från alla fräscha sidor jag drar fram när jag är sjuk. Idag mådde jag så bra att jag hängde med syster och mami till ikano. De sprang runt och testade kläder och jag blev lämnad kvar med Melissa i vagnen. Jag måste dock tillägga att det var mysigt att gå runt med vagnen. Man hade alltid någon med sig och alla tittade på mig med bekymrade miner över att lilla jag gick runt ensam med en barnvagn, haha. Snälla mami köpte en fin "myskavaj" till mig, tack!

Två instagrambilder från idag


äääääännu mer depptext och svar på fråga, yey

Jag fick en fråga om varför jag inte får ta kontakt med Anton, mitt ex. Jag tackar Wickan som vågar stå för vem hon är, cred till dig! Men tyvärr tror jag det är väldigt personligt för honom att jag inte vill hänga ut några detaljer. Ni som vill veta får fråga honom, faktiskt. Ett litet utdrag från bloggen angående det:
 
"Fredag. Iskall kväll med frost på löv och tak, darrande kropp och andetag som syns i den fria luften. Öga mot öga - en blick som aldrig förr. Rösten berättade allt, ögonen visade resten. 572 dagar. Bedjande ord strömmade i huvudet. Knytnävar träffade bröstet. Skratt som försökte dölja tårar. Fötterna i ständig rörelse, i hopp om att dölja paniken. Tänker tillbaka - och minns. En saknad, men ingen längtan tillbaka. "Jag kan inte"."
NU SKA JAG ÄTA, ÅH VAD GOTT!


it hurts everytime i have to close my eyes

Fredag idag och jag mår mycket bättre. Det är bara slemhostan kvar och jobbigt i lungorna när jag går... Efter en snabb skoldag shoppade jag och Becca (bilder i inlägget under) innan jag hoppade på bussen hem. Jag har precis duschat och ska strax byta sängkläder samt städa undan alla mediciner jag förhoppningsvis inte behöver längre. Ikväll väntar tända ljus och massa kramar från pojkvännen. Jag må sova med Ullareds-Morgan på kudden och med stora teddybjörnen Conny bredvid mig, men den tredje och bästa killen är varmt välkommen.

man kan visst köpa lycka

Fin vårdag firades med fina vår- och sommarkläder i garderoben! Jag som inte har varit i staden på ett tag blev glatt överraskad över allt fint H&M och BikBok fått in i butik. Åååh, jag kommer vara sötast i sommar. Kanske.

Bild 1 & 2: Beige klänning fram- och baksida

Bild 3 & 4: Vinröd klänning fram- och baksida (svart krage, öppen rygg och längre där bak)
Bild 5 & 6: Vinröd kjol (baksida) och en blommig topp med volang

it goes round and round and round

Svar: Om jag ändå visste era namn. Jag skulle lägga ner mycket mer tid och skriva bättre svar om ni ändå vågade stå för era namn och inte bara är nyfikna på mitt liv. Jag börjar bli ganska trött på dessa frågor angående Anton, men du verkar snäll. Eller nått. Nåväl, what to do.
 
Vi gjorde slut på sommarlovet inför gymnasiet. Han var min första kärlek, så jag grät dagligen, kunde inte vara socialt aktiv på ett tag och skadade till och med mig själv både psykiskt och fysiskt. Inget jag är stolt över idag, men så var det. I slutet festade jag och invigde nollningen med att supa bort mina sorger. Jag träffade Erik, han respekterade hur jag mådde. Jag grät ut i hans famn medan han lyssnade och stöttade mig. Vi blev tillsammans och jag hade fortfarande känslor för Anton - Erik visste om det. Det var först efter flera månader jag slutade tänka på Anton och verkligen föll för Erik. Jag är evigt tacksam för den tid Erik gav mig, han är guld värd för det.
 
Självklart har jag inte glömt bort Anton. Jag minns vår tid tillsammans och jag saknar honom, för han var även min bästa vän. Men tyvärr får jag inte ta kontakt med honom, vilket jag ibland blir ledsen över.
Tre bilder jag gjorde den sommaren, ganska bra sammanfattning.

a cold sweat hot-headed believer

Jag skulle sova men hamnade istället vid Microsoft Word och skriver en uppsats om ANT och doping. Vad hände där? Jag borde inte klaga antar jag eftersom jag slipper göra det i helgen. Bäst att fortsätta skriva innan jag inser att jag faktiskt skulle kunna sova jätteskönt just nu!

ännu ett tråkigt inlägg för att jag är så rolig

Deppade ihop totalt efter igårkväll, bestämde mig därför att sjukanmäla mig från dagens jobbpass. Jag avskyr att vara sjuk. Jag känner mig så extremt ful och äcklig, vilket medför att min finnfobi övervinner händernas kontroll. Det är även jobbigt att ha ont i halsen för att världens bästa mjölk smakar inte ens gott :( Nu ska jag lyssna på Bruno Mars och sova. 16:13 - Godnatt.

trying to be a pretty bird but sounds like a crow

IGÅR: En kråka stod inför klassen och höll ett tal. Självklart förstod inte människorna vad kråkan sa. Kråkan tog sig sedan till bibblan där hennes fina vän David befann sig. Från rese till Biblioteket hann kråkan ta en omväg, hamna vilse samt fråga om vägen, men sedan så! En fika inne på Cioccolatta (var annars?) fylld med godsaker och deeptalk fick kråkisen på bättre tankar innan jobbet väntade. Kaos, tårar och en trevlig bussresa hem innan kråkan slocknade vid nio. Tre bilder från igår, lånade av David:

HAHAHAHAHAH jag orkar inte


hängselbyxor en fin sommardag


tänk om

Ibland undrar jag hur allt skulle ha sett ut om man valde en annan väg, ett annat ord eller en annan handling.
 
Att sitta i en kyrka under en filminspelning och spana in en person och fundera över hur hans liv är och vem han faktiskt är bakom filmkameran? Tänk om min vän aldrig hade känt honom, då hade jag kanske aldrig ha träffat honom några år senare. Han kanske inte hade blivit den jag föll för, den jag delade med mig av mitt liv med.
 
Eller tänk om jag hade valt att gå till några andra vänner just den kvällen, just den tidpunkten och på just den platsen. Tänk om jag inte vore alkoholpåverkad? Då hade jag aldrig lagt mig i hans knä, aldrig hälsat på honom eller ha umgåtts med honom. Eller hade jag gjort det senare i livet? Hade jag fortfarande blivit kär i honom då?
 
Och tänk om jag året efter hade satt mig på bussen hem istället för att gå till stan med två vänner. Då skulle jag inte ha träffat honom just det datumet, just den tiden eller på just den platsen. Hade vi mötts senare i livet? Hade vi varit tillsammans än idag?
 
Det är just dessa dagar och tidpunkter känslorna börjar ta fart. Det är nu och småtimmarna framöver man tänker, minns och framför allt saknar. Jag behöver rätt röst som alltid säger rätt ord vid rätt tillfällen. Jag behöver dig.
Nej, men om jag kanske skulle lägga mina tankar och känslor åt sidan och istället ta tag i talet? Godnatt. Hörs då.

someting's missing, did i leave a part of me?

Jag har inte alls haft en bra start på veckan. Söndagens jobbpass satte sig spår i lungorna och jag har även fått tillbaka svullna öron. Med halstabletter, hosta och snytpapper går jag i skolan och sover när jag kommer hem. Igår lyckades jag ta mig igenom ett tal på engelska trots darriga ben och kallsvettig hud.
 
Idag drog skolan med alla tvåor, utom handelsfolket, till Norrköping för att gå runt på en UF-mässa. Jag spanade mest efter godis och fick betalt för att köpa en disktrasa. Vid fyra fikade jag med mina två systrar och bebis. Nu vill jag bara sova, sova, sova. Men nej, nej, nej. Jag har ett tal imorgon också, dock i svenska.

tänk fel om du vill, men tänk själv

Vaknade upp inatt och började knapra halstabletter. Vid 07:00 ringde klockan och en timme senare hade jag stämplat in för ett jobbpass på 7h. Mådde inte alls bra, men framåt slutet kändes det lite enklare. Tog en timmes långpromenad med Bella och pratade igenom livet, sånt som man behöver göra oftare.

tur att mami offrar sin sovmorgon

Imorgon ska jag bannemig jobba, vare sig kroppen orkar eller inte. Jag kan inte sova bort 15 timmars lön på en helg. Jag tycker verkligen om att jobba frukost, men jag föredrar ju vardagar på loven...

glass och välling

På Melissas månadsdag tyckte pappa att vi skulle lyxa till det med lite glass till lillen (skämt för de stackare som inte förstår att man inte matar en bebis på 1mån med glass). Sedan matade jag henne med välling. Det var dock inte roligt att rapa henne - spya över hela ryggen. Tack kompis, hämnden är ljuv.

nakenfis


onsdag till lördag

Ojojoj, det går bra nu. Nej. Jag har länge funderat på att lägga ner bloggen, dessa kassa uppdaterings-månader visar varför. Men samtidigt behöver jag ett ställe att falla tillbaka på när jag antingen vill skriva eller faktiskt har fotat. Senaste inlägget dök upp i tisdags, så vi kör en snabb sammanfattning av veckan:
 
ONS: Briljerade på idrotten - drillade och fick blåmärken över hela armbågen. Misshandlad av en pinne, kul. Jobbade 17-21:30. Eriks familia hämtade mig och jag sov hos honom. Massa ömhetsförklaringar.
TORS: Ordbajsade till mig ett E på naturkunskapen, win! Syster och Melissa var hemma hos oss hela dagen. Erik kom hem hit och fick träffa bebisen för första gången. Hans ögon var som ett barns på julafton. Lycka. På kvällen såg vi på Hitta Nemo och åt äpplebitar doppade i chokladfondue innan vi nannade kudden tillsammans.
FRE: Kom hem från skolan, sjuk, och sov. Gick upp vid elva för att äta - svimmade.
IDAG: Sjukanmälde mig från ett jobbpass på 8h. ÅH, jag som längtat efter att få jobba frukost!

RSS 2.0