so what's the point in getting your hopes up when all you're ever getting is choked up

Tisdag och Valborg. Ser ut att bli en riktigt fin kväll ute i Motala. Dock har foten blivit grön och smärtfylld igen efter helgens äventyr, men det ska nog ordnas när timmarna flyger iväg!

jag kommer inte älska dig för resten av livet. vill inte leva med tungan hängades utanför och tycka synd om mig själv


trying to hold me down, while i was just trying to get back

Efter en kort skoldag hängde jag med syster och bebis till ikano. Vi tre hamnade sedan här hemma där mamma lagade paj. Ikväll ska jag läsa, läsa och läsa tills 22:00 då 112 Aina är på TV:n!

SÖNDAG

Vaknade runt åtta imorse och kunde inte somna om, typiskt mig dagen efter jag druckit. Efter ett tag fick jag liv i David som gick upp, medan jag somnade om. Väcktes av att David stod med en bricka fylld av mat som han varit och köpt för att sedan ha lagat ihop - sötaste! När vi fått i oss brunchen skjutsade han hem mig.

LÖRDAG 05-03

Igår ringde klockan fem och halvtimmen senare körde jag till jobbet. Jobbade 06-16. Natten hade haft kravall så vi på frukosten hade en hel del att ta hand om, både inne i restaurangen och utanför. Spyor, flaskor, trasiga saker och samtal från polisen var bara en uppvärmning.
 
På eftermiddagen hade jag ansvaret för Barnens Dag, vilket betydde potatistryck. Efter att ha skurit potatis (+fingrar) i olika former och svurit, kunde jag tillslut köra igång. Barnen var överlyckliga över att få trycka sina egna tröjor, så det var roligt! I slutet tröttnade jag på ungarna och gjorde egna tröjor tillsammans med Sandra.
 
Efter 10h slit kom jag hem till Ida och somnade sött. Hon, jag och Becca åt och fixade oss innan vi drog till Tannefors. Krökade hemma hos Coffe med andra donkenbabes. När de sedan drog till krogen fick lilla jag istället gå hem till David och sova där!

but love doesn't exist when you live like this

Äter glass och svär över hur satans snygg bloggerskan Kenza är. Förutom det? Vaknade en kvart innan bussen gick imorse. Bara att dra på en vit tröja med knallblå byxor och trycka in en macka i munnen för att sedan röra sig utåt. Två lektioner och ett möte för att sedan fika med Elin och Simon.
Jag och Elin i Norrköping i ettan. Simon från avslutningsmiddagen i nian.

when you're apart, you don't wanna mingle. when you're together, you wanna be single


50% på BikBok

Köpte en topp, en klänning och en kjol för sammanlagt 298kr. Toppen tänkte jag ha instoppat i shorts med hög midja. Jag vet inte om jag tycker om fåglarna, men det var mest för att få lite fler färger på det vita. Klännigen var svår att fota men är jättefin med massor av blommor med resår i midjan. Kjolen var bara allmänt ball och köptes för att uppmuntra mig själv till att använda flickiga outfits oftare.

10 fun facts


de senaste dagarna har jag...

... trillat i skoltrappen tillsammans med kryckorna
... haft en pensionärsdag med Erik där vi spelade tre olika sällskapsspel - jag vann. Eller, jag förlorade en gång, men då körde vi om. Sen var ett spel ett samarbetsspel, men jag vann ändå...
... fikat hos becca
... lagat middag för två. Kyckling inlindad i bacon med ris, kryddig sås och sweet chili.
... skrivit en idrottsuppsats.
... invigt mina vita converse.
... lärt mig gå näst intill vanligt.
... shoppat för 50% på BikBok.
... skickat in den vetenskapliga rapporten på över 8 A4!

babies, just babies everywhere


vi är inte såna som i slutet får varann


framsteg!

Dag tre och foten mår redan mycket bättre. Kryckorna vägrar jag använda mer från och med nu. De skadar mig bara mer, både fysiskt och mentalt. Ikväll ska jag ta det lugnt men även träna lite på att gå på egna fötter, alltså trotsa smärtan. Jag gillar ju smärta så det lär väl inte vara några konstigheter. Två bilder på hur fin foten har blivit. Vänster: Imorse. Höger: Nyss.

jag har valt fel linje

När man hittar bilder på två tårtor jag dekorerade i helgen och jämför med det vi gör på median just nu... Varken media-linjen eller bagar-linjen verkar vara något för mig, men oj vad roligt det är att dekorera tårtor!

and i was like baby, baby, baby, oooh


I woke up as a nervous wreck and I fell for you

Igårkväll spelade jag basket med Becca, Mobin och två till killar. Åh, vad skönt det var att springa runt i linne! Dock slutade det inte lika skönt. Efter att ha varit fysiskt inaktiv i över 3½ år har jag fortfarande inte förstått att jag är alldeles för otränad för att ge mig på de svåra bollarna. Slutade med en stukad fot som pappa lindade in medan mamma stod bredvid och skrattade åt mig. Dock har jag mer ont i händerna än i foten. Kryckor suger.
Bild 1: Igårkväll. Bild 2: Nyss.

kärleken ser inte med ögonen utan med själen

25 år och de är fortfarande tillsammans. Cred till er. Och grattis förresten, mamma och pappa!

yoghurt med jordgubbar, eller jordgubbar med yoghurt?

Vanlijyoghurt, müsli och jordgubbar - helt klart godaste frukosten. Nu ska jag ut i solen, när vi väl har fint väder.

little ladybug at the yellow flower


i'll put my hand of your eyes, but you'll peak trough

Igår hade vi besök heeela dagen. Först tittade farbror och hans sambo in på kaffe. Senare trillade mormor och morfar in och åt vår egengjorda tårta som mamma bakat och jag dekorerat. Syster och systersdotter kom in för mer fika och till sist kom även kusin med hennes två barn för att äta ännu mer! Vi borde ha tagit inträde för alla besökare och blivit rika på det.
 
När alla släktingar hade åkt hem övningskörde jag med mamma ut till Valla för att skriva under några jobbpapper. Vi köpte med oss lite mat och jag körde till Tannefors där jag dumpade av mig själv utanför Davids hus. Spenderade kvällen där innan han skjutsade hem mig inatt.

om du vill ha en idiot, lägg din hand i min


everything that kills me make me feel alive

Snabb skoldag, kanske för att jag varit ganska effektiv. Filmade i Ekholmens Centrum på eftermiddagen, hade Sex och Samlevnad med en lärare som inte kan nämna sexuella saker utan att stamma samt tysta ner sig. Avslutade med en svenskalektion där jag var förvånadsvärt effektiv, kopierade faktasidor ur tre böcker och allt. Framsteg. Väl hemma åt jag blåbär och somnade i soffan. Har ätit kvällmat, duschat och väntar nu på Erik.
Två bilder från en bra dag

singing here's to never growing up

Idag fyller mami år! Nästa år fyller hon 25x2 år, så det närmar sig... En födelsedag ska självklart firas och denna dag bjöds det på trerätters tillsammans med mami, papi, syster, systers sambo och bebisen Melissa.

du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig

Ledig även denna torsdag, inte mycket att klaga på. Dock är jag fortfarande en PMS-unge och borde ha gjort en vetenskaplig rapport på åtta datorskrivna sidor, så mycket ledighet blev det trots allt inte.

"ingen kan motstå sex med en vampyr"

Vampyrtänder, älskar blod och är kall - komsi komsi

pedofil eller stalker?

Powerwalk på idrotten och har haft träningskläder + easytone hela dagen, damn jag är hurtig. Eller, jag ser hurtig ut iallafall. Alltid något... Satt på bussen hem och såg att en kille gick på bussen. Han brukar åka samma buss som mig och går i grundskolan. Men bäst/värst av allt, jag kan inte dra blicken från honom. Sitter som besatt och stirrar på hans ögon, leende och ansiktsdrag. Han må vara liten, men herregud vad han kommer bli snygg när han blir äldre. Sitter och fantiserar om honom som manlig när jag sitter på bussen, typ. Jag glor på ett barn och jag vet var han bor. Pedofil eller stalker? Har inte riktigt bestämt mig. Stackars pojke.

du säger att du är stark, att du vart igenom det här förut

Efter att ha varit i Konsert och Kongress 08:30-15:30 och förvandlat oätbar djurföda till himmelsk mat tog jag bussen hem. Jag har spenderat hela min kväll med Axel och det kan sluta med annat än succé. Sänghäng, svaller, girltalk, imitationer, dans, sång och en jädra massa skratt.
stora barn

five years time i might not know you


nån gång kanske jag kör över dig här utanför

Idag har jag befunnit mig på jobbet 09-19, med en timmes undantag då jag var på lektion. Vi filmar nämligen en kort dokumentär på median och passade på att göra det enkelt för oss på vårat andrahem, hehe. Mitt humör har inte varit snällt idag, vilken tur för mig att jag har så fina vänner och donkenbabes som inte tar åt sig. Efter att ha jobbat några timmar på kvällen hämtade David upp mig som tog körkort idag. Vi åkte runt, var hemma hos min syster och pantade flaskor. Standard!

PMS PMS PMS

Har varit lite smått elak mot Erik hela dagen och även natten tydligen. Jag måste lära mig att kontrollera mitt PMS-humör och sluta slåss i sömnen. Sade hejdå alldeles för känslokallt och kommer inte se honom förrän om en vecka, eftersom han åker till Rom imorgon. Mår dåligt över hur jag låter mitt humör gå ut över alla andra.
 
Mamma hämtade mig och vi åkte till Ikano och tryckte i mig mat i hopp om att slippa svimma och sluta svettas. Efter att ha gjort några ärenden åkte vi hem igen och nu sitter jag här, luktar på min nya tvål från Marseille som jag har fått. Ikväll tänker jag inte göra annat än isolera mig på rummet med en film och toblerone. Passa er, den kommande veckan är jag farlig. Jag kanske till och med bits.


jag är platsen dom aldrig upptäckte

Igårkväll såg jag på en tysk film med mamma som uspelade sig i tåget mot Auswitch. Trots den hemska sanningen och bakgrunden, var filmen så fint gjord och tårarna trängde sig fram. Efter filmen kom Erik med bilen och hämtade mig. Vi träffade Rasmus och drog även med oss Becca hem till Rasmus där jag rotade fram glass för att sedan somna i Rasmus säng, medan de andra myste i vardagsrummet framför en film.
Der Letzte Zug

i thought i was close, but under further inspections

Roligt pass idag 06-15! Frukost med Ida kan bara sluta med kaos och skratt. Trots att vi sålde mycket plus, var vi klara med allt flera timmar tidigare och kunde därför mest mysa runt innan eftermiddagsrushen tog fart. Efter 9h arbete ville jag mest krypa iväg till bussen, men samlade krafter och gick faktiskt dit haha. När jag kom hem var även mamma och papppa hemma efter att ha varit på kryssning i en vecka. Jag slipper leka vuxen nu!
Mitt rum, typ. Konsigt.

.


you gotta work to feel the soul

Imorse njöt jag av min sovmorgon medan Erik tvingade iväg sig till skolan. Annars har jag mest tröttat ut mina vänner genom att tjata om hur mycket jag tycker om min syster och pojkvän. Tyvärr finns det ett offer som kommer att få stå ut med mig även ikväll - Ida. Jag jobbar 06-15 imorgon så sover hos henne och snålåker!

min älskade lilla storasyster

Igårkväll åkte jag till min kära syster och snackade skit, livet, sex och allt sånt där syskon fnittrar och skvallrar om. Lilla Melissa låg bredvid och fokuserade mest på att andas eftersom hon är sjuk, medan Tommy tjuvlyssnade och tittade förvirrat på oss när vi gång på gång skrattade och stoja. Min syster är bäst.
 
Runt 11 gav vi upp och plockade upp Erik på vägen hem till mig där hon bara skulle dumpa av oss - trodde vi. Nej, nej, inte fick vi sova. Istället satt vi med Kim när hon rotade fram sina gamla saker och skulle spela upp hennes gamla brända CD-skivor. Tillslut lyckades vi få ut henne, hehe.


bite my lip and close my eyes, take me away to paradise

Igår kom Erik hit. Han välkomnades av en tjej som hoppade på honom som ett Justin Bieber-fan. Vi tog en promenad för att handla mat som jag sedan tillagade när vi kom hem igen. Vid elva däckade han ihop totalt pga sin jetlag och jag hade svårt att somna. Men hellre det än alla andra nätter jag sovit ensam.
 
Gick upp och lagade iordning frukost till oss - slutade med att jag åt själv. Jag insåg tillslut att han hade tydligen svarat på mig i sömnen och han sover fortfarande där uppe... Nu ska jag hoppa in i duschen. Har jag tur vaknar han till liv och håller mig sällskap.

not sure if this is how i feel today, or it's how i feel everyday


how animals eat their food

 

sånt som får en på bättre humör

Satt som sagt kvar efter skolan och pluggade matte. Gav upp ganska snabbt och fokuserade istället på min pastasallad. Sista tiden satt jag, Vickis och matteläraren och bara åt klubbor... Bortsett från ångesten inför morgondagens matteprov är jag glad. Jag har umgåtts med två av mina favoriter idag och resterande har jag haft kontakt med, trots att vissa är utomlands och en på akuten. Imorgon kommer min filur hem till Sverige och jag slipper sova ensam!

you don't even know about me

Kommit hem efter att ha varit på promenad med Anton samt handlat! Jag har precis fixat en hemmagjord pastasallad som jag ska ha imorgon i skolan då jag ska sitta kvar. Just nu äter jag baguette och ska se på film!


even when your hope is gone - move along just to make it through

Måndag och lovet är slut. Ska bli intressant att se hur pass mycket nedför mina betyg går de sista veckorna. Att ha lov gör mig för utvilad och får mig att känna allt annat än motivation. Kom hem för en halvtimme sedan och startade en tvätt. Nu har jag plockat ur diskmaskinen och väntar på att hänga upp tvätten.
 
Jag insåg precis när jag skrev detta inlägg hur mycket jag fjäskar för mig själv. Man kan ju alltid försöka skriva ut allt som ger mig vuxenpoäng och skippa sånt strunt som att jag ska sova middag nu istället för att plugga...
 
För egentligen, vem behöver skolan när man har ett fast jobb och kan ta hand om hushållet?

försäljningsrekord

IGÅR: Folk skrev som sagt högskoleprovet medan jag jobbade. Vet ni vad? Vi sålde rekord! 23 000kr på knappa timmen, wöw. Umgicks resten av kvällen med Ida och sov även hos henne efter att ha hackat upp oss på uttrycket YOLO. Y-O-L-O på allt. Om du har ett extremt YOLO-humör - sök på YOLO på spotify och släpp lös.
 
IDAG: Jobb 06-14. Natten hade haft kravall så vi fick jobba lite extra på morgonen för att komma ifatt. Efter totalkaos med mig i köket och bästa massage av Alexander fick jag äntligen åka hem för att laga lite mat. Malin kom hit för ett tag sedan och nu ska vi handla inför kvällen då även Julia kommer hit!

together we've done so much fun shit in our days i remember the half

Förmiddagen har spenderats ute i solen på en filt. Solen skiner, vårblommorna tar sig fram och runt omkring mig kvittrar fåglarna. Med HOFFMAESTRO i högtalarna, nyttig frukost samt mellis i magen är jag redo för jobbet. Alla som skriver högskoleprovet - bring it on!

taggar inför morgondagen

Imorgon är det högskoleprovet, vilket innebär TOTALKAOS på Mcdonald's Valla. År 2011 var jag ganska ny och folkmassan blev för mycket för mig - slutade med en gråtandes Frida. År 2012 kom jag hem tom och stirrig - sov resten av dagen + natten. Hoppas på att 2013 blir ett bättre år så att jag orkar vara social efteråt, som planen är. Det går inte att beskriva hur det är att jobba under högskoleprovet. Försäljningssiffrorna är sjuka och allt skrik, tjut och spring som det annars brukar vara på jobbet är en dröm i jämförelse med denna dag. Uppställningen inför morgondagen är ett litet smakprov på hur det ser ut hos oss på Valla en sådan dag. Godnatt!
Vänster bild: Imorgon (två spalter). Höger bild: Hur en uppställning annars brukar se ut.

it's only in your head you feel left out

Bella åkte precis hem efter att ha varti här i några timmar. Under tiden jag funderar på vad jag ska hitta på nu, bjussar jag på några skönheter från ekholmstiden. Ojojoj, vilka tre år.

titt vilken duktig dotter jag är

I förmiddags har jag samlat in vuxenpoäng. Jag har tvättat, hängt upp den, gått ut med soporna och fått brev angående räkningar och deklaration. Och mer vuxenpoäng kommer det att bli. Innan jag drar mig iväg för att träffa vänner tänkte jag laga mat, starta en till tvätt och kanske även dammsuga huset. Fjäskare.

oh you're the only one that I'm dreamin' of


she sings a sad sad song, every man has done her wrong

Sov hos Erik inatt. Efter att ha lagat mat och gått på promenad idag, pussades vi hejdå och jag tog bussen hem. Nu får jag vänta tills onsdag innan jag får pussa på honom igen. Tur att jag har manligt nattbesök varenda natt ändå. Fest.

Ikväll har jag fått håret klippt av Suzan. Det var mycket välbehövligt och skönt. Hon hade även med sig sin lilla hundvalp, eller björnunge rättare sagt. Hårbollen är lika lång som bred med fyra tassar och ett litet ansikte som sticker fram. Sötaste vovven jag gosat med på länge. Vill ha vill ha vill ha.

bring out the bottles, let's go

Nu beger jag mig ut på äventyr. Jag har till och med lyxat till det med lite smink, hoppsan.

we're getting sweaty, hot and heavy in the crowd

Jag märkte inte förrän nu att jag har träffat Erik varenda dag sedan förra onsdagen (undantag torsdag). Jag kommer även att hamna på samma ställe som honom ikväll. Det är väl så när man är kär, antar jag. Men man får väl passa på eftersom han åker till NY på fredag. Från att ha träffats varenda dag och sovit tillsammans nästan varje natt tills att inte veta om han ens lever under en veckas tid. Lycka till Frida.

i was wondering if you and me could spend a minute on the floor up and close getting lost in it

Och så var det det där med uppdateringen också. Jag har inte tid, jag är alldeles för populär. HÅHÅHÅH, om det ändå hade varit 1:a april idag, då hade det skämtet suttit fint. JAG VET ATT NI HADE GÅTT PÅ DET. Lägg av Frida, skriv om dina dagar istället. Okej, Frida. Som du vill!
MÅNDAG: Jobbade 10h. Ida hämtade mig och vi plockade upp Erik. Åkte till Östenssons för att köpa frukter innan Ida dumpade oss två hemma hos mig. Vi åt fruktsallad, gosade och somnade.
 
TISDAG (IGÅR): Lång och välbehövlig sovmorgon. Åt lyxig frukost innan vi tog en långpromenad hem till hans mamma. Framåt halv 6 gick jag vidare hem till Becca. Vi lagade tacos och snackade skit innan Ida kom. Hoppade in i bilen och körde runt i Linköping. Saktade in och stirrade på killar som gick ensamna, tvärnitade för att vända om och följa efter ett gäng, åkte Drive In:en och förstörde för våra kära medarbetare och så vidare. Hamnade Hemma hos Elsa där även Erik var. Lagade mat och skrämde upp varandra med obehagliga tankar och historier. Natten avslutades hemma hos Ida där jag, Ida och Becca gosade ner oss i sängen och sov.
 
ONSDAG (IDAG): Vaknade upp hos Ida och gick in till staden. Satte oss på Espresso House och fikade, eller drack rättare sagt. Efter över tre timmar i solen satte jag mig på bussen hem.
Inga bilder från dessa dagar icke. In med dig på instagram istället!

RSS 2.0