fredagskväll i soffan

Ikväll blev en myskväll med mami och frassis. God middag, hårbollsmysande, grönsaker med dipp och x-factor. Det visade sig även att det inte bara är vi som vill till Gekås Ullared, hehe bra humor och så vidare.

sista planeringen

Efter dagens prov, som för övrigt gick bra, gick jag in till staden och köpte det sista inför morgondagens maskerad. Det ser ut att kunna bli riktigt lyckat, bara sista planeringarna kvar. Jag antar att ni förstår vad jag ska vara utklädd till med hälp av bilderna. Eller utklädd och utklädd, mer mitt rätta jag på både ut- och insida, hehe.

with my camera in focus

Jag har inget annorlunda att förmedla idag. Ännu en dag med plugg inför morgondagens prov. Nytt idag är endast dubbla mariekex med nutella mellan, godaste på länge!

missen ger mig dissen


jag vet att vi inte borde, men sättet han ser på mig får mig att förstå

Åh, äntligen lyckades jag åstadkomma lite nytta här i livet. Efter att ha skapat en bildanalys på 3st dataskriva A4-sidor tar jag ett break. Tror att jag ska äta något (igen, jag är tjock) och sedan mysa med min systers kissemisse som är här på besök i några dagar. Nej nu babblar jag på, låt mig va.
Bebis-Frasse. Nu för tiden transporteras han i en hundbur...

no time for sleep, i just have time for you

"OMG, DET SNÖAR! AAAAAAA!" Ja men det är ungefär så, dock inte av den minsta glädjen. Perfekta vädret att ligga nerbäddad i sängen med en kopp varm oboy stående på nattduksbordet, men skolan förföljer mig.

vinröd stickad med vit krage


i have sins Lord, but not today

Tyskaprovet gick värre än väntat, oj oj oj. Jag känner på mig att mitt livs första underkända prov är på ingång. Nåväl, inte mycket att sitta och gnälla över nu i efterhand. Istället försöker jag att bli av med nästa skolarbete. Jag tänkte sitta och klaga över alla prov och inlämningar som läggs under samma veckor, men sedan insåg jag att jag iallfall inte går på Katedral eller Berzan. Mina jobbiga skolveckor är ungefär som en veckas lov för de, hehe...

en liten påminnelse

Tänkte bara slänga in en liten påminnelse om utrustningen jag tänkte sälja. Blixten fick minst 15 mail och såldes på en gång, men närbildlinssetet finns dock ännu kvar! Kort information:
 
Tre stycken close up-linser (+1. 2 .4) för objektiv med 58mm. Riktigt fina för att ta närbilder!
Använda ytterst få gånger. Ordinarie pris: 849kr
Intresserad? Hör av dig för mer information och ev. diskutera ett riktigt bra pris.

it's been a long time since you called, i miss that, oh i do i do i do

Åh, lyckliga dag. Mötet och ångesten är borta. Dock har jag alldels för mycket mensvärk för att göra något annat än att dricka oboy, kura ner i sängen och dejta tyskagrammatiken... Men fortfarande, åh vad jag är glad!

jag somnar och håller tummarna för en till dag


somebody loves you, and somebody is me

Ikväll kan jag tydligen inte skriva. Påbörjar en mening, suddar ut, påbörjar en ny, suddar ut osv... Bra dag på jobbet och imorgon har jag 2h media, som är frivilligt btw, och ett möte. Nu då? Sovaaa.
Min fina på bild tagen och redigerad av mig. Oj oj oj vad jag älskar att ta på denna rygg. Mumsbit.

tidsinställt

Svar: Jodå, vi ses lika ofta fortfarande. Jag orkar bara inte blogga om varje gång vi ses, antar jag. Faktum är att vi har setts nästan hela denna vecka, alltså oftare än vanligt. Vi har våra små veckoperioder, hehe. Vi har tex sovit tillsammans under helgens båda nätter.

if you don't know me by now, then you'll never ever know me

Sitter och äter lite frulle framför TV:n. Idag spenderar jag hela min söndag på jobbet, 12-20:30!

i was someone that you wanted for real

Gårkvällen blev grymt trevlig. Dagens jobbpass blev däremot helt tvärtom (och nej, det var inte för att jag var bakis). Jag tänker inte sitta och sura på bloggen utan tar med mig surandet till TV:n istället. Ha det.
En liten mobilbild på bästa sängen och bästa Conny!

let's pretend tonight is my last day in life

Sitter och snyggar till mig en smula, ganska mysigt med tanke på hur sällan jag använder smink. Om cirka 20 minuter kommer Erik med bilen. Vi ska äta något och se på när grabbarna spelar innebandy innan vi tar med oss svettbollarna till Johannelund för lite förande. Det ser ut att bli en trevlig kväll, men jag får akta mig så att den inte blir alldeles för trevlig. Imorgon ska jag nämligen vara pigg som en mört på jobbet vid 09:30...

mobilbilder - median


kvällsmat

Hemma efter en kall promenad med en varm vän. Åter igen måste jag plugga, morgondagens prov väntar...
Focus-fail, men vadårå? Gott.

you can't hurt me because i'm a ghost

Lång dag men inte särskilt jobbig. Lektioner bestående av egna arbeten och gratis godis. Vi fick även supergod mat idag i restaurangen, ris med kycklinggryta! Det har helt enkelt varit en bra dag, fram tills inlägget nedan som fick mig lite sur. Nog om det, drar mig ut på en promenad för att rensa tankar. Ikväll måste jag plugga!
Två gamla och tråkiga fotografier, precis som dagens väder - tråkigt.

känslan att skriva av sig lite ilska

Jag trodde på en förändring - till det bättre. Kanske hade du insett vem du var? Men du är precis likadan idag. Samma attityd, men i nya kläder. Fortfarande samma skitsnack utan någon fakta. Vännen, du vet inte ett skit. Och snälla du, se iallafall till att personen du snackar om inte sitter bakom dig på bussen. Tack.

my mind keeps telling me that wrong is right


we all have bad days, but not today

Idag har jag flummat runt, lekt val, suttit kvar och pluggat efter skolan och haft myskväll med Erik. En bra dag.

well i know what i didn't wanna know and i saw where i didn't wanna go

Drog upp håret i en "donut" idag. Jag måste använda mig av denna frisyr mycket oftare, då jag ofta har uppsatt hår. Den är så himla enkel att ordna och samtidigt lite finare. Irriterande skugga bakom, men men.

she's got a bumper like a billboard

Efter en kort skoldag strosade jag och Lovisa in till staden för en fika på några timmar, åh fina du!

is it possible, Mr. Loveable?

Ingen uppdatering denna helg. Dels för att jag inte har något speciellt att blogga om och sitter därför inte som vissa andra och letar fram någon skit att skriva om, men även för att jag och min pojk har umgåtts här hemma under helgen. För er nyfikna själar har vi sett på filmer, ätit chokladfondue + frukt, använt massagetvålen och myst med tända ljus. Det mest ofattbara var att en av filmtitlarna nämligen var "Never Say Never"...

why does it feel so good but hurt so bad?

Promenaden med Malin blev lång och mycket nödvändig, både för kropp och mun hehe. Två mattelektioners frånvarande räknade jag ikapp på sisodär 20 minuter, så det blev istället en myskväll med mami, X-factor och chipspåsen. Imorgon kliver jag in på jobbet igen efter att ha tagit ett break.

take me river, carry me far

Idag har jag strosat runt i träningskläder och easytones. På median speladevi in ett radioprogram, ganska sorgligt att sitta och lyssna på sig själv efteråt. Mörk bebisröst och bred östgötska, that's me. Annars då? Ska strax ut på en promenad med Malin för att sedan spendera kvällen med matteboken. Go friday, go go.

i'm so sick of fights, let's start this again for real

Lång skoldag med två prov som båda kunde ha gått bättre. Nåväl, tröståt lite kebab. Spenderade resten av dagen/kvällen i mina easytones. Jag har promenerat med Axel och köpt några nödvändiga saker på Ikano med mami. Idag inhandlades även årets första julklapp, herregud.

oh, this beautiful place we've found


philadelphia marabou

Jag testade precis den nya Philadelphia Marabou. För att vara choklad-älskare måste jag tyvärr bli missnöjd över denna produkt. Den smakar varken philadelphia eller marabou, mer... billig choklad. Om man är extremt chokladsugen - visst! Men trodde de verkligen att detta skulle slå Nutella?

Intresserad av fotoutrustning?

HOYA Närbildslinsset 58mm
Tre stycken close up-linser (+1. 2 .4) för objektiv med 58mm. Riktigt fina för att ta närbilder!
Använda ytterst få gånger. Ordinarie pris: 849kr
Intresserad? Hör av dig för mer information och ev. diskutera pris.
 
Nissin Speedlite Di622 SÅLD!!!
Blixten är fullt TTL-kompatibel (e-TTL II för Canon och i-TTL för Nikon). Den har också automatisk power zoom (24-105 millimeter), ett automatisk energisparläge och slav-synkronisering. Ljusvolymen kan justeras i sju steg från +/- 1,5 EV. För att assistera kamerans autofokus i svagt ljus har blixten utrustats med hjälpbelysning.Kan vinklas upp till 90 grader i höjdled och 150 grader i sidled.
Använd endast vid en bröllopsfotografering. Alltså i nyskick för de som är i behov av en blixt.
Ordinarie pris: 1300kr
Intresserad? Hör av dig för mer information och ev. diskutera pris.
SÅLD!!!

come here and show me what you've got

Idag har varit en bra dag. Min familj har helt klart fått mig att må bättre. Till och med min systers bebismage fick mig glad. Blir lite rädd av mig att jag faktiskt börjar tycka att vissa barn är söta... Nåväl, dags att plugga!

if i think about the positive, maybe the negative will go away

Jag mår inte illa idag, high five till mig själv! Däremot har jag sjukanmält mig från både skola och jobb idag då jag inte har någon näring i kroppen, vilket gör mig sjukt svag och yr. Men det går absolut åt rätt håll.

i thought this was the right way out

Två dagar utan bloggning och tre dagar utan mat. Idag fick jag dock i mig mat i skolan, vilket isället resulterade till illamående och tvingade kroppen på bussen hemåt. Efter att ha sovit middag i några timmar ska jag nu försöka få i mig lite paj ihopp om att orka plugga. Proven försvinner inte bara för att mina krafter gör.
 
Det är inte mycket positivt just nu, speciellt inte här på bloggen. Jag har tidigare sagt att jag inte vill vara "Tyck-synd-om-mig-Frida" och skriva det på bloggen. Men samtidigt ber vänner mig att uppdatera. Så... varsågod vänner och andra läsare, det här är allt jag har att bjuda på tills jag mår bättre!
favorit i repris

you go girl, eller nått

Har precis ätit dagens första måltid. Just nu mår jag illa då jag fortfarande inte ligger på topp. Samtidigt blev jag jättehungrig? Antar att magen har fått i sig lite grann nu och vill ta igen allt som jag vanligtvis äter under en dag. Ungefär som när man tuggar tuggummi och "lurar" magen att den ska få mat. Knas. Jag tror att jag ska trotsa illamåendet och äta något mer ikväll, för jag börjar bli mer och mer yr.
 
Jag hoppas innerligt att jag mår bättre imorgon för jag har ingen lust att ringa jobbet och sjukanmäla mig imorgon också. Det blev en lång text även i detta inlägg, men flera läsare har ju faktiskt bett mig om det så... There you go!

what's the point of trying to pretend?

Känner mig lite synsk. Helgen blev minst sagt som jag tidigare skrev - ensamt. Spenderade några timmar inatt på badrumsgolvet, spydde och frös. Jag är uppe på benen nu, men tror att jag ska sova lite middag (ta igen några timmars sömn så att säga) innan jag fortsätter att plugga. Tänka sig hur det kan bli. Det psykiska tar över det fysiska. En känsla som även tar över kroppens utsida. Ganska fascinerande ändå.
Gammalt fotografi taget med min förra kamera

i hopp om att slippa plugga

  • Igår fick jag en stekpanna i huvudet av min mamma...
  • Gråta är något jag gör ofta och har lätt för. Jag älskar att bara släppa ut allt och... jag vet inte. Ibland börjar jag till och med gråta till komedier, bara för att det är så skönt att släppa ur tårar.
  • Jag har väldigt lätt för att lura mig själv, tex att vi inte alls har några läxor?
  • En gång råkade jag göra något väldigt pinsamt. Jag och Erik låg tätt intill varandra, tittade på varandra och smekte varandras kinder och hår. Vad säger jag? "Du är så söt Anders."
  • Jag fyller 18 år om 270 dagar.
  • Mitt lokalsinne är patetiskt. Jag har bott i samma hus sedan födseln och hittar fortfarande inte överallt i samhället. När jag började på Klara hittade jag inte till skolan från resecentrum (andra sidan gatan, sitter ihop med Worldclass)
  • Jag har sämre balans nykter än påverkad.
  • I flera år har jag misstänkt ha någon slags ADHD, jag mår själv dåligt över det. Men mina föräldrar tyckte inte det var nödvändigt att titta upp det när jag för några år sedan frågade.
  • En gång var jag på fest i Ljungsbro och råkade gå in i fel lägenhet - till en polis.
  • Jag har extrema humörsvängningar och beter mig ofta som en liten 3-åring.

'cause we all feel emptiness sometimes


you can't have the thought, you need the willing to do something with your life

Vaknade lika mysigt som alltid när jag sover med Erik. Bortsett från dagens supergoda mat i restaurangen har jag haft en dålig dag. Jag har inte varit arg eller ledsen, mer åt det tysta och tomma hållet. Jag tror det beror på den hemliga rädslan jag bär på just nu. Som det känns nu lär helgen bli den samma. Jag, den tysta tomheten och skolböckerna.

Barnvakt

Har varit barnvakt åt Eriks lillebror David ikväll. Åt donken och lät honom titta på, krossade hans hjärta när filmen stängdes av och "sängdags" sades, somnade när vi skulle få honom att somna... Nej då, vi var så snälla så hehe!


signerat ung

Tycker att ni alla ska greppa tag i en Signerat Ung-tidning, den finns gratis lite överallt i Linköping. I detta nummer har jag skrivit om att sex förbättrar hälsan. Det finns även med lite nakenbilder här och där, både med mig som modell och fotograf... Vi vann dessutom "Årets skoltidsskrift" idag!

nya inköp jag glömt bort att visa

Ett par höstskor, ett par fodrade vinterskor och en vit halsduk.

as silly as fun

Efter att ha fotat ett UF-gäng från Folkunga tog jag med mig Erik hem hit. Idag var ordet BAKA det enda som tryckte i huvudet. Jag, Erik och mami testade på Beccas recept med en del ändringar, vilket slutade med kladdiga kakor som gav munnen en Marabou-explosion. Men det passade ju bra till kladdkakedagen!

Rubrik rubrik rubrik

Heldag med Erik och hans familj. Godnatt! (värt inlägg och så vidare)


så mycket bättre om vi är tillsammans

När humörnivån är på botten och övertröttheten på toppen... Ja, då blir det som det blir.

i hate you so much i think it must be true love

Två lektioner. Jobbade 20min men fick betalt för 3,5h. Det funkar. Åkte även hem väldigt mysigt då chauffören var snäll och släckte alla lampor i bussen. Den tackar jag också för. En bra start på veckan helt enkelt!
Ett år gammal bild

You see i tried, but my heart is made of stone

Sitter på bussen hem efter ännu ett flummigt kvällspass. Jag har skrivit det förut och skriver det igen - åh, vad jag tycker om mina medarbetare!


i'll count till the end of the show

Var ganska dött på jobbet igår kväll, lika död var jag. Medan alla började göra "kvällssysslorna" gick jag runt och pratade med alla, åt paj, blev masserad och busade med allt och alla. Handledare, tjenare... Jag och Alexander tog en kvällspromenad, våldgästade Ida i 10 min och åkte sedan hemåt.
Två oldies tagna med min förra kamera

2,5h kvar


i was gonna clean my room, but then i got high

Det blev en myskväll med Malin igår istället. Vi tänkte dra ut och dricka lite gott med några stycken, men soffhäng och x-factor räckte gott och väl för oss två. Jag har inte mycket mer att skriva än att jag jobbar till 22 ikväll istället, alltså förlängd även idag. Röd dag och kvällspass = OB-tillägg, så varför inte?
Canon EOS 600D + EF-s 50mm f/1.8

well i lost my innocent when you laid me down

Gottar mig i pepparkaksglass både som beröm och tröst för att jag jobbade över en timme men lyckades bränna mig i köket - som vanligt. Ikväll ska jag mysa med Lovisa och förhoppningsvis se på X-Factor.

you can't beat them for the way that you feel

Canon EOS 600D + EF-s 55-250 IS

there's nothing i can really say

Idag: Jobb 16-20. Mysigt jobbpass, bästa Alexander!
Imorgon: Jobb 08-14
Lördag: Jobb 15:30-18:30
Söndag: Jobb 16:45-22
Måndag: Skola, jobb 15:30-19
SEN är jag ledig några dagar, bara att köra på nu då. Jag borde ha en "McDonalds"-kategori på bloggen...
Gammal bild, blond och allt.

it feels like I am just too close to love you

Efter gårdagens roadtrip fick jag skjuts hem till Becca. Finmiddag med fina tjejer, soffhäng + matkoma. Runt midnatt traskade jag iväg och umgicks med en hög människor för att till sist somna hemma hos pojkis.

you know i'm not one to break promises

Igår ville självklart Erik fira sitt körkort, så han plockade upp oss en efter en och körde iväg mot Norrköping. Vi tog en fika och köpte ett kilo godis för att sedan dunka på med rejäl musik även på hemresan.

Åh jobba på, jobba på, jobba på


RSS 2.0