för er nyfikna - igår och idag

IGÅR: Jobbade och mötte sedan upp Erik och Elsa i staden för lite käk. Tog sedan bussen till Johannelund och umgicks med Albin, Anton och Anes. Sömnade sedan sött nergosad i Eriks famn på bästa kudden - hans arm.

IDAG:
Jobbet var... intressant. Högskoleprov = 412957295709235723098 studenter. Och en sjuk, liten Frida i kassan på det också, najs! Jag tog mig iallafall igenom passet idag också trots tillståndet. Tog bussen till Erik idag med och somnade i hans säng medan han spelade gitarr. Har precis ätit kycklingfilé, pommes och bea, MUUUMS.
Inne på Eriks dator, därav bildlöst inlägg!

i love you, my little cat



man måste våga satsa för att vinna

Klara(de) (hehehheehheh vilken komiker jag är) av skolan idag fastän jag är sjukelisjuker. Tur att fredagar endast består av två lektioner. Ska vila lite så jag orkar mig igenom dagens jobbpass! Och så ska jag jobba minst 4 dagar i rad också i det här tillståndet... Idag hamnade mysigaste tröjan på kroppen, åh så skön!

man måste våga satsa för att vinna

Klara(de) (hehehheehheh vilken komiker jag är) av skolan idag fastän jag är sjukelisjuker. Tur att fredagar endast består av två lektioner. Ska vila lite så jag orkar mig igenom dagens jobbpass! Och så ska jag jobba minst 4 dagar i rad också i det här tillståndet... Idag hamnade mysigaste tröjan på kroppen, åh så skön!

You really don't know me, do you?

Har sovit bort hela eftermiddagen. Till sist fick jag i mig lite kvällsmat och har lyckats bakat inför imorgon (mentorsfika varje fredag, tjock klass <3333). Back to bed!


i love you like you want me to

Mådde dåligt imorse men åkte till skolan ändå. Efter tyskan och ett halvt möte tog halsen samt kroppen över och jag släpade mig hemåt. Tänkte vila lite med några missade BB-avsnitt innan jag gör ett försök med uppsatsen!

slumpbild på mig

I feel so lost but what can I do?



Don't make anyone else wake me

Satt kvar i skolan och skrev på en uppsats, blev även lite big brother. Vid 5 hämtade Erik upp mig. Har precis ätit mat hos honom och är nu ute på promenad med Albin.


When you get worry, i'll be a soldier

Träffade Elsa och Erik igår där vi bland annat fikade och var hemma hos Erik. Idag sovmorgon med tre lektioner. I maj är jag bokad som fotograf. Det går bra nu!


det är du, jag, blommor och bin

Skapligt överexponerade bilder, men av någon anledning tyckte jag om det så.


den tjugosjunde mars

Det är ett halvår sedan nu. För exakt sex månader sedan kunde jag äntligen kalla dig för min. Min älskade Erik Nils Anders Fagerdahl. Den 27 september sattes ett datum då det blev vi två. Du och jag. Trots att ett halvår har passerat har inte den där pirriga känslan svalnat ett dugg. Varenda gång jag träffar dig hyperventilerar fjärilarna i magen och voltar omkring som galningar. Smilgroparna, leendet, läpparna och de där satans fina ögonen. Och för att inte tala om det där superfåniga hej-jag-är-så-kär-i-dig-att-jag-inte-kan-sluta-le-leendet. Du får mig att le när jag är nära till tårarna. Och när jag inte är stark nog finns du alltid där och gråter med mig. Behöver jag ens skriva mer? Åh, underbara du.







we were only lovers, you and me

Jag hann inte mer än hem innan jobbet ringde mig för några timmar bakom kassan. Så strax drar jag mig iväg mot bussen för att klirra hem lite extrapengar.

hard work work!


Svar: Det jag menade i inlägget var på McDonalds i Braskens Bro. Men på helger har han även ett "svart jobb".

just chilling in the grass




vårdag med erik, david och nisse

Hämtade upp Erik när han slutade jobbet och gick hem mot honom. Lekte bland annat ute i solen med Erik, hans lillebror David och kissekatten Nisse! Tog bussen hem sedan omkring 11.






she dreamt of paradise

8h på jobbet med barn överallt, rusher, buss med 30st fullisar som skulle ha bigmac, andra lustigheter OCH JAG ÖVERLEVDE. Jag hann inte mer än att komma hem innan jag nannade kudden sött.


suddiga shoppingbilder

Väska: 199kr
Linne: 150kr
Trosa: 60kr
Tjocktröja & shorts: 650kr 200kr






wish me good luck

Strax hoppar jag på bussen mot jobbet och tar emot 1000000000 barn. Det är "Barnens dag" idag på McDonalds, och barnälskare som jag är... Mardrömmar i flera nätter och just nu en skrikande unge ute på gården. Jag jobbar iaf 8h idag så ett nytt inlägg dyker upp framåt kvällen. Ha en bra lördag!

signerat ung ute nu!!!

Vårat nya nummer av Signerat Ung finns ute i Linköping nu. Så haffa en tidning direkt!
Jag skriver om olyckan som David Axelsson råkade ut för i november på sidan 11!
Jag finns även med på två bilder på sidan 8-9, hehehe!

bosses glassbar

Efter skolan shoppade jag med Ida och Becca. Träffade sedan David för lite Bosses Glassbar!







I'm in school cause i'm cool... Typ.

Första lektionen avklarad och strax drar den andra/sista lektionen igång. Efter skolan intar jag stan och träffar sedan min kärlek. Fast inte riktigt vaaa, träffade han igår. Idag är det David som gäller! Myströjan är på idag med, Anders kommer aldrig få tillbaka den, mohahahaha.


we don't sleep when the sun goes down



I'll kill everything that wants to live

Sitter ute i solen och äter glass med mina pojkar!!!


and i'll forgive you



this this how i am, love it or leave it


Vuxenpoäng: check!

Sitter på bussen hem från jobbet. Åh vad kul det var att stå i McDriven! Först galet svårt, men till sist funkade det galant. Gästen började till och med flirta med mig, att jag såg så vuxen ut och var snygg. Ja men det tackar vi för!


I missionskyrkan

Sovmorgon, 1 1/2 lektioner och nu föreläsning om en kille som berättar om sin tid i fängelset för narkotikabrott. Efter det glass i det underbara vädret med min älskade. Dagen avslutas med utbildning i driven på jobbet, kommer dö...


två bilder, två fokus




åh nej vilket hej-dundrande inlägg

Vad har lilla Frida hittat på idag efter skolan då? Öööööööhm. Jag har läst bok som vi har i svenskan... För jag har ett liv. Och JA, vi på media-inriktningen har faktiskt läxor, tro det eller ej. Inser att jag endast skriver med mig själv och tankarna i era huvudet cirkulerar som "Är hon dum i huvudet eller?" och "Forever alone". Något i den stilen. Amen tjarå.

egoboost måndag

Förutom att vinden blåste omkull mig och soporna hamnade i huvudet medan grannen skrattade åt mig, hade jag en jäkla bra dag! Humöret har varit på topp och jag kungade på idrotten, som vanligt. Tävlingsmänniskan finns kvar villket resulterar en dålig förlorare som småfuskar, skadar folk och slår sig själv samtidigt. Oooops.

before you I had nowhere to run to



let's do something crazy

Kvällen bjöd på film och pussar, precis som jag skrev i inlägget innan. Men pricket över i:et var sorbet- (mango) och polkaglass samt jordgubbar! Just nu ser jag på Jersey Shore, åh vad jag har längtat och väntat.

but I could never find the words to say

Jag och min älskade Erik promenerade bort till ica förut och handlade innan vi hamnade här hemma. Jag har precis lagat mat åt honom och mig. NU: fiiiiiiiiiiiiiilm. Och några pussar.

en liten tanke och fundering

Statistiken flyter på hyffsat, men så började jag fundera. Vilka är egentligen ni 100+ som spanar in min blogg? Hur många är vänner, vänners vänner eller alldeles okända människor? Det är ganska fascinerande, fast på samma gång lite småläskigt. Eller mystiskt? Jag hittar inte riktigt ordet. Men ni med bloggar, har den här tanken någonsin slagit er? Undrar vilka det faktiskt är som tittar in hit. I vilket fall, trevligt att ni trivs här, haha!

boys for the win!

- Varför tycker du inte om Frida?
- Meh, hon är ju så mycket med killar!

Svar i högstadiet från en fd. vän.


Svar: Intressant fråga. Jag har alltid umgåtts mycket med killar, enda sedan barnsben. Jag går ihop med killar mycket enklare än tjejer. Visst, jag har fler tjejvänner, men umgås mer med killar i tex skolan och får enklare kontakt med de. Jag har aldrig varit tjejig av mig. Klänningar, kjolar osv faller mig i smaken, men det är personligheten som är mer pojkflickig.

Killar förstår sig på mig mycket enklare än tjejer. Jag har grov humor, bjuder på mig själv och bryr mig inte så mycket över andras åsikter om hur jag beter mig eller klär mig. Tjejer är något som jag, liksom även de flesta killar, aldrig har förstått mig på, hahaha. De är.... alldeles för komplicerade.










'Cause I know this love seems real


Hurts - Stay

Min nya droglåt, fin text med en refräng som väcker gåshud på mig. En låt alla borde låta sina öron få njuta av!

someone should warn you


Svar: Med tanke på att vi inte har haft någon lärare på länge har det inte hänt så mycket under de lektionerna, det har varit galet chill i en termin. Därför ska vi ha det ämnet i tvåan istället. Pga det kan jag inte riktigt säga vad jag tycker om det ämnet då vi inte har gjort något särskilt.

När vi INTE jobbar med tidningen Signerat Ung utbildas/tränar vi på olika slags redigeringar i olika dataprogram som tex Photoshop och Indesign.

JARRÅÅÅÅÅ

Ni vet var iallafall var jag befinner mig imorgon kväll klockan 22.00! Gryyymt.

don't be afraid, just let it out



Idag är det jag som är kung!

Sitter i personalrummet och mumsar i mig dagens pris efter att ha vunnit båda kassatävlingarna. "Idag är det jag som är kuuuuung!". Bjussar på en bild från igår kväll när jag, Erik och Albin var ute på promenad.


Watch the stars how they shine

Ligger med min fina, och sömniga för den delen också, filur i min famn och ser på Bolibompa efter att ha varit och handlat. Ikväll väntas filmmys med gottisaker och sedan sover han här. Imorgon är det joooobb som väntar. Ska bli kul med tanke på att det var ett tag sedan då jag tex var sjuk.


klaraväska + hoodie


i came so close to giving it up

Maten lagas i ugnen och onepiecen är på. Dags att dra fram to-do-listan och bara köra igång!


två från i somras fotade av rebecca

Wonder if monsters really exist

Slutade skolan för en halvtimme sedan. Sitter nu på bussen hem med en påse bredvid mig fylld med klaraväska + hoodie. HELG!


I try to tell you that I need you



Bild på det nya håret


Erik windolf

Har engelska, näst sista lektionen. Jag har gått omkring hela dagen och varit nedlåten. Tur att jag har windolf som får upp humöret på mig och skapar smärta i magen av skratt. Han är grym helt enkelt!!!


ny hårfärg

Det mörkbruna håret är bortfärgat och nu befinner sig istället en jäkla massa mixade färger i håret. Jag får hoppas på att jag vänjer mig snart och vågar ta mig till skolan imorgon... En skillnad, minst sagt!

Bild för ett tag sedan, alltså inte min nya hårfärg. Nya resultatet är tvärtom.

but a said it, and i still mean it

Värmekudden ligger i mikron och Monki's tidning är uppslagen. Ska bädda ner mig med musik i högtalarna. Sedan är jag fit for fight! Njaaa, i vilket fall står två missade BB-avsnitt på schemat innan min frisör sätter igång!

if you want to be a hero, then just follow me

"Ibland vet man redan från början att dagen kommer att bli dålig. Frågan är om man omedvetet bestämmer sig för att det ska bli så och därmed själv saboterar alla förutsättningar för motsatsen, eller om man ibland helt enkelt har en vardagsförbannelse vilande över sig".
Hemsk natt och morgon. Kämpade, men kroppen vann tillslut och tog mig hemåt tidigare än skoldagens slut.




i'm a bad girl ´cause i don't even miss him

Jag har hört från flera stycken att mina ändringar här på bloggen inte syns för vissa. Gäller det dig? Tryck f5!

älskade du



fyra från igår

En lugn kväll i trädgårdsföreningen med trevligt folk, grill, högtalare, gitarrspelande och pussar.





i thought this can't be true

Var som sagt med Idisen idag, åh vad bra hon är. Såg på film, pratade och bakade kladdkakaaa.



I trädgårdsföreningen

Sitter och grillar samt dricker lite gott med trevligt folk. Sover hos älskling inatt och träffar Ida imorgon. Hörs!


i'm not going to miss you at all

HEJ PÅSARNA UNDER ÖGONEN, SÅ ROLIGT ATT SE ER!

Nytt schema

Fick frågan om mitt schema för inte så länge sedan, och nu av en komplicerad anledning har vi fått ännu ett nytt schema. NICE!


i've never felt so far away from you



even if you don't want my love, i'll give you


saknade silversara

Hoppas på att min kusin och familj åker iväg snart en vecka, för jag saknar en liten kissemjau här hemma...







i don't wanna play this game anymore

Vid cirka halv tolv igår kväll drog jag mig vidare mot Johannelund där Erik, Linnea, Anton, Albin, Elsa, Martin och någon tjej var. Sov sedan hos min älskade. Vaknade upp i hans famn vid sisodär 12 idag, underbar känsla.






because you're killing me

Kvällen hos Ida, där även Becca befann sig, var supermysig! Donken, myskläder, godis samt melodifestivalen och kvällen är räddad! Även en hel del deeptalk och skrattanfall, sådär som bara tjejer kan. hehe.




Lilla tindra

Väntar på bussen in till innerstaden för en myskväll med Ida och becca! Tindra får stå för inläggets bild.


gör om lite på bloggen...

Tryck f5 om du inte kan se skillnaden. Olika saker kommer förändras då och då, inlägg tas bort osv.

gårdagens inköp

Monki har fått in väldigt fina kläder och igår tjänade de några slantar på mig. Jag har länge spanat in det första plagget, och äntligen blev den min! Hittade även en söt liten klänning som slank ner i påsen!


Living young, wild and free

Är ute och går runt ån med Erik, Anton, Albin och Martin. Ja, typ det. Ha en bra fredag!

 


somebody that i used to know

Ligger i Danieluk's säng efter en heldag med henne inne i staden samt några timmar på donken, tjocka som vi är. Shoppingplaggen får ni i ett annat inlägg kanske..... imorgon? Väntar på att pojken ska komma in till staden för att möta upp honom och sedan sova hemma hos han. Mys.

frida bakar och tipsar

Bakade precis Cornflakeskakor som jag och min barndomsvän Oskar Eriksson ofta bakade som mindre. Med hjälp av bilder och text får ni chokladälskare se hur man bakar något snabbt, enkelt och gott! Och bäst av allt, ingen jobbig undanstädning efteråt. Allt som behöver diskas är en ynka burk och sked. Tips till latmaskarna!

1. Du behöver en burk, sked, choklad och cornflakes. Rispuffar eller annat fungerar lika bra så låt fantasin flöda!


2. Smält chokladen i en burk i mikron eller kastrull. OBS! Var försiktig, tag ut och rör om ofta (det blir lätt grynigt). Häll sedan i cornflakes i burken och rör om.


3. Var inte snål med cornflakes fastän det ser ut som om att det är "för mycket", du får mer att äta ;) Häll upp blandningen i små formar och ställ på kylning. KLART! Jag tog ingen tid, men max 10 minuter tar det.

david axelsson

Jag lägger inte upp den bild som jag har valt till tidningen, den finner ni i SigneratUng inom snar framtid! Istället bjussar jag på några blandade slumpbilder.






Ser ni hålen? Grattis David, dina tänder lyckades ta sönder trampolinen.

"jag är sjuk" sa flickan



fråga och bild-svar


Svar: Småsuddig bild, men hoppas texten syns ändå!

even if she falls in love




They will kill us all

Ser på film, hotell rwanda, som är grym! Efter skolan kilar jag hem till axel och tillbringar några timmar med honom!

 


everything's gonna be the same

Bloggen är kass, men ändå sjunker inte statistiken? Grymma är ni! Hold on, jag ska ordna upp det. Snart.


Fyra bilder från i somras när jag agerade bröllopsfotograf.
Oredigerade dock.

i love you like a fat kid loves candy

Hemma efter ett pass på donken där jag jobbade över och klirrade hem lite extra pengar. Typ det jag gör i mitt liv just nu - jobbar. Huvudvärk och frustration. Piggar upp humöret med BB-avsnitt innan sängen kallar på mig!


mogen tjej

Dålig uppdatering, som vanligt

Två lektioners skoldag, chill på donken med Ida och becca, dag/kväll med Erik. Där har ni min intressanta dag. Imorgon jobb. Bilder dyker upp när jag är inne på datorn och inte mobilbloggar som jag alltid gör nu för tiden. Ber om ursäkt, ska försöka få igång bloggen som den var förut!

 


i know i don't deserve it

Med de här fotografierna som jag tog för några dagar sedan säger jag godnatt!




Nobody's right and nobody's wrong

Efter en galen dag på jobbet med en rush på 3-4h har jag äntligen anlänt hos älskling. Godiset är upphällt, filmer laddas ner och massagetvålen är framtagen. Myskväll för fulla muggar!

 


Finns det en, eller finns det tusen?

Ändrade planer. Jobbar strax och åker sedan tillbaka hem till Erik. Ska försöka orka ordna lite bilder till de ikväll!

 


Ha en fin lördag folket!

På bussen hem efter ett jobbpass på kära donken, det finns verkligen folk till ALLT... Ska strax ta en promenad med Bella. Sedan tar jag bussen till becca för en filmkväll. Avslutar kvällen med att sova hos pojkvännen. Fin lördag! Och imorgon jobbar jag så ska försöka slänga in några bild-inlägg senare imorgon!!!

 


i better rob you if i can

Tar bussen strax och träffar pojkvännen. Ha en bra fredagskväll!

det känns som när jag kommit

Vårjacka, fågelkvitter, klänning, klarblå himmel, skinande sol och det är fredag.


we don't waste no precious time

Var inte hemma någonting igår vilket förklarar varför ingen uppdatering dök upp igår! Men jag och David Axelsson drog till Simhallen där vi fotograferade till tidningen. Efter det käk på Hakipi. Jag, Erik F, Erik E och Jonatan promenerade sedan mot Cloetta Center där LHC tog hem 3 poäng.




pusselipuss

RSS 2.0