oredigerade bilder

Varför åka till Turkiet för att se exotiska fåglar, när det räcker att gå ut på gården? Haha, nej men en liten Kärlekspapegoja har rymt hemifrån tydligen. Bilderna är tagna för två minuter sedan och är oredigerade:

sista-minuten-packning

Jaha ni, då var tiden inne. En vecka kommer jag och mami spendera nere i Side, Turkiet. Kamerautrustningen och datorn hänger med, så förhoppningsvis samarbetar internet där nere så att jag kan underhålla er en smula. Mamma och jag har diskuterat olika orsaker och ställen som man kan krascha på. Men vi kom fram till att "man kommer alltid ner iallafall". Fin inställning här hemma. Men aa, ha det så bra i Sverige så hörs vi!

en fin och mysig kväll

Igår kväll gick jag långa 20 meter till Amandas veranda där även Jonathan, Anton och Alex satt. Martin, Anton och Albin ville träffa mig, men spelet UNO var mycket roligare höhöhöhöhö. Pratade en massa minnen (åh, vad jag saknar hjulsbro-tiden) och skrattade samt skrek en hel del. Traskade sedan hemåt vid midnatt.

vissa sår läker, andra inte

För cirka 1½ månad sedan (13 maj för att vara exakt) klämde jag mig i drive-dörren på jobbet. Visst, jag klämdes och skrek som ett as medan jag hade en gäst i headset:et som försökte att beställa mat. No big deal. Men alltså... Den/Det funderar inte på att bli lite mindre snart?

i'm a girl with a camera, of course i've got a blog!

I hopp om att tiden ska gå lite fortare slår jag mig ner och läser lite i mina foto-böcker. Jag är alldeles för lat och fotar aldrig efter några "speciella inställningar" såsom tex ISO, bländare, F-nummer, slutartid osv osv osv. Kanske hittar jag något roligt att pröva på i Turkiet? Återstår att se! Tänkte även tröttna ut min mobil så att jag slipper sakna den i en vecka, hehe.

i brist på sysselsättning


den sista natten tillsammans

Jag har träffat Erik nästan varje dag den senaste tiden. Just nu sitter han på bussen mot flygplatsen och imorgon hamnar även jag på ett flygplan. Utan min Erik. Det känns tomt. Kanske lite skönt? Men just nu bara tomt.

the way he looked at me made me feel alive

Igår sov jag hos min älskade. Imorse väcktes jag av en skrikande femåring vid namn David som hoppade på mig samt drog av täcket. Hela morgonen och förmiddagen lekte vi med honom och i eftermiddag har Erik och jag duschat, lagat mat och myst med varandra. Två bilder nedan är tagna av pojkvännis.

anna 27 år

Igår firade vi min halvsyster Anna som fyllde 27 år i onsdags. Det bjöds på mycket mat och en supergod tårta! Jag hoppas innerligt att mamma inte bara tog receptet på ett hemmagjort bröd, utan även recept på tårtan. Nu vet ni det. Intresseklubben antecknar, wooopwooop.

the sun is shining

Solen skiner och luften är varm, så vad gör jag inne framför datorn? Med dessa tre på Axel rör jag mig ut!

två collage - åtta mobilbilder

Igårkväll träffade jag Axel efter att ha gått inne i staden med Ida. Efter sisodär en timme med Axel kom även Lovisa ut och träffade oss. Kvällen avslutades nerbäddad i min pojkes säng.

dreglar lite

Svider lite att det inte bara är kamerahuset som ska hamna i mina händer, utan även 1-2 objektiv. Resten av utrustningen som jag är i stort behov av finns redan här hemma i den stora kameraväskan. Åh, vad mycket mer fina saker man skulle kunna införskaffa sig, men plånboken samarbetar inte. Det svider att lägga ca 15 000, ganska sjuka pengar egentligen. Men efter sommaren satsar jag på att bli av med de pengarna, i hopp om att få fet-fina resultat! Tänk att ha en egen liten fotostudio här hemma med en fotoduk och blixt. Underbart.

on saturday i'll be gone

Svar: Förra gången var vi i Alanya, på lördag bär det av till Side :)

jag försöker att förstå, snälla gråt inte mer

Om cirkus en timme går min buss mot staden där Ida väntar. Planen är att luncha och bara TITTA på kläder...

nio månader


tre pyttesmå dagar kvar

Somnade redan vid 22 igår och gick nu upp vid 10 efter tolv timmars sömn. Istället för att sova ännu mer som den latmask jag är, tänkte jag faktiskt göra lite nytta. PACKA! Tre ynka dagar kvar innan jag och mor min stiger på ett flygplan till Turkiet, iiiiiiiiiiiiiiih! Bjussar på tre bilder från när vi var i Turkiet för typ 15729753 år sedan.

sometimes it feels like i don't have any partner

Efter att ha varit hos Erik kom jag hem fyra. Jag hann inte mer än komma hem innan jag och Elsa drog oss ut på en promenad för välbehövligt prat. Nu beger jag mig ut på promenad igen, men denna gång med min kära Anton.
Istället för ett "OBS! Osminkad på bilden", kör vi på en "OBS. Naturligt snygg." Höhö. Smink är överskattat.

det var inte bättre förr, men det ska bli bättre framöver


kattmys och bakelse


come on barbie, let's go party!

Gårkvällen var grym. Jag träffade massa nya och roliga människor. Trots drama från alla håll och kanter hade jag det galet bra kvällen igenom. Hamnade i Tannefors någon gång i natten och Rasmus följde mig tillbaka till Spångerum vid sisodär fyra där jag sedan somnade hemma hos Erik. Alla bilder utom den sista är från i söndags när vi körde beerpong. Jag tog inga bilder igår, så... Aa.

beerpong/ciderpong

Igårkväll vankades beerpong och annat hemma hos Erik. Just nu kör vi beerpong igen, fast med cider, heheh. Senare ska vi ut och träffa folk och jag sover här inatt också. Jaja, bilder och bättre uppdatering kommer när jag anländer i mitt eget hem helt enkelt. Nä, nu saknar de mig. Eller man kan ju alltid hoppas... Pussar.

för jag har semsteeeer, fy fan vad jag är bra!

Idag var sista passet på två veckor, för att jag har tagit semester. TVÅ VECKOR. Åh, så skönt!

you make me feel like i can live another day

animated avatar maker

i'm leaving you for the last time baby

Igår åkte Frasse, min systers katt, hem efter att ha varit här i några dagar. Jag har aldrig sett en så klumpig och människoberoende katt som Frasse. Han har ner krukor ständigt, får panik när han inte kan se alla som befinner sig i huset och springer in i glasdörrar (sorgligt nog även väggar). Han trillar omkull när man lekar med honom för att han inte reagerar på att tassen som han ska fånga leksaken med, även är tassen som han håller balansen med. Smart katt. Han är galet hårig och gör så att jag blir mer allergisk än vad jag redan är. Men jag gillar honom ändå.

and i wonder where he came from

Igår kväll lagade jag och Erik kvällsmat och hamnade sedan framför tv:n där EM visades på skärmen. Tanken var att se hela matchen, men båda somnade sött i andra halvlek, alltså innan halv 11. Vi gick upp vid halv 10 imorse för att jag skulle mot jobbet och han hemåt. Det blev ett riktigt hett pass idag med rush i timmar. Nu ska jag lyssna på lite musik, möjligtvis även sova middag, innan jag drar mig hem till Erik. JA, vi ses typ hela tiden. MEN, han åker snart till Tyskland och jag till Turkiet på lördag. Efter resorna ska vi jobba för fullt båda två, så vi passar på att ses.

jordgubbstårta

Jag fick ett random ryck och satte mig på cykeln från Ryd HALV ÅTTA imorse och cyklade hem till Hjulsbro. Ryd till Hjulsbro - i regn. Erik kom hit när han vaknade till liv hemma hos Astrid. Lugn dag med mys under täcket och promenad till flamman för lite godisköp. Vi har även ätit en supergod jordgubbstårta som mami gjorde!

min midsommarafton

Startade midsommaren på mitt älskade donken med mysiga arbetskollegor. Jag har nog aldrig torkat bord så långsamt, varit så glad över att få gäster eller sjungit så mycket och högt till den uppskruvade musiken. Det var till och med så illa att jag bad alla att leta fram saker som jag kunde diska i tidsfördriv.
 
Efter att ha ätit midsommarmat med mami och papi blev jag skjutsad till Erik där Elsa befann sig. Vi skulle vara hos Astrid vid 19 men lyckades anlända vid 23. Fint folk kommer sent... Vid 04 gav jag upp och nannade kudden tillsammans med sisodär tio stycken till?

angående midsommarafton

Imorgon kommer jag att jobba några timmar och sedan skynda mig hemåt för dusch och finkläderna på. Sedan begär jag mig och firar midsommar. Därför troligtvis ingen uppdatering imorgon. Just so you know. Bjussar istället på två år gamla bilder. Glad midsommar på förhand!

du behöver inte gömma ditt rätta jag, du är fin precis som du är


joking around, just like a kid should do


so don't you worry about me, i'll be fine

IGÅR: Jobbade i några timmar innan jag cyklade till Erik. Vi tog tog en lång cykeltur, åt chips på en brygga och avslutade kvällen med en grym film. Sov uselt inatt på grund av tex en allergichock av att kissen Selma sov på mig. Svullna ögon, igentäppt näsa/hals samt utslag/bulor på armarna, men jag överlevde. (NO SHIT?)
 
IDAG: Ännu en dag med jobbbbbbbbbb. Träffade David för en promenad i staden, talade ut om livet och åt glass. Jag fick även syn på att vår tidning "Signerat Ung" har kommit ut, så den var lite mysig att läsa igenom.
Bild i repris. Söt bild dessutom.

I wonder if you know how it feels to let you go

Erik sov här inatt och dagen har spenderats med min allt för saknade vän Jossi. Jag försökte mig på mobilbloggande, men blogg.se samarbetar fortfarande inte med mig (därav inga bilder från idag). Vi lunchade iallafall och myste sedan bara runt i staden resten av timmarna tillsammans. Tog bussen hem med Anton och åt sedan en skål med jorgubbar, socker och mjölk som jag köpte i ett stånd. Det heter så va? JAJA...
OBS! Använde mig ej av några makrolinser till objektivet, därav lite sådär-bra bilder. Jag var för lat helt enkelt.

men jag är rädd, rädd för tanken

Jag är osäker. Osäker på mig själv och osäker på hur det kommer att se ut framöver. Det känns som att jag ständigt trycker på fel knappar och testar gränser allt för ofta. Jag vill så gärna göra rätt och veta att framtiden blir bra. Precis som det har varit, och trots beteende, faktiskt är. Men jag är rädd, rädd för tanken. Tanken utan gör mig tom, ensam och förkrossad. Jag behöver och borde inte fundera i de banorna, men jag har hamnat i någon slags kris där allt snurrar omkring i huvudet. Onödigt tankesätt som ställer till med missförstånd och osämja. Det som är och har varit, är alldeles för bra för att släppa taget om. Det har gått lång tid och jag är inte den enda som känner mig själv väl. Men däremot, känner jag mig själv för väl att jag inte längre vet vem jag är. Jag är osäker.

i was born to make you happy


say it ain't so, i will not go

Min göra-ingenting-dag blev inte bara att vara hemma. I eftermiddags drog jag mig mot staden där Anders befann sig. Vi gjorde ärenden, fikade och dreglade över saker som finns på önskelistan hos oss båda två. Men mest av allt snackade vi om allt mellan himmel och jord, välbehövligt!

Jag försökte att mobilblogga, men av någon knasig anledning gick det inte att logga in. Därför får ni istället två gamla bilder från tågresan till Norrköping!


break my heart, you won't be the first one to


det är mörkt och kallt här hos mig, men du har sånt som gör det ljust igen

Klockan har passerat halv ett och jag har redan hunnit med både frukost och lunch. Här är vi uppe med tuppen trots nattpromenaden med några stycken! Idag ska jag glida runt i min ensamhet och fixa med småsaker. Jag ska bara va idag helt enkelt, åh så skönt. Bjussar på en bild från lördagsmiddagen, tagen och lånad av Rebecca!

I'll let my stories be whispered when I'm gone


be proud of yourself


Svar: Jag brukade också använda mig av picnik för att vända på bilder, göra collage samt ha texter på bilder. Men nu när det inte längre existerar använder jag mig av photoshop när jag vill lägga dit texter!


i'm never gonna be good enough for you

Underbar kväll, jobbig natt och hemsk morgon med en ångestnivå liggandes på max. Jag mår som förtjänat helt enkelt, men roligt hade jag! Jag har precis kommit upp ordentligt och fått i mig lite mat. Jobb står på schemat i eftermiddag, woho.

easy for you to say, your heart has never been broken

Jag har precis duschat och Erik ligger i min säng och latar sig. Vi har tagit en jättelång cykeltur och ätit glass. Synd att inte kameran var med för då hade jag kunnat dela med mig av fotoideérna jag fick. Nä, nu ska jag fixa iordning mig och peppa inför kvällens festligheter, kör bara kör.

you think you're loving, but you don't love me


to take away all the things i did right

Linne, kjol, solbrillor och gladiatorskor bar jag idag tillsammans med en tiger of sweden-tygkasse.

nothing wrong with you, it's wrong with them

Kom upp ur sängen vid halv 12 och lite senare anlände Becca på cykeln. Vi har haft picknick på hjulsbrobryggan, lämnat in min cykel, ätit grillat här hemma och sett när Sverige åkte ur EM.

i was scared as hell, 'cause i really felt for you


sommar, underbara sommar...


to make up for the times i've been cheated on


new in from the city

Jag och Malin tog en runda på staden och jag fick med mig några go'bitar hem. Växlade även pengar inför resan.
Ljusrosa tubtop (första och andra bilden): ginatricot
Vitt baslinne med ficka (sista bilden): bikbok
Ljusgrön/blå kjol (sista bilden): vero moda


after all, my legs are mine

Gick upp tidigt imorse och åt frukost med mami. Somnade sedan om och kom precis upp ur sängen igen. Unik som jag är har jag ätit frukost igen, vana att göra när man går upp... Jaja, dags att ställa sig i duschen, Malin väntar på mig!

Btw har blogg.se gjort värsta makeover, fattar ingenting. Så vi får väl se ifall det här inlägget kommer upp eller inte.

sweet dreams


i am a gentleman, ain't i?




i hope you had the time of your life

Idag träffade jag min saknade vän Axel för en långpromenad, galet mysig pojke det där. Nu ska jag smaska i mig en tallrik med rabarberpaj och vaniljsås tillsammans med en film, vilken återstår att se.



skriver till donken, fast för mig själv...

Igår hade jag jobbat 6/7 dagar och idag är min första lediga dag. Jag är nästan ledig hela veckan ut, dra på trissor! Men jobbet saknar mig och ville få in mig på några timmar redan idag. Tyvärr jobbet, men jag kommer inte att svara er. För jag vill leva lite också. Jag vill få känna att jag faktiskt har sommarlov! Vi syns ju faktiskt minst fyra gånger nästa vecka, älskade donken.

i will wait for you if you have the time to wait for me


TISDAG (igår)

Tisdag: Vaknade av en rasande pojkvän som näst intill skrek åt mig för att han inte hade kunnat sova på hela natten. Jag hade tydligen tryckt in honom i väggen, sparkat på honom och tagit täcket samt alla kuddar. Erik blev så arg för att han var så trött att han slet sönder hela lakanet och lade sig på soffan. Ouuupsi. (PMS-barn).

Vaknade nästa gång av att han tittade mig i ögonen, fnittrade och sade "Jag fes på dig när du sov". Tack för den kompis. Vid 9 vaknade jag en tredje gång av att Erik kom in med jättegod frukost på sängen som han hade lagat. Inga humörsvängningar här inte, men jag tycker om honom ändå! Jobbade 4½ timmar senare på dagen innan jag åter igen hamnade hemma hos Erik för ännu en natt hos honom.


tidsinställt - jag vill

Jag vill att du ska skratta med mig, jag vill att du ska gråta med mig.
Jag vill att du ska tänka på mig, jag vill att du ska fråga efter mig.
Jag vill att du ska behöva mig, och jag vill att du ska sakna mig.
Men mest av allt, jag vill att du ska älska mig.

if i just could be naive again

Jag skulle ha träffat Axel idag, men jobbet var i behov av mig. Känns hemskt att ta jobbet före min saknade vän, men vi två ska ta igen det på onsdag! Jaja, jag jobbar som sagt 16-20. Inatt sover jag hos pojkvännen.

Charmig bild på mig och Axel i 9:an. Ser ut som 12-åringar båda två, om ens det. Sad but true.

it's too late to apologize



dagens älsklingar

När "favoriten" befinner sig på jobbet, handleden inte samarbetar och humöret går ut över gäster, är det tur att två Klara-studenter kommer och "förstör" lite för mig. Älskade treor, stanna på Klara. Gå om ett år. Snälla.

if you only knew how i refuse to let you go


tidsinställt inlägg


Svar: Oj, ännu en svår fråga för mig att besvara. För det första - tack för de fina orden!
Angående p-piller... Bäst är att prata med ungdomsmottagningen. De vet bäst och tar fram de bästa varorna utifrån till exempel dina krav och eventuella problem som du kanske har. Jag åkte dit och vi disskuterade både allmänna och mer personliga frågor. Till slut bestämde vi oss för ett märke och jag är supernöjd med mina p-piller!

Give in to the moment

Jag ligger fortfarande nerbäddad i sängen och tänker stanna här, så kan lika gärna köra på ett mobilinlägg. Sängen var skönare än vanligt så jag har lite ångest över att behöva resa på mig för att åka och jobba. Men vad gör man inte för lite extraknäck till sommaren? Om det nu blir någon sommar med tanke på vädret...


and i still wonder how


låååååång text om gymnasiet


Svar: Hejsan. Oj, vilken svår fråga. Det går inte direkt att skriva hur det är. Det beror helt på skola, linje, människor osv osv osv. Det går inte heller att jämföra högstadiet och gymnasiet eftersom alla har gått på olika skolor och väljer olika inriktningar.

Jag personligen var också nervös, men det släppte väldigt snabbt. Det är enligt mig roligare på gymnasiet. Man väljer ju linjer, så oftast hamnar man i "bättre och rätt sällskap" med samma intressen och sånt. På gymnasiet mognar även folk upp och har valt att gå i skolan, alltså ännu ett plus. På Klara Gymansium var nollningarna grymma som ordnade snabb sammanhållning mellan ettor, tvåor och treor. Lärarna är även väldigt avslappnade, mer som vänner än som lärare om du förstår.

mobilbilder från ikväll hos lina

Vaknade upp hos Erik imorse. Vi duschade och lagade mat innan jag drog till jobbet för lite arbete även idag. Och vet ni vad jag ska göra imorgon? Jobba! How did you know? Aeee, back to work (inlägget). Handleden fick bära bandage igår och mår så mycket bättre idag. Inte helt bra såklart, men någon större stukning är det inte. Efter jobbet spenderade jag några timmar hemma hos Lina där klassis befann sig. Åh, underbara M11C!


party like it's the last thing you'll do

Igår kväll drog jag till Albin där "company" befann sig för att föra lite, fler trevligt folk dök även upp. Senare på kvällen trotsade vi spöregnet och hamnade i trädgårdsföreningen. Vidare mot staden, donken, krogen och blablabla. Jag och Erik hamnade chockerade tidigt hemma i hans säng och jag somnade lika mysigt som alltid i hans famn. Jag fotade bara med mobilkameran, så vi får se ifall några bilder dyker upp eller ej!


Två stycken bilder från en annan gång hemma hos Albin.

the sky is blue, and so are you (boom)

Morgonen var H-E-M-S-K. Jag har aldrig gråtit så mycket på en morgon som denna. Igår skadade jag hadleden under volleybollen, men fortsatte köra ändå. Imorse när jag vaknade kunde jag inte röra handen över huvud taget, den bara bultade obehagligt mycket. Men jobbet väntade på mig, så jag bet ihop, skrek samt tjöt lite och lyckades till slut få på mig kläder och håret uppsatt i en toffs. Tur att jag gillar smärta iallafall (tolka mig rätt, haha).

När jag kom till jobbet blev jag hemskickad, men stannade ändå för att försöka. Jag tog mig igenom 4 timmars arbete med en hand, hur jag klarade det är frågan. Satt dock ner och skakade efter rusher, but i did it! Högerhanden är vältränad nu (höhöhöhöhööhöhöhöh).

hög på livet - bilder från igår

Mysig gårkväll i Tannefors slussar med nästan hela klassen. Grill, kubb, sång och en massa babbel. Senare på kvällen rörde vi oss vidare mot Braskens bro. Jag och Becca körde volleyboll med tvåor från Klara och Berzan nästan hela kvällen innan jag hoppade på bussen hem.












Kvalitetstid med klassis


linne, kavaj och svarta byxor, svarta byxor, svarta byxor


fråga angående smink


Svar: Det är en mycket enkel sminkning - INGEN ALLS. Enda gångerna smink åker på är vid fester och dylikt, eller när jag känner för det helt enkelt. När jag sminkar mig använder jag mig av mascara och puder, inget mer.

äventyrsgolf och glass

Efter avslutningen drog jag, Becca och grabbarna mot Sporthallen och röjde lite på golfbanan. Att mixa den flummiga sidan och samtidigt vara dåliga förlorare allihopa slutade... med blickar från alla håll och kanter. Men roligt hade vi! Skattade så tårarna rann, ägnade halva tiden i vattnet och trillade/slogs mitt på banan. Vi firade sedan våra usla resultat med glass. Eller vänta lite, skulle man inte ha så mycket poäng som möjligt?...









fyra från avslutningen

Avslutning vid 10 imorse. Vid halv 11 åt vi fika och fick sedan gå när vi kände för det. Mysiga, lilla Klara!




Mot skolavslutning

Någon klänning blir det inte, men en kavaj kan jag väl lyxa till det med.


för när du behöver mig kommer jag redan finnas där

Anlände precis till hemmet efter en mysig långpromenad med bästis Anton! Jobbet idag var grymt. Grymma händelser, grymma katastrofer och framför allt grymma medarbetare! Åh, underbar kväll. Nu ska jag lägga mig med ett leende på läpparna och vakna upp ännu gladare, för om 12 timmar har jag sommarlov!

a person who truly loves you

Mår lite smått illa, så tänkte sova middag i sisodär en timme. Nationaldagen firas med jobb och dubbelt betalt!

come on and confess your love



you can play this game hard, but i can play harder. i'll show you.



kissemjau-bilder i repris



well i just wanna take you out and get you drunk, so i can have my wicked way with you

Jag var på en lektion imorse - den SISTA i ettan. Ledigt imorgon och avslutning torsdag. It's looking good!

how long must we sing this song?



well i don't mean to piss you off with things i say

Pojkvännen min blev lite pussugen så han satte sig på cykeln hit igår kväll och sov även här inatt. Idag går jag i skolan 12:00-13:00, värt som tusan...

TAGGA TAGGA TAGGA


i've never been through hell like that


beer pong

Erik hade huset för sig själv igår kväll så vi drog dit grabbarna + Elsa för lite grillning, dunkelidunk-musik samt beer pong. Jag sov hos honom igår natt också och gick upp tidigt imorse för att förbättra jobblönen!





i'm not the ghost you are

Förra veckan sprang jag omkring i kortkorta shorts och nu värmer knappt min onepiece? Jaja, jag har två lektioner kvar som jag "bör" gå på, sedan är det sommarlov på riktigt. Hoppas att vädret förstår det också.

dobbildooo hoo tjollolo

Gårkvällen slutade med att jag hoppade på bussen in till staden där Erik, Albin, Anton, Elsa och Gustav var. Myste runt och tog en flummig promenad längs med ån mot Johannelund. Eftersom jag gör det mesta i nuläget för att tjäna lite pengar (till nya kamerannnn), blev jag offret och köpte med mig en massa mat från donken och fick behålla växeln. Wiiihooo. Jag och Erik cyklade sedan till en scoutlokal där resten satt och väntade på sin mat. När den mörka natten började ljusna, bäddade jag och pojken ner oss hemma hos honom och snarkade gott.

i much rather sleep somewhere with you

Jag landade tillslut på lite mer än åtta timmars arbete och klarade av det galant med tanke på att jag är lite halvt sjuk (har mått illa, svimmat och blött näsblod de senaste dagarna). Ikväll får jag se ifall jag somnar i min egna säng eller beger mig mot älskling för att somna så mycket skönare med honom.


En liten mobiluppdatering ni vet

En halvtimmes skoldag är avklarad och nu beger jag mig mot donken för 8 timmars arbete!


RSS 2.0