it feels like home in your arms

Jag är ensam hemma, lyssnar på deppmusik och börjar att tänka alldeles för mycket. En otrolig saknad och jag mår faktiskt inte bra för tillfället. Jobbar kvällar varenda dag restan av veckan. Vi hörs när vi hörs.

weeds

Tanken var att åka hem till Malin för att sova där, men jag blev alldeles för trött för att orka mig på cykeln, tyvärr. Istället tänkte jag se serien "Weeds" för första gången som Julia tjatar på att jag ska se, hoppas det är bra!

somewhere over the rainbow

Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS

hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar


NOMNOM

Efter åtta timmars arbete hamnade jag hemma hos Elsa och äter just nu glass med jordgubbar och chokladsås!


YOLO

Den här helgen har bestått av spontana påhitt, alkohol och trevliga människor. Precis vad jag behövde den här helgen med tanke på de två första veckorna framöver... Ikväll dejtar jag sängen tidigt, skönt det också!

en vän alla borde ha


norrköping för en dag

Efter lite yrande och springande fram och tillbaka lyckades vi två ta oss till Norrköping. Hemresan blev dock ännu mer kaos då tågen ställdes in pga en trasig bro och familjen Candevi tillslut fick komma och hämta oss. Jag höll i pengarna och kom hem med endast en tjocktröja från killavdelningen, trots att det fanns så mycket mer saker jag gärna skulle vara ägare till.

Vilsna blondiner på fel tåg

Är det illa om man inte ens lyckas ta sig ifrån Linköping? JA. Vi hamnade på SJ istället för Östgötapendeln...


instagram

Svar: Nej, det har jag inte. Trots att människor från alla håll och kanter tjatar, och jag tycker om att titta på bilder från deras mobiler, har jag inte skaffat det. Det räcker med att vara beroende av facebook och annat. Men vem vet, kanske lyckas någon övertala mig en dag? Jag skulle ju faktiskt uppdatera ganska bra...

don't change for anyone to love you

Kameran var nerpackad, men inte togs den upp och användes igår... Jag har inga roliga bilder att dela med mig av (förutom mobilbilder), men jag skriva att gårkvällen var bra! Slutade som den gjorde, men men...
 
Idag ska jag och Becca ta igen lite saknad tid tillsammans. Rykten går att vi ska shoppa i Norrköping, men jag är inte behov av kläder. Fast visst är det roligt att shoppa ändå? (a)
Bild från julavslutningen

Vattenfall hos ricky


mot lambohov med såret på benet

Jag ska få i mig något att äta innan jag intar Lambohov. Tre snabba: Vit skjorta instoppad i marinblå shorts med högmidja matchar jag tillsammans med röda vans. Kvällens lilla detalj blev en vit fjäder hängandes i örat.

julia nordén

Alltid lika roligt att ta med sig kameran när Julia kommer att finnas i närheten. Det är även alltid lika roligt att titta på bilderna dagen efter. Jag finner inga ord. Bara fyra av alla charmiga bilder:

hey sugar come and i'll show you love

Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS

i'm letting you go for your own best

IGÅR: Efter att ha ätit jättegod kvällmat (grillat!!!) satte jag mig på cykeln bort till Malin där även Julia och Ellinor var. Vi satt på hennes altan, snackade och åt jordgubbar doppade i choklad. Vid 10-tiden drog jag och Julia vidare och hamnade i Hackefors slussar med Linnéa för ännu mer snack, mysmys.

tio månader

Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS

Spontankväll - åtta från igår

Kvällen blev galet lyckad med två grymma pojkar. Vi gick, gick, gick, satt vid utsiktstornet samt hittade på konstiga bus. Kvällen avslutades hemma hos Erik vid 2-3-tiden


Naken pojke överallt

I stan med Anders och Axel, var kvällen bär av återstår att se!


allt var bra mellan oss, fram tills du visade motsatsen

Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS

psykiskt förstörd som människa

Galet jobbpass igårkväll. Jag har aldrig varit med om något liknande. Vi har haft mycket fler gäster, men då har vi varit förberedda och haft en överbemannad personal. Igår var vi en vanlig personal och entrédörren kunde inte stängas en enda gång från klockan 17 fram tills 01. Helt sjukt vad folk, och de var bara personalen berättade de och varnade oss för resten av veckan. Och idag har jag ett liknande pass, lär väl få jobba över massa timmar och skippa raster idag också. Inte nog med det. Inte någon sömn har jag fått då allt folk och jobb fortsatte i drömmen. Jag får helt enkelt hoppas på att det lönar sig i slutänden...

cause you only live once

Nu ska jag ut i solen med mitt fina sår på benet och läsa på i handledarboken i hopp om att bli godkänd när jag lite senare idag jobbar. Ses, hörs, synes, höres höhö.


varning för god frukost

Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS

when darkness turns to light, it ends tonight

Svar: De röda vansen köpte jag i en skobutik i det "dyra märkesområdet" i Side, Turkiet. Real fake you know, heh.

bilder från fotbollsmatchen igår

Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS eller EF-S 55-250 IS
 
Jag tog med mig min nya kamera igår för att leka lite med den. Dock märker jag nu att det är en hel del som måste läsas och tränas på, det är alldeles för brusiga bilder. Och jag är alldeles för lat vid redigering...

what's my age again?

Igårkväll efter fotbollen träffade vi två Jonatan, Rasmus och Bazze för skräckfilm hemma hos Elsa. Somnade i Eriks famn och har idag myst med honom på studsmattan i princip halva dagen. Jag begav mig sedan till Lovisa och spenderade några timmar hos henne för skitsnack, chokladätande, bieber-musik och promenad.

Norrköping - Djurgården

Har precis anlänt till Parken med Erik, hans pappa och bror. Nu väntar vi på att matchen ska börja och självklart att Norrköping vinner, hehe.


hey beautiful dreamer

Åka buss en timme dit, jobba fem timmar och åka buss en timme hem = sju timmar "inomhus" med skinande sol... Jag fick iallafall bära klänning några timmar efter jobbet. Nu är jag och Erkan hemma hos mig och ska se på film innan vi somnar. Imorgon åker vi förhoppningsvis till Norrköping med hans familia för fotbollstittande.
 
Tyvärr ett bildlöst inlägg, då blogg.se har lite strul just nu av någon orsak.

i can't sleep cause i know i won't wake up next to you

Kort pass idag, 12-17. Tänkte försöka lura med mig Erik hem till mig efter jobbet. På återseende.
Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS

minipizzor

Canon EOS 600D + EF-S 18-135 IS

Tre timmar kvar...


tidsinställt inlägg

Just nu (06:00) börjar jag jobbet och slutar 14:30 om inga schemaändringar görs. Jag tänkte att det är bäst att slänga in ett tidsinställt då jag inte vet var jag tar vägen efter jobbet osv.

cause when i'm with him i'm thinking of you

Svar: Erik litar på mig och han vet om att jag umgås mycket med killar, så han bryr sig nog inte särskilt mycket. Om han skulle tycka att det var ett problem, skulle han ta upp det med mig. Jag sade till Erik redan när vi två började träffas att jag har enklast för att umgås med killar och att jag inte tänker låta Erik stå i vägen för mig att fortsätta med det. Det var ett problem i mitt tidigare förhållande, därför jag verkligen pratade "allvar" med Erik om det. Sedan är det jag som är den svart-/avundssjuka, tyvärr. Men vi två jobbar på det.
 
Sedan är jag även lite nyfiken på frågan. Just Axel också, som jag inte träffar allt för ofta. Jag umgås MINST lika mycket med Anton K tex, och för att inte tala om hur mycket jag umgås med Albin och Anton L.H. :)

"titta frida vad mycket jag kissar!!!"


how wonderful life is while you're in the world

Igårkväll körde jag minigolf tillsammans med Erik och hans familj. Jag och David, 5 år, hamnade på "första-plats" med 45p medan Erik förlorade med 32p, hehe... Man ska ju slå så många gånger man kan, det är ju inte roligt att titta på när andra kör liksom! Efter minigolfen åt vi på restaurangen "Butterfly", troligtvis den godaste pizzan som jag någonsin har ätit. MUMMA.

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover

Ligger alldeles för pigg nerkurrad i Eriks famn i väntan på att han ska vakna till liv. Bilder och text om gårdagen kommer senare idag, men nu ska jag pussa på min pojke.


I don't give a fuck about anything

Jobbet bestod mer av lek än arbete. Låste in varandra i frysen, tryckte i den andre mat, kittlades och andra roligheter. Nu ligger jag uttråkad i Eriks säng medan han målar. Vi får hoppas att vädret blir hyfsat så att kvällen blir som planerat.


för att jag ska göra mitt bästa

En till kväll med Axel, fettomat och how i met your mother-boxen. Lovisa var även med ett tag. Helgen är fullspäckad med jobb och äventyr. Idag kommer jag inte att vara hemma någonting då jag ska jobba och umgås med Eriks familia, men jag ska försöka att mobilblogga. Självklart kommer ett inlägg upp om min nya skönhet, men den har jag inte börjat använda än.

Just nu


sanningen är att utan dig är ingenting värt

Jag har haft ett otroligt shopping-sug de senaste dagarna. Men jag har inte riktigt någon bra ursäkt eller anledning till mina inköp då klädbyrån är proppfull. "Den var fin och billig/på rea" eller "Det finns fortfarande luft i byrån" fungerar inte längre. Högtalarna dras igång, kläderna slängs på sängen och plastpåsar åker fram. Dags för operation "Rensa kläder".

it doesn't matter if you're black or white


If you get burn, i'll take the pain

Uselt bloggande igår, men efter 9h arbete är man inte så pepp på livet. Jag träffade axel igår och spenderade kvällen med honom, how i met your mother-boxen och pommestallrik.


en till fråga om mitt jobb

Svar: Oh herrejösses vilken fråga, haha! Det stämmer att man oftast söker sommarjobbare, men jag vet att vi behöver folk till hösten. Be någon i kassan att få träffa arbetsledare/skiftansvarig och lämna CV till den som stiger fram. Det spelar ingen roll om chefen är där eller inte. Alla CV:n hamnar på ett ställe och sedan tittar de tillsammans igenom alla och ser vilka som de ska ta in på en intervju. Svårare än så är det inte!

Uppe med tuppen

Sitter på bussen i min onepiece och äter frukost för att orka med 8,5h arbetande. Pigg som en... mört?


you can break everything i am

Jag överlevde frukostpasset på åtta timmar! Stod i kassan, dt1 och dt2 (de två olika drive-stationerna) samtidigt helt själv ett tag, men det ordnade sig. För övrigt har jag satans ont i ryggen efter allt slit och släp och påsarna under ögonen är omöjliga att missa. Duscha, äta och sova för att sedan börja 06 imorgon också!

hit him right between the eyes

Den här veckan har jag endast jobbat två pass, så imorgon drar vi igång lite mer på riktigt. Nu vet ni vad jag kommer att göra hela veckan. Jobba, sova och äta. Vem vet, jag kanske blir inringd på mina lediga dagar också.

tell your friends that i'll never come back

Gårkvällen blev lyckad med massa trevligt folk, både nya och gamla ansikten. Jag och Erik hamnade i kojs vid tretiden och sov bort halva dagen. Kvällens planer är att plugga i handledare-boken innan jag lägger mig supertidigt för att orka jobba 06-14 imorgon, wihooo...

you're losing your memory now

Familjepizzan ligger i magen och jag har precis blivit en gravid tonåring - utséendemässigt. Frasse är som sagt här och gör mig sjuker, men han är ganska söt ändå. Jag vägrar att sova hemma, så jag drar istället ut på äventyr ikväll och sover sedan borta över natten.

shoppingen från turkiet - sista delen

Jag är besviken på shoppningen i Side. Alanya var sååå mycket bättre. Jag hade med mig 3000 men växlade tillbaka MER än hälften. Och mycket av de pengarna gick åt till annat än kläder. Nåväl, det här köpte jag:

the echo is the only friend that i have


tre dagar och två mobilbilder

Efter en pizza i magen och kvällsmys med Eriks mamma och syskon somnade jag sött i Eriks säng igårkväll.
 
Idag lagade vi till en supergod frukost innan jag for iväg till jobbet. Och vet ni vad? Jag ska bli handledare. Det innebär att jag ska lära ut nybörjare, vara förebild, "bossa" lite mer osv. Det ger även ett + i CV:t och löneförhöjning så jag klagar inte, hehe. Ikväll ska jag ut och träffa fina vänner innan det blir ännu en natt med bästa, fast hemma hos mig.
 
Imorgon ska vi även passa en svart och fyrbent hårboll som kräver 100% uppmärksamhet. Ingen sömn imorgon förmiddag inte... Sådär, lite update om mitt liv!
Bild 1: Fick lön för att sitta i personalrummet och äta godis, nice!
2:
Papi tycker inte att Frida är hemma allt för ofta, så han gav mig en lapp i hopp om att jag ska hitta Frida...

i knew i was in love when all those love songs started to make sense

Vid 3 igår eftermiddag mötte jag upp Erik på hans jobb. Tillsammans med Anton promenerade vi in till staden och tog även promenaden hem. På kvällen kom även Elsa och Albin över hit. Just nu sitter jag ensam i lägenheten i hans morgonrock, i väntan på att han ska jobba klart. Jag har till och med dammsugit i hopp om att tiden ska gå fortare. Hemmafru eller bara konstig? Lite av varje.


don't say that you love me, prove it to yourself that you do

Värken gick över och gårdagens jobbpass flöt på galant, trots att jag blev offret som fick springa ut med all mat till bilarna i SPÖREGNET. Galet vad det regnade, men folket i bilarna fick sig ett gott skratt iallfall. När jag kom hem drog jag vidare till Elsa där Anton och Albin var. Jag sov även där inatt.

fråga om mina objektiv

Svar: Jag använder mig av kameran Canon EOS 1000D. De två objektiv som jag har är "standardobjektivet" 18-55 mm f/3.5-5.6 IS och 55-250 mm f/4.0-5.6 IS (förenklat ett vanligt objektiv och ett långzoom). Ja, vad ska man skriva? Visst, 18-55 är bra. Men jag har tröttnat på det och jämför alldeles för mycket med andra bloggar osv, därför är jag inte längre helt nöjd med det objektivet. Mitt långzoom är jag super-duper-nöjd med! Bra zoom, djup och skärpa.
 
Inom några veckor köper jag förhoppningsvis min nya bebis. Jag har bestämt mig för Canon EOS 600D och tror att det blir objektivet 18-135 mm f/3.5-5.6 IS som får följa med mig hem! Det finns en massa objektiv som jag skulle vilja ha, men plånboken vill inte det lika mycket.

turkiet 2012 del 12 - mammas digitalkamera

Mamma tog även några bilder med hennes digitalkamera, så varsågoda:

turkiet 2012 del 11 - en kväll


turkiet 2012 del 10 - långklänning


jordgubbar och chokladfondu

Gårkvällen blev mysig med jordgubbar, chokladfondu, cola och film. Kvällen avslutades dock alldeles för tidigt då värken tog över och skickade hem mig. Jag har äntligen lyckats ta mig upp ur sängen, men överväger att bädda ner mig igen. Jag får helt enkelt knapra i mig tabletter och hoppas på att ta mig igenom jobbpasset.

I busshållsplatsen

Jag sitter och väntar på bussen som tar mig in till staden. Tillsammans med Becca och Anders ska vi handla och sedan gå till Ida. Jag sover där inatt och jobbar imorgon, så hur uppdateringen blir återstå att se!


turkiet 2012 del 9 - blandat

Det här inlägget får bestå av lite blandat från dagar hit och dit helt enkelt.

turkiet 2012 del 8 - turkisk afton/show


turkiet 2012 del 7 - mother and child


i would die for you

Runt klockan 22 igårkväll mötte jag upp Anton. Senare kom stora tjocka gänget från deras jobb. Åh, lyckan närErik hoppar ur "minibussen", springer mot mig med hans vackra leende och kramar om mig hårt och länge så som bara han kan. Kär! Kvällen/natten tillbringades med Erik, Anton, Albin, Elsa, Rasmus, Jonatan, Max och Basse. Jag tror jag fick med alla nu? Höhö, folk överallt. Somnade sedan überskönt nerkurrad i Eriks famn.
En häst, i brist på någon annan intressant bild.

inlägg från mobilisen

Fler blogginlägg och bildbomber från Turkiet kommer absolut att dyka upp. Men ikväll kommer inga fler bilder från utomlandsresan, för att jag ska träffa Erik och ta igen lite saknad tid!

turkiet 2012 del 6 - egobilder och apollo


turkiet 2012 del 5 - djur


turkiet 2012 del 4 - båtutflykt

I onsdags spenderade vi en heldag ute till havs. Bland annat stannade vi vid ett ställe kallat Manavgat-mynningen/floden. Svårt att förklara, men det var 14 grader i floden och 30 grader i havet med en liten strand emellan. Ett annat ställe som vi stannade på hoppade jag i och snorklade, hehe.

turkiet 2012 del 3 - solnedgångar


turkiet 2012 del 2 - text och blandat

Samanfattning av veckan: Sola, bada, shoppa, dricka och fota. Jag blev även erbjuden ett sommarjobb nästa år, där boende ingår hemma hos honom... Under veckan skaffade jag mig en fb-vän, fick erbjudande om en ny pojkvän och massa taffsande hit och dit. Händer placerade på höfter, rumpa och armar, pussar på kind och händer samt blickar på de flesta kroppsdelarna. Redan i andra ståndet som vi var inne i fick vi gå ut från tillslut, då en turk inte kunde hålla händerna i styr.
 
Jag tog inte särskilt många fotografier under veckan, hamnade på cirka 530 stycken. Första dagen, alltså förra söndagen, gick vi mest runt och bekantade oss med Side. Resan kommer jag att dela upp i olika delar här på bloggen och försöka göra olika slags "ämnen". I det här inlägget slänger jag upp lite blandade bilder från dag 1.

turkiet 2012 del 1 - ditresan

Det är alltid lika roligt att lyfta med planet. Jag älskar det där pirrandet i magen och locket för öronen. Jag älskar även hur man sitter vid fönstret och ser hur allt blir mindre och sedan hamna över molnen. Dock inte lika roligt att landa. INGENTING HÄNDER JU. Jag hoppas varje gång att piloten ska låta oss falla lite innan hen tar tag i flygandet. Men nej nej, här kör vi supersäkert och skippar all rädsla samt pirrande i magen. Bra det, egentligen.

i'm hoooome

Åh, underbar resa. Kom dock hem 04 imorse så bloggar mer seriöst senare idag då jag just nu är trött som ett as.

RSS 2.0