hold on, the worst is yet to come


Svar: För det första, tack så mycket!
De är från sidan http://weheartit.com/ (där av rubriknamnet)

dagens shoppingfynd

Gult linne: 100kr 20kr
T-shirt: 150kr 60kr
Örhängen: ?kr 10kr (SÅ mkt finare i verkligheten)
Skor: 400 300kr





I want a piece of that!

Ligger i sängen med min fina efter lite gottgott i magen. Han har tidigare hjälpt mig med matten. Kläder + skor är inhandlade. Bilder kommer när jag sitter vid datorn!

 


we<3it


jo men det går bra!

Sammanfattning av dagens jobbpass:
That awkward moment when you speak english to your guest all the time and at the end finally realize he speaks swedish...

Gästen: Hej
Jag: Hejdå!

Trötta shoppingtjejer

fråga om easytone


Svar: EasyTone är perfekt för de som inte tränar men vill ha motion ändå. Som jag tex. hatar att gymma och springa, men gillar att vara ute och gå. Skorna är även supersköna och efter en timme powerwolk eller en heldag med shopping känner man i rumpan och baksida lår. Jag köpte på rean 699kr på Stadium. Ordinarie pris är 1299kr tror jag!

-

We all have stories we won't ever tell.

i like you guys!



tröttis-neo






jag har inget mer än mina tankar


Svar: Oj du, den är VÄLDIGT upp och ner. Men i genomsnitt 70-90 st/dag skulle jag säga. Plus alla dessa sidvisningar, men räknar bara unika besökare som det kallas (antal "datorer" per dag typ). Sidvsningar innebär för er som inte vet att typ en dator går in flera gånger på en dag. Alltså är den statistiken mycket högre.

innebandybilder







ajaj på snoppen...


hund och fågel

Anledning till 0 inlägg igår: jag sov bort halva dagen BOKSTAVLIGEN talat.

Vaknade upp hos Erik och han skjutsade hem mig. Tittade på min kusin som spelade innebandy. Åt mat och sov fram tills kvällsmat. Resten av kvällen bestod av promenader och filmer. Händelserik lördag.

You're just wasting time boy

Efter massa bus med vovven och promenad med Oskar och Anton är jag äntligen hos Erik. Anton är även här så vi får helt enkelt se vad kvällen hittar på åt oss!

 


hey, i got some new jeans


turtle-fever!

I onsdags var jag som tidigare skrivet i fotostudion. Självklart åker sköldpadde-dräkten på direkt!



I am a child inside

Sitter på bussen hem efter en runda i staden med min älskade som även bjöd mig på fika. Hem och leka med hunden neo som är hos oss innan jag ikväll åker och sover hos Erik.

 


4


new yorker levererar!

Korall bandeau: Bikbok
Korall kjol: New Yorker
Ljusrosa klänning: H&M
UNDERBARA USA-jeans: New Yorker






studiedag: norrköping

Tåget rullade mot Norrköping 10.14. Lyckad shopping med mycket mer än bara trevligt sällskap. Dock finns det väldigt lustiga människor där. Kanske därför jag vill flytta dit? För att jag passar in... Michaela kom även in efter 2. Väl hemma i hemstaden tog jag bussen till min kära innan jag nu hamnade här!









I Eriks säng

Bilderna jag fotograferade igår på becca och Hugo blev superbra. Åkte sedan hem med Erik och sov här inatt. 10.14 går tåget till Norrköping med några fina tjejer, tagga råååå!

 


en liten förvarning

Imorgon har jag ingen aning om något inlägg blir av. Skola, fotografering och umgås med Erik. Har vi tur samarbetar pojken bra framför kameran och bjuder på några fina bilder här till bloggen!

Uppdatering: Ingen fotografering imorn, han kan inte...

we're gonna spread out love today

En bra dag i skolan med fina betygreslutat och jobbpass som gick superbra. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Kärlek till Klara Gymnasium, media och min kära klass. Och för att inte tala om ett grymt härligt gäng på jobbet. Som sagt, en bra dag.

fjäder och älskade blå


it's a beautiful day




tre stycken fotade igår




you've got to give to get

Klockan har inte passerat 10 än men jag är uppe fastän jag börjar vid 12. Vill ni veta något ännu värre? Jag har varit klarvaken sedan 7 imorse! Slut på idéer vad man kan fördriva tiden med på så testade min systers balklänning. Åh, jag vill dansa bal. Dock lite för stor, men jag har ett tag på mig att bli biff!

Flera år gammal bild på när min syster dansade bal. Där ser ni även en smygis på hur klänningen ser ut.

darlin', your head's not right

Erik kom hit för ett tag sedan. Han har tvingat mig att ladda ner Amusement. Skräck, thriller och clowner. Någon kommer inte kunna sova inatt... (Erik allstå)...

white like the snow

Jag mår mycket bättre idag. Börjar få i mig mat och tyvärr gick det så långt att laktosfri mjölk är inhandlad.. Mötte till och med dagsljuset för första gången på några dagar. Promenad tog på krafterna. NU: sova middag.




I don't believe it makes me real

Sitter och tittar på bilderna ifrån gårkvällens överraskningsfest för Jocke. Åh vad jag önskar att jag kunde vara där. Låg istället här hemma och knaprade tabletter med gråten i halsen och någon osynslig som ständigt slog med knytnäven i magen. Buhuhuhu vad synd om mig hehe.

Bild på mig och bästa vän från när mitt fd. lag tog hem silvermedaljen i DM.

i prefer animals to people

När Neo är här åker Conny in i garderoben! Om han vill överleva såklart...


nattbesök

Delar glass med den här filuren. Han ligger just nu och slickar på mina fötter, mysig grabb.


år 2006 till år 2009





i find it cute when boys..

Efter gårdagens skola stod min fina och väntade på mig. Hela dagen spenderade han sig åt att ta hand om mig och vara sådär super-duper-mysig medan jag låg och dog/sov framför filmen. Sjukan tog över och skickade hem mig alldeles för tidigt. Somnade sött vid sisodär 9.

hit him right between the eyes

Tvinga mig till skolan idag trots febern, kände att jag kunde stanna hemma idag med. Gör ingen nytta, bara fryser och är svimfärdig till och från. Så... Vad fick mig till skolan? TACOS!! Dock mår jag bara illa av mat, positiva klubben.

 


try to honor it


i wouldn't sink like a stone

Blev att stanna hemma idag med 14 timmars sömn rikare. Smärtan håller i sig och allt är allmänt knas i nuläget.

oh yes it feels like love

Känslan som uppstår när man i drömmen vaknar i pojkens famn, så vaknar man ur drömmen helt forever alone.

even if saving you sounds better

Hemma hos Erik efter en meningslös dag i skolan. Lyckades även låsa in nycklarna i skåpet. FML.

 


i ain't wastin' no more time


Svar: David, du är en skit!

Ja, mitt ex!!! Ordet ex behöver inte innebära (som i många fall) att man raderar helt och är konflikter livet ut. Bara för att vi inte är tillsammans längre har vi fortfaranade mycket gemensamt och har roligt ihop. Skrattar, slåss och driver med varandra som förut. Fast nu som vanliga vänner och inget mer.

Erik? Han litar på mig och vet att jag och Anton är vänner så han låter mig självklart umgås med vem jag vill.

blå, underbara blå byxor



promises, they break before they're made

Efter skolan tog jag och Emma en sväng i staden för några roliga ärenden, shopping och fika på favvostället!


take a look at yourself and realise that i've been good to you

Hemma efter ha träffat Clements. Var ett tag sedan man verkligen träffade honom och inte bara pratade på tex en fest eller bussen. Några sår rikare och lite blod fattigare, så kan det gå! Uppe på övertid, godnatt!

bild från i somras på david och anton

"jag är sjuk" sa flickan

Några dagar sedan hade jag galet ont i halsen varje morgon som resulterade att jag inte kunde svälja. Dock har det onda i halsen övergått till extremt obehaglig smärta i strupe/bröst. Känns som jag inte får ner maten utan den kommer att åka upp vilken sekund som helst igen. In i duschen i hopp om att sluta frysa. Synd om mig.

älskade mamma

fotbollsminnen

Alla år av minnen, vinster och priser, gemenskap, tröjan nummer 3, äventyr, upplevelser, berömmelser, utvecklande, galenskaper, svett, blod och tårar, glidtacklingar, skratt, och lycka tillsammans. Orden tar aldrig slut. Jag saknar det. Jag till och med saknar alla öppna sår, infektioner, och värre skador som ledde mig till sjukgymnastik. Men en bit saknades för att stanna kvar hösten 2010. Lyckan för just sporten.










augusti 2009 och juni 2010

Blont hår och lugg, det var ett tag sen. Saknar mitt riktigt blonda hår jag hade några år före dessa två bilder. Luggen förblir gärna historia, inget som saknas här inte!


bubbles

Intressant med en jäkla massa besökare samt ganska många följare jag inte vet vilka det är. Lite läskigt också..

you make me feel that i'm alive


barnkalas

Vaknade upp med Erik intill mig i min säng, underbar känsla. Vi tog oss hem till hans pappa där släkten var för att fira femåringen David! Dagen bjöd på god mat + efterrätt och bus med lillen! Har precis skrivit klart en kolumn - trodde jag. Den var bra, fram tills jag tittade vad en kolumn var. Fuck.


fish-eye @ train


för vi har nått stort på gång

Jag har fortfarande inte återhämtat mig helt från Norrköping, helt exalterad efter alla saker vi fick uppleva! Och träningsvärk efter en dag gåendes i EasyTone kan jag garantera er. Och varför inte lägga på lite donken på det?

Idag då? En dag fylld med fixa-i-rummet-sysselsättningar, promenad och mammamys vilket innebär filmkväll med gottigheter. Sitter just nu och ryser medans pojken bakom mig ger massage. NU: Wallander!

ser du något bakom molnen?

Ja, konfliker skrämmer mig,
men det är för att jag inte vill förlora dig.


jag saknar något som inte finns

Hemma efter en dag i Norrköping och ett jobbpass på kära donken. Sjukt lyckad dag, åh vad jag tycker om mediafolket! Tågresorna, Projektarbete, fotograferande, guide med sprit i fickan, alla cp-påhitt, äckligt god mat, fikaaa och galet fräna tekniska uppfinningar att leka med. Såg även den grymmaste 3D-bion jag någonsin sett och troligtvis kommer att se, då denna speciella duk/rum finns endast där av alla ställen i världen.





känner du lyckan genom sorgen?

Mysig dag i skolan idag med med min fina klass. Hamnade sedan på favoritfiket med pojken. Köpte även present till hans lillebror och tillbringade kvällen hos honom. Imorgon beger sig vi media-ettor till Norrköping! Drar även ett jobbpass imorgon innan jag äntligen får lite helg att göra absolut INGENTING på. Skööönt.



Ja, det här med att få med kameran har blivit lite svårt nu när iphone finns i mina händer...

Hatar östgötatrafiken

Sitta i blåst och kallt väder 25min i väntan på en buss som aldrig kom är kul...


I've wasted too much time on you

Inget mer bloggande idag. Ville mest skriva att jag sitter på bussen mot jobbet och kommer hem sent ikväll. Så ni helt enkelt inte behöver titta in mer idag i onödan!

 


windolf vill ha munkar med hål i

Så, vad har hänt i fröken Svenssons liv de tre senaste dagarna? Skola, jobb, träffat favoriten och idag åter igen jooooobb. Annars leker livet. Kör på rapp-livet idag frän som jag är. Åh, vilket onödigt inlägg.

i'm just like no no no!


Svar: OJ, hur ska tjejen med "lokalsinnet" lyckas förklara det här? Öhm... Det är på samma gata som Corren...

mobilbilder jossi's sweet 16

- Bättre sent än aldrig!




mobilbilder nyår 2011

- Bättre sent än aldrig!
Några från middagen och fest nummer 2:



easy come, easy go. that's just how you live

Humöret några snäpp bättre idag än igår. Analysen är inlämnad och några timmars jobb med trevligt folk skadar inte. Har inte mycket mer på hjärtat. Träffar pojken imorgon och bjuder på några smygisar på "dagens":




inget positivt här inte

Åh, det här suger. Att inte kunna få upp bilderna. Att inte kunna blogga. Erik räddar humöret på mig, men nu är jag hemma. Känns som jag knappt bor här längre, bara åker omkring överallt. Humöret är på noll och busskortet är borttappat. Dags att ta tag i en analys. Som om det skulle få upp humöret. Grrr.


my heart was freaking out when i held you


Svar: Dag 1 köpte jag och Bella en vattentät klitorisvibrator (födelsedagspresent)
Dag 2 köpte jag och Lovisa en snoppklubba (födelsedagspresent)

I kärnahallen

Ser på fotbollscup efter några timmars jobb. Drar mig sedan på en promenad med Jennifer för att sedan sova hos Erik inatt. Hoppas även på att han hjälper mig med bilder så det blir lite hyfsad uppdatering!

 


Jossi's sweet 16

Sjukt lyckad fest igår kväll med 100 personer intryckta i en lokal med alkohol i kroppen som firade älskade jossi. Sen har vi den där kända "dagen efter"... Malin fick ta hand om mig idag med tabletter och bakiskäk, tack bruden! Bilder och mer detaljer kommer när jag mår bättre och orkar :)


igår och idag

IGÅR: Drog in till staden med Bella och fyndade lite på Lustgården för att sedan hoppa på bussen hem till Lovisa som fyllde 17 år. Där befann sig släkten och det käkades god mat och fika för fullt!

IDAG: Mina EasyTone sitter på fötterna idag med. Stan med Lovisa. Sedan träffar jag Axel i några timmar innan Lovisa bjuder mig på mat. Ikväll väntas party för fulla muggar. Sover hos lovi inatt.


you make me feel good

Inviger mina EasyTone inne i staden med Bella. Vi drar oss sedan hem till Lovisa för att fira pensionären!

repris på bella fotad av mig

nyårsbilder från evelina

Haffade några bilder från Evelina tagna under middagen och bussresan. Ska försöka få upp mina också!



min vecka

Eftersom jag är för trög för att föra över mobilbilder till datorn (så jag kan bjuda på lite bilder och uppdatera hyffsat bra) får jag helt enkelt skriva upp de planer för veckan som jag har hittills:
Onsdag: Stan med Bella, fira Lovisa
Torsdag: Träffa Axel, Black&White-party
Fredag: Träffa Malin
Lördag: Jobba, träffa Jennifer, kväll med Erik, Anton och Albin
Söndag: Sova. Söndagsångest. Skriva analys
Måndag: Back to work.


tre anledningar

1. Ägare till Iphone 4s = sitter sällan vid datorn
2. Bloggappen på mobilen vill inte samarbeta med bilder = dåligt med inlägg
3. Uselt väder = inget fotohumör

I will not stay on the ground

Ligger nyvaken och tittar på sömntutan i
väntan på att han ska vakna till liv. Tänkte bara säga att några bilder från nyår och annat ska komma upp, det är bloggen som inte vill samarbeta..

 


I never wanna see you unhappy

Ännu en mobilblogg. Sover med Erik inatt också och jobbar imorgon. Sammanfattar därför dagen med fet mat och ett par easytone rikare! Kvällen bjöd på twilightfilmer och massa godiiiis. Natti Natti.


Mobilblogg

Ingen uppis på ett tag. Nyår, bakiskäk och har sovit hos Erik. Bloggar när jag inte är med honom längre. Så Lovisa ta det lugnt, jag lever!!!

 


RSS 2.0