we're going up up up

Ännu en fågelbild, jag vet. Men mitt långzoom-objektiv och pippi-fåglarna gillar varandra. De liksom... klickar.

i'll be where for you, this is not a drive by

Såg ett missat BB-avsnitt tidigare idag och har precis läst ut boken i engelskan. I ett misslyckat försök att få ihop en bokanalys på två sidor tog huvudvärken över och jag hamnar nerbäddad i sängen om tre, två, ett...

fyra oredigerade





keep it up girl


Svar: Hejhej! Jag jobbar på McDonalds i Valla, eller ryd som alla säger...... Det är inte säkert att de hör av sig på direkten. Jag tror att det är så att när de behöver folk och ska ha gruppintervju tittar de igenom folks CV:n mer noggrant. Men det är som sagt bara vad jag tror. Tex en som var på samma gruppintervju som mig hade skickat sitt CV flera månader innan de hörde av sig.

It's funny cause it's true

 

 


you're everywhere, but nowhere

Skolan drog igång idag och började 12 som vanligt, men mycket har ändå hänt de få timmarna jag spenderade i skolan! Efter lite skridskoåkning och mys med underbart folk åkte jag och pojkvännen hem till mig. Ska ta en sista titt på tyskan innan jag ger upp och nannar kudden i hopp om en hyfsad prestation på morgondagens prov.


because i want to, i really do



you are making a promise

Har precis duschat och fått i mig lite mat efter jobbande och några hundralappar rikare! NU: plugg.

frågor kräver svar


Svar: Jag som 16-åring tjänar 68kr/h, men det stiger med åldern. Jag jobbar vardagar och helger med alla möjliga tider. Dock inte sena kvällar/nätter eftersom man måste vara 18 år för det.

Svar: Jajamen, vi har två stycken till och med!

en dag kvar innan...

... jag och erik har fem månader tillsammans.
... skolan drar igång igen
... jag slår ihjäl mig på isen med skridskor på fötterna
... älskling kommer hem från åre
... jag får träffa pojken min
... bästa vän anländer i linköping efter 10 dagar i stora staden

mitt lov

Ett vecka spenderad på pojkvän, jobb, Ullared, hundvakt och MASSA EGENTID. Åh, så skönt! Brukar vara beroende av folk i min närhet, men icke denna vecka. Träffade Lovisa igår förresten, speciell brud minst sagt!

solnedgång



25 februari - neo




come on and push it on me if it feels alright


and i know you're right


Svar: Varför min bikini- och BH-storlek är så intressant att veta förstår jag inte riktigt. Men i de tre bikinisarna som jag köpte i Ullared stod det S/M.

never gonna be the same


some die young


Svar: Eftersom man blir schemalagd så kan man se sina pass en månad framåt och därför planera med plugg och vänner. Alltså fungerar det jättebra, om du är en bra planerare det vill säga ;) Det där med intresseanmälan har jag inte en aning om hur det fungerar. Jag, eller min syster som också jobbar där, gav mitt CV i handen.

Tips från Frida: Åk till restaurangen och fråga efter en arbetsledare. Ge ditt CV i handen på den personen. De uppskattar JÄTTEMYCKET att man kommer dit och inte skickar genom internet :)

underbar förmiddag





i need you to follow

Jag orkade bara fotografera sakerna som är i klädväg. Förutom det som befinner sig på bilderna fick jag med mig hem fotoalbum, parfym, nytt UV-filter, smått och gått samt hemlisar till nära och kära!



Älskade killtröjor! Usla bilder, men något tålamod existerar inte, så... Det får bli såhär helt enkelt.

Mot Ullared

Sitter i bilen mot Ullared och martinsshop! Höll precis på att köra av motorvägen, vädret är kaooos!!! Nämen godnatt då.

 


drömmer mig bort lite


Finisar från Bikbok, GinaTricot och H&M som jag dog lite av när jag fick syn på de. Brutalt slarvigt gjort i paint.

just pull me down hard and drown me in love



hold on and be strong

Åkte och gjorde några pengaärenden på stan i eftermiddags innan jag hamnade hos pojken min. Han sitter nu på ett tåg mot Åre... Så fem dagar kommer jag vara utom honom! Buhuhu. Tröstäter lite med B&J, hehe ;)


nice stuff! - monki




fettisdagen




shopping bikbok




and it goes on and on

Sov som tidigare skrivet hos pojkvännen inatt. Vi gick upp tidigt imorse och duschade samt åt varma mackor innan vi tog varsin buss åt varsitt håll. Vart dagen tar mig märks, på återseende.

Jag går i dagar i tröjan du hatar

Sådär då, med lite pannkaka i magen intar jag snart kassan igen för att avklara de sista två timmarna. Har lyckats dra till med ett brännmärke på armen, bara att säga tjena till ännu ett ärr från 168 graders pommesolja! Sedan hoppar jag på bussen hem till mysis och sova hos honom!

 


oh, i didn't mean to


två bilder, två fokus




property of schneider

Den försenade alla hjärtans dag-presenten från älskling var ett jättefint halsband. Tack så mycket!


i do, i do love you

Hemma efter ett jobbpass på 7 tim och 30 min. Dags för en timme framför programmet "Äkta Människor" innan jag lägger mig och tar nya tag inför morgondagens pass på 9-10 timmar!

i wanna be a young blooded

Jobbet idag gick finfint. Ändrat schema imorgon så jobbar hela dagen. Får se hur mycket uppdatering det blir!


take the good, the bad and make the best of it




lite avundssjuk kanske?


klara's talangjakt och fångarna på klara










There was a side i never knew

Har precis shoppat loss lite på bikbok i ikano och fått i mig god mat. Erik åkte iväg vid halv 9 imorse och jobbade men jag sov kvar hos honom. Åt sedan frukost och målade med David. Nu väntas jobb!

 


Pippi vill inte bli stor

Läser saga i hopp om att få David att somna. Kvällen har varit fartfylld så när lillen somnat hoppas jag på att han läser Pippi för mig också. Att vara barnvakt är jobbigare än man tror. Och jag lovar er, inatt kommer jag sova som aldrig förr i älsklingens famn.

 


Grattis till mig på namnsdagen

Jag ska alltid vara ett barn och aldrig växa upp till någon tråkig vuxen. En av alla anledningar: paket!

 


Gottegris

Jobbat klart och huvudvärken är på hugget. Ska skriva klart på novellen innan jag ger upp för dagen.

 


JOBBA RÅÅÅ

Snorig och ont i halsen. Ajaj i magen och humöret är inte att leka med idag. Mitt liv är på topp..

Idag: Jobba 2h 30min
Fredag: Barnvakt + sova hos Erik
Lördag: Jobba 3h
Söndag: Jobba 3h 45min
Måndag: Jobba 10h

coming up only to show you're wrong



mcd i stan: kungligt!


you make me feel good




Den försenade presenten kommer om några veckor. Gaaah! Jag älskar överraskningar samtidigt som jag hatar de. Jag är alldeles för nyfiken av mig och vill veta NU NU NU!

today about yesterday

Perfekt alla hjärtans dag. Åh, vad jag tycker om honom!

Träffade upp min bästa igår och tog oss in till staden. Strosade omkring där innan pojken bjöd på middag. Som pricken över i:et var det på mitt favvoställe också, mums! Efter middagen väntade Mästerkatten i 3D på oss inne på filmstaden. Efter en grym bio satte vi oss på bussen hemåt och nannade kudden hemma hos mig.



Ja då kör vi easytone!

 

 


Du är så yeah yeah wow wow

Gårdagen och kvällen var perfekt! Bebisen sov även hos mig inatt. Bilder och text kommer senare idag!

 


gult linne och skjorta



what's what i'm talking about



fanny ihrfeldt är världens bästa!

Har slutat skolan för dagen och sitter i datasalen med Ida, Fanny och Lina. Vid halv 4 drar jag mig för att möta upp min fina. Blir att äta någonstans innan vi tar oss vidare mot biografen!


Glad alla hjärtans dag!

 

 


a promise with someone else's heart


You're crazy like a fool

Efter en skoldag på 3,5h, galet rolig idrottslektion och lite ärenden fixade är jag äntligen hemma och nyduschad. Dags att ta tag i novellen!

 


if i used to love you baby, it ain't nothing like i love you now

Erik anlände hit för ett tag sedan. Lagade mat åt honom förut. Nu laddar vi upp med film, tårta och godis!

två bilder, två fokus




and you're just a beautiful mistake

Hemma efter att ha övningskört för min fjärde gång. Hör och häpna, men jag körde på vägen bland massa bilar! Hehehehe, jag vet... Men jag får panik när en bil dyker upp så är ganska stolt över mig själv...

"soldiers" & "shout it out"

Har precis tittat på Melodifestivalen där de förvånadsvärt lyckades bidra med två riktigt bra låtar! Det var även de två låtarna om jag hoppades på och tog sig till finalen. Bäddar ner mig och ser på lite Scooby Doo 2 som är på kanal 6 just nu. Nannar sedan kudden och samlar krafter inför morgondagens pluggande.



han är underbar helt enkelt



fem hos lovisa (igår)





That's what you go to me

Uppe efter att ha legat kvar i sängen med min fina lääänge, mys. Såg v for vendetta inatt som för övrigt var riktigt grym!

 


Hos lovi!!!

Efter en massa godis, pommes, nuggets, chokladpudding och grädde i magen sitter jag med Lollo och håller på att sprängas. Anton och axel är på väg hit och inatt åker jag och sover hos min älskade. Ha en bra kväll!

 


why we're making all the same mistakes

Hemma efter ett kort jobbpass, där jag bland annat stötte på den mest obehagliga gäst under min tre månader långa karriär på donken! Gash vad killen var läskig, bara tittade mig i ögonen och blev helt stum när jag pratade med honom. Ropade på mig, tog mig i handen och så vidare! Dags för det sista pysslandet innan jag ÄNTLIGEN är klar, mer arbete än vad jag trodde. Spännande!


Woop wooooop

Lunch och dessert i dukaten, varför inte liksom?

 


that moment felt so real

Fyra från fiket idag med David och kladdkakan i fokus!




Intervju avklarat

Har precis avslutat intervjun som pågått i några timmar sittandes med David på favoritfiket. Gash vad trött jag blev!

 


don't let him close enough to hurt you


still i am responsible if people fall apart

En söt liten ljusrosa klänning prydde mig idag tillsammans med ett par svarta kängor.


Sovdags!

Lyckades få till en fin faceplant i korridoren tack vare käre Anders som knöt ihop mina skosnören, tack kompis! Gick satans vilse i Cloetta center och tog några varv runt och inne i hela området innan vi tillslut tog oss fram. På vägen tog vi en sväng in till nakna hockeykillar, ooups! Innebandyn gick super, ägde ut alla självklart... Man kan alltid önska! Kvällsmys med Erik och nu har han tagit bussisen hem. Natt natt!

 


but this is not about you anymore

Börjar 12 men självklart somnar jag alldeles för tidigt söndagen och är uppe tidigt på min sovmorgon - som alla andra måndagar... Har två lektioner och innebandy idag, kött kött kött. Bjussar på tre från halloween när vi någon gång i natten tog oss till myshenke för lite efterpartaj.



amanda och jonathan

Hemma efter lite mys hos Amanda där även Jonathan befann sig. Gav henne en liten födelsedagspresent eftersom hon fyllde år i fredags och blev bjuden på supergod mat! Dags att läsa ifatt i boken på engelskan, tjohoo.







ny tavla




That's why i treat you like trash

Jag skulle inte blogga mer idag, jag vet att jag skrev det. MEN! Jag fick sluta tidigare idag, fick skjuts hem och vann kassatävlingen ganska överlägset. Humöret är på topp och firas med pepsi och godis, mums!

 


svar på kommentar


Svar: Jag veeeeet! Men lade du märke till ordet "ganska" beccibus? :D


Svar: Enda skillnaden är väl att han sjunger till en tjej... Fast... Äsch glöm det :D

in the stormy night

Idag blir det jobb igen, den här gången på minst 6 timmar. Vi får se helt enkelt om de behöver ha kvar mig längre. Därav ingen mer bloggning idag. Fotograferandet ligger på botten vilket suger, men ska försöka ordna det!

don't you know that i'll be fine?

Vaknade upp hos pojken min igår. Jobbade 8 timmar och 45 min med sjukaste rusherna bestående av fulla studenter och galet stora barnfamiljer. Hemmalagad pizza och melodifestivalen med mami innan jag däckade. Men inte släppte jag jobbet för det. Pratade tydligen som en galning inatt, beställde ordrar och sprang liggandes...

She dreamt of paradise

Igår hade jag två lektioner. Idag har jag redaktionsmöte, studiestuga och mentorstid. Jobbiga dagar det här! Nej men träffar Erik efter skolan för lite bus. I helgen är det jobb jobb och jobb :)

 


i look at you and die a little

Inne i mitt rum är det pysselstuga för tillfället. Två olika ärenden ordnas med kärlek med fingrarna och jag är alldeles exalterad! Ni kommer få ta en titt på vad jag hittar på längre fram, kan dock inte avslöja när :)

Nej, back to work people!

today i feel happy!






one direction - taken

Now that you can't have me
You suddenly want me
Now that I'm with somebody else
You tell me you love me


Text som passar in ganska så perfekt på mig!

didn't he?


två bilder, två focus




innan solen vaknar till liv

Två stycken snabbisar från imorse innan jag och ÄNTÖN tog bussisen till skolan!

I never thought it would be like this you know

Har precis anlänt till Erik för att hjälpa honom med hans repotage. Igår hjälpte han mig med matten och idag jag honom med repotage. Ganska bra att blanda ett naturbarn med ett mediabarn ibland! Hehe. Möte ikväll så lägger kanske upp bilder sent ikväll om orken finns. Synes!

 


RSS 2.0