Trerätters middag

Har precis ätit supergod förrätt, varmrätt samt efterrätt. Nu beger vi oss vidare för lite äventyr!


På promenad runt ån

På promenad runt ån där jag stötte på två sötnosar och vann en bil på deras lotteri.


det fula i vårens gula


Valborgsmässoafton

Startar morgonen med 16h sovande och några av kvinnans sysselsättningar i huset, hehe. Resterande tid på dagen går till att njuta av denna lediga dag medan andra går i skolan. Jag ska även försöka göra några ärenden i staden också. Ikväll är det Valborgsfirande som gäller. Men här är det lugna puckar, för jobbet väntar dagen efter! Här nedan har ni en bild på mig och beccis från förra årets valborg :)

bumblebee



sorry boys and girls, he's mine!




Hos albin

Sitter och myser med kissen tussie!


we say goodbye in the pouring rain

Bussen går alldeles strax in mot staden där jag möter upp Erik med flera. Vi får se var kvällen tar oss. Jag sover iallafall hos honom inatt också och imorgon väntas ännu ett tidigt jobbpass på mig. Ha det!

and in the end we all gonna die



brukar svälja mina lögner mest för att få känna smaken

"American Pie - The Reunion" var G-G-GRYM! Perfekt sätt att fira sju månader tillsammans, med några pussar och massa skratt. Efter biotittandet med Erik umgicks vi med Anton, Albin och Carl. Även några fler killar en stund innan vi rörde oss vidare. Jobbet idag var kaos, FOLK ÖVERALLT. Men jag överlevde. (NEHE???)


my whole life waiting for the right time

Slutade skolan vid 11 (som vanligt på fredagar, nice). Jag ska strax käka några små pannkakor innan bussen tar mig in mot staden där älskling väntar på mig. Ikväll är det middag och bio som gäller! Jag sover hos honom inatt och imorgon börjar jag jobbet tidigt, alltså inget mer bloggande idag. "Lilla" Frasse får stå för bilden:

den plågsamma döden

Att fotografera de här två bilderna var faktiskt plågsamt för mig, djurvän som jag är. Men självklart schasade jag iväg myrorna efteråt i hopp om att de skulle låta larven vara i fred. Man kan ju alltid hoppas iallafall. Fokuset blev inte som tänkt, men att fixa med inställningar medan någon lider är bara fel.


fel focus som blir fin focus


mer på burk

Att sitta still i 3h knäpptyst i ett rum med 20 personer för att skriva en uppsats kräver söta energikickar!

i'm back in the game!

Sådär, nu är jag tillbaka igen efter ett uppehåll på fyra dagar. Frånvaro på bloggen är inte vanligt, vilket även syns på statistiken. Men jag hoppas på att få igång uppdateringen igen och vinna tillbaka er in hit, trots en massa skolarbeten.

Dagarna har rullat på med skolan, jobb och flera nationella prov. Imorgon väntar ännu ett NP på mig och på kvällen får jag äntligen träffa min pojke för att äta middag ute och sedan röra oss vidare mot biografen!

jobb, NP & prov - på återseende


i'm not the pretty little girl you think i am

Igår övningskörde jag till och hem från Mobilia där jag och mamma handlade massa MAAAT. När vi kom hem drog vi igår en film och åt supergod glass med massa saker på. Jag spenderade sedan hela kvällen med Erik som kom hit runt sex. Idag är det sovmorgon till 12 och ikväll jobb som gäller!

Jag har inga nya, roliga bilder så Erik får stå för ett till inlägg!

för oss är redan tiden slut

Erik kom hit igår och sov här inatt. Det är alltid lika underbart att somna sådär supermysigt i hans famn. Idag har vi bara legat i sängen och pratat/sett på tv. Sjävklart en massa pussar och kramar på det också. Jag lagade även lyxig mat till oss två (makaroner och färdiga köttbullar), mästerkock som jag är!

please give me some more love


Svar: New Yorker har öppnat på trädgårdstorget, där banken låg förut. Typ mitt emot Din Sko!

bikbok 99kr / new yorker 79kr



because i really felt for you

Skolans två ynka lektioner flög förbi och jag, becca samt killarna hamnade på restaurangen för lite käk. Efter en stadsrunda med två inköp som jag har spanat in tidigare träffade jag min älskade för en fika. Vid fyra sprang jag ifatt bussen och blev välkommen hem av min systers katt som bajsat ner halva huset. Tack kompis.

purple light


borde min pojkvän bli orolig?

Hemma efter ett jobbpass som gick superbra! Skolan flöt också på finfint, tänka sig vilka bra människor det finns! Nu har jag precis skrivit klart mitt tal inför NP svenska och gjort en slarvig powerpoint. Tänkte dra igenom ett avsnitt Big Brother innan jag dejtar sängen. EN RIKTIGT GRYM DAG HELT ENKELT.

lurvigt nattbesök




jag kan förstå att det är svårt att vara still, för jag är tyst av samma skäl


Svar: Den Svenska Björnstammen är såååå mycket bättre live än inspelat, that's it! De tog 200kr för en timmes live-spelning där inte ens alla låtar var med, vilket var lite tråkigt. Folket var även lite mesiga i dansväg, men gruppen hoppade omkring och körde på med sina lustiga instrument och halvfalska röster. Det var helt klart värt pengarna tycker jag.

nothing to lose and nothing to prove



jag ligger kvar här, så blir nog allting bra

Jag är som sagt ledig idag från skolan, men inte sover jag bort hela dagen för det! Lämnade Eriks hus lite innan 8 och har lite olika planer idag att göra som till exempel:
- Big Brother check!
- Skriva en NP-uppsats inför muntliga i svenska check!
- Powerwalk med mina easytone
- Ta en LÅNG dusch samt smörja in mig, ansiktsmask, inpackning osv. check!
- Fira mami som fyller år idag. Grattis grattis! check!

Voulez-vous coucher avec moi?

Igår träffade jag Erik och Elsa, och idag Erik igen. Ligger i hans säng medan han pluggar, duktig pojke. Jag sover här inatt och imorgon är jag ledig från skolan. HUR SKÖNT?


i won't give up on us

Startade skolan klockan 12 med lite film innan vi flummade vidare till matten. Tredje, och sista, lektionen spenderades i simhallen (!!!) där livräddning stod på schemat. Mindre kul, men åh vad jag trivs i simhallen! Beter mig som ett litet barn, vilket jag även är. Tänker aldrig bli vuxen... Dock är inte livräddning alls min specialitet, dränkte både mig själv och den jag skulle "rädda". Good girl.

jag har ingen annan än mig själv att skylla


tagga tagga tagga

Kom precis hem från jobbet som för övrigt gick bra. Dags att byta om till min kära onepiece och se på BB!

god knows we're worth it


vovven enya

Eftersom Bella är en trogen läsare tänkte jag överraska henne med några bilder på hennes Enya!



i came so close to giving it up

Steg upp imorse hos Erik för att jobba, men hamnade snabbt i sängen igen. Jag mådde skit helt enkelt, var nära flera gånger att få upp frukosten igen som jag precis hade svalt. Efter att ha sovit bort halva dagen tog jag tillslut bussen hem och ser just nu på Big Brother.


i'm off and away

Nu sätter jag mig på bussen bort mot Johannelund och går hem till Erik för att sova hos honom inatt. Om några timmar anländer även han och tar med sig några vänner. Det ser ut att bli en riktigt trevlig kväll!

LYCKA!

Jag har redan en utlösare, dock i kabel. Jag kände ett behov av uppgradering och beställde därför igår hem en trådlös utlösare med fjärrkontroll. Den hamnade i brevlådan redan idag och fungerar alldeles utmärkt. Det kallar jag service, och för att inte tala om lycka!


these nights goes on and on

Lyckad gårkväll. Riktigt god middag samt efterrätt serverades hemma hos Bella där även Lovisa var. Efter det drog vi oss in mot Konsert och Kongress där Den Svenska Björnstammen höll hus. Dansade och sjöng. Jag sov sedan hos Lovisa natten till idag. Kameran glömdes helt bort, därav inga foton (förutom på min mat, hihi). Idag träffades jag och Jennifer, det var alldeles för länge sedan! Tog en runda på ikano men höll i pengarna.

Frukost hos Lovisa


man kan visst köpa kärlek

Tog en trip till Norrköping och fick med mig hem en massa finfina saker! Förutom det som inte finns på bild nedan införskaffade jag mig även hårspray, ett skärp, en födelsedagspresent och två överraskningar! BTW SÅ TOTALÄLSKAR JAG LÅNGKLÄNNINGEN. Synd att den bilden (och typ alla andra) är kass och inte visar den verkliga skönheten. Tänk er den med ett skärp i midjan till ett par bruna ben, mums!





and i was like... in love!

Jag lever för pengar, kärlek och mat. Mitt jobb ger mig pengar och mat. Så varför inte ge min mobil lite kärlek?

i finally learned to let it go

Hemma efter att ha varit några timmar inne i staden med Ida (och Lovisa en liten stund). Höll mig borta från shoppandet, hoppas istället på att roadtripen till Norrköping blir av imorgon. Om bara Ipren börjar fungera... Kan man vara imun mot värktabletter? Inte tycker de om mig i allafall.

Saknade, älskade nollning. Spola tillbaka tiden!

vänd mig andra kinden till så ska du få en puss på den

Värken har satt igång och värmekudden är nu min bästa vän. Åkte till Ekholmen och ordnade ett paket Ipren och en biljett. Jag mår genast så mycket bättre. Högtalarna är på högsta volym, tagga tagga tagga!

because even the stars they burn

En liten outfit från förra veckan.


i know my thing, oh yes i sure do

Ännu en dag på jobbet, massa olika händelser varenda gång. Idag kom det tex helt plötsligt ett gymnastgäng på 50 pers (barn...) som ville ha mat. Efter jobbet spenderade jag några timmar med Erik innan jag fick stå ute i regnet över 45 min och vänta på en försenad buss. Darrande och skakis kryper jag nu ner under duntäcket i min onepiece i hopp om naturlig kroppstemperatur så småning om. Hoppsan, lång text idag också. Ha det!

Ber om ursäkt för ett bildlöst inlägg, fotograferandet ligger på noll. Ännu en gång.

jag tror jag gråter, det tror du med



and i break down as you walk away

Mår inte så bra just nu och vill inte ta ut det över bloggen, vilket förklarar uppdateringen. De senaste dagarna har jag sovit hos syster och dagen efter varit ute i ljungsbro. Sen eftermiddag promenerade samt käkade jag med Emma. Jag har även spenderat gårkvällen med Evelina. Resten av timmarna har sängen varit min bästa vän, legat ihopkurad och glott in i väggen i princip, hehe. Två grymma filmer har även varit lite tidsfördriv.

Jag kom precis hem från jobbet och ska strax hoppa in i duschen. Sådär, lite update om mitt liv!

what doesn't kill you makes you stronger

Pappa undrade om vi skulle måla ägg. Trots min åsikt om påsken är det ju roligt att måla i alla fall.



what doesn't kill you makes you stronger

Pappa undrade om vi skulle måla ägg. Trots min åsikt om påsken är det ju roligt att måla i alla fall.



GOD JUL / GLAD PÅSK




ett fel närmare rätt, ett sätt att se på sorgen

Det här med påsken är inte riktigt min grej. Högtider över huvud taget är inte något för mig. Som nu tex, vi firar att Jesus dör och att en hare hoppar omkring. Jo, men visst.. Påsken är något som affärerna firar, inte vi. Trots min negativa inställning fick jag mig ett påskägg. Kanske så att jag har något att tröstäta? Jag har även lagat till en påskmiddag, som i princip är i samma stuk som julbordet. Men mer än så firar jag icke, åkte istället till ikano med mami och köpte två par vårskor! Men det är ju bara min syn på saken. Glad påsk på er.


påskafton



tiden läker inga sår

Killar är de som jag umgås enklast med, men det är även killar som jag har svårast att ge mitt förtroende till. Inte som vänner, utan steget längre. Jag står på min vakt och tänker de värsta tankarna, rädd för att bli sårad. Vilket jag även har blivit på olika, men lika grymma, sätt. Av tre stycken. Löften, sviniga beteenden, olycklig kärlek och otrohet. Tiden går, men tiden läker inga sår. Man glömmer aldrig sådana saker, de finns alltid kvar.

i just wanna get you drunk so i can have my wicked way with you

Det här kommer bli en lång fredag, även långfredag. Hehe, komikern.



you like me? then, good for you



i was made for loving you baby

Igår: Skola. Staden + glass med Anders och Fredrik. Jag åkte sedan hem till Erik.
Idag: Skola. Shopping och fika med Bella. En riktigt trevlig tjej det där!

new, basic and confortable

Svarta jeggings - carlings
Vitt linne - monki


that's how i know that love is still strong

Jobb och plugg är det enda som har existerat de här dagarna, därav den usla uppdateringen samt fotograferingen. Men nu är uppsatsen avklarad och imorgon ska jag plugga tyska inför torsdagens prov.
SEN HAR JAG LOV!

if you're leaving me, it's gonna be your worst decision



you thought i was nice, didn't you?



två slumpbilder, bara för att jag kan

Jag är helt slutkörd efter en massa jobb dag efter dag. Nu blir det ett BB-avsnitt för min del innan sängen ropar på mig. Och vet ni vad jag ska göra imorgon då? Jo, jag ska jobba! Kul liv med jobb och plugg, jaaaadå.


if you're going out with someone new, i'm going out with someone too

Igårkväll var jag hemma hos Elsa där även Erik, Anton, Albin och Jonathan befann sig. Chillkväll med musik, kortspel och för min del varma mackor och massa ANANAS!!! Det blir två repris-bilder, bara för de är så söta!


RSS 2.0