homokatten på ingång!



just wanna touch you for a minute



you know there isn't a thing i wouldn't do

Efter jobbet tog jag mig in till staden för att få några ärenden avklarade. Fick med mig ett par leggings och vita fjäderörhängen eftersom jag råkade dammsuga upp mina gamla... Båda skönheterna på rean också. Träffade Jossi en kortis innan jag satte mig på bussen hemåt. Kanske får jag med mig hem en påse med en kartong och ett par easytone liggandes i. Jag är riktigt sugen på de!



nothing to lose and nothing to prove


let's go for a ride baby

Gårkvällen tilbringade jag i staden med Erik, Anton, Albin, Elsa och Martin. Väl hemma hos pojken fällde vi ett antal tårar till Lejonkungen innan vi nannade kudden vid 3. Mästerkocken gjorde succé idag som vanligt med hans baconröra och pasta. Jobbet gick superduper och imorgon väntas ännu mer jobbande och sedan en massa ärenden bland annat i staden. Oj, långt inlägg!

jag och martin, manligt!

It's not the fall that hurts, it's when you hit the ground

Sitter på bussen mot älskling efter att ha jobbat några timmar. Sover hos honom inatt för att sedan imorgon dra vidare mot jobbet. Ha det! Skorna: wanties!!!

 


3


we found love in a hopeless place

Vaknade upp med bästa. Efter mycket om och men lagade han mat åt mig och jag drog sedan in till staden och träffade Amanda. För min del blev det endast en leoardtrosa och ögonshopping då plånboken var glömt här hemma... Vi åkte sedan hem till mig och doppade frukt i chokladfondue.


mellandagsrea

Shoppingen blev mer än lyckad. Kom hem med en skjorta (50%) som jag länge tittat på, linne (60kr), två par trosor (20kr/st), bandeau och lite finare underkläder som endast Becca och Lollo har fått se. Och vem vet, kanske Erik ikväll också? Tar iallafall bussen nu och sover hos honom inatt.




låt honom få veta att inget är som förr

Ligger i Lovisas säng efter en utnyttjad biobiljett och en fet kebab i magen. Sover här inatt och taggar lite mellandagsrea! Lovisas dator betyder en jättefin bild på henne...

jag vill känna att jag lever

Skippar söndagsångesten och drar iväg för lite "Alvin och Gänget 3" på bioduken med Lovisa!


julväder 2010 vs 2011

2010 - snö så långt ögat kan se.
2011 - var är snön?


julen i stjärnorp

Kalle Ankas jul, julbord, fika, tomten kom och efter det paketleken. Jag fick: iphone 4s, enorm nallebjörn, smycken, godis, tre stycken skal/skydd, egoboost, shower créme, pengar och kläder. På paketleken vann jag choklad-fondue och tvål/badskum från lush! Kort sammanfattning om min julafton!









bilder från igår morse

Blder från igår morse när jag fann min iphone 4s, min kära Conny från älskling och var ute hos farmor.





söndagen 25 december

Hemma efter att ha sålt Aftonbladet för SISTA gången. Känns lite tomt, har gått den där rundan varje söndag i 9år... Och attans vilka underbara kunder jag har. De nästan kastade pengar och presenter på mig. TACK!

Julaftons morgon

Startade morgonen med att få ledtrådar som ledde till min iPhone 4s! Fick även sötaste nallen av älskling som jag har myst med hela förmiddagen. Lilljul hos farmor och tomtegröt här hemma. Sitter nu i bilen påväg till kusinen där julen firas för fullt. Ha en bra jul alla!

 


was it always you, and never me?



13 minuter kvar!

Jobbade 13.40-22.00 idag. Intressanta timmar. Rush på eftermiddagen, ett gäng ungdomar som terroriserade och mensvärk. De sista timmarna stod jag med alla killar i köket och åt geisha. MUMS.

vilken karl jag skaffat!

Titta vad fint han, med hjälp av Albin, har slagit in julklappen till mig. Det kliar i fingrarna. Jag vill öppna det NU!



it seems like it's been forever

IDAG: Vaknade upp på bästa tänkbara sätt - liggandes i hans famn med huvudet på hans bröst. Jobbade några timmar för att sedan promenera med Anton. På kvällen hann jag även med en långpromenad med Bella.

i've got a funny little feeling

IGÅR: Efter avslutningen tog jag och David en fika på mitt favoritställe. Umgicks resten av dagen med Erik. På kvällen var det glögg och Sunes jul som stod på schemat hemma hos Elsa med trevligt folk. Nannade kudden vid sisodär 3 inatt hemma hos min kära.

julavslutning 2011

IGÅR: Avslutning. Fick komma och gå vilken tid man ville. Olika aktiviteter i olika klassrum, chill.

anders är forever alone

vad söt du är julia..


precis som det ska vara

Glass med chokladsås oboy-pulver på + oboy med grädde och mini-marshmallows. Det kryper i hela kroppen av tanken att jag avklarat sista skoldagen för året och har L-O-V imorgon. Precis som det ska vara!



Jeff får stå för bilderna och visa hur glad jag är just nu!

your mistake was giving me your heart to break


Svar: Tidningen finns på lite olika ställen i Linköping. Självklart finns den inne på Klara Gymnasium, men den finns tex även utanför JC (gränden) och hos ungdomsmottagningen!

I've built my life around you


I have been terrified of changes

Läser igenom det nya numret av Signerat Ung som precis kommit ut. Är helnöjd med min och Beccas sida, förutom rubrikens bloddroppar som på något lustigt sätt flyttades upp och hamnade mitt i "Sjukligt läskigt"?:



please let me know

Lyckad dag med 12 timmars sömn, sovmorgon till 12, två slappa lektioner samt en galet rolig idrottslektion! Tillbringade några timmar på stan med Becca, Anders och Hugo som avslutades med en kvällsmat på mcd.

everything works with your smile




jobb jobb och lite mer jobb

Jobbade 9h mcd igår. I förmiddags tjänade jag in över 300kr på aftonbladet innan jag i eftermiddags checkade av 7h jobb på mcd. JAG KOMMER BLI RIK OCH ALLA KOMMER VILJA HA MIG! Aaah.... Snygga paret:


jag ser det snöar, det var väl roligt HURRA



en vecka kvar

9 timmar spring, stess och skrik på jobbet. Jag. Kan. Inte. Gå. Går i ide istället. NATTI!

Mobilbloggar

Ligger i Eriks säng efter en fin middag med hans familj. Myser med kattN!!!

 


lång tjej och så vidare

Hopp in i duschen för att sedan ta mig till Erik. Ikväll är vi barnvakter åt hans lillebror. Sover där och åker direkt till jobbet imorgon förmiddag. Så vi märker när nästa inlägg dyker upp. Ha det fint!

don't drink and drive




jul hos M11C


köpa hezt? mange bjuder!

Har precis kommit hem efter en dag med pojken. Intressant dag. Jag åt fisk (och tyckte om det!!!) och kom hem med en svullen läpp på grund av en liten köttbit som fattas... Vem kan det bero på? Grrr.

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag jobbade direkt efter jobbet och kom hem sent.



GODNATT

Mys ute i Stjärnorp där kusinbarnen Leo och Tindra är bosatta. Klippning stod på schemat. Dock var jag för lat för att bli klippt. Jag känner mig även sådär jobbigt hängig som man blir när man är sjuk. Vill inte!





tre bilder från idag




luciatåg

Startade morgonen fint med att försova mig och missa sammanlagt tre bussar. Men bra som jag är slank jag in mitt i luciatåget lite snyggt. Jag kan inte skryta om att vi var duktiga, men kul hade vi! Gick sedan omkring och hade ont i magen (det är farligt att säga till mig att jag får äta hur mycket fika jag vill)...

Charmig tomte.

and i'm like yeah yeah

Hemma efter 1½ timmes promenad med Leo. Riktigt hemskt så nu ska jag gråta mig till sömns!

i can't believe the news today

Kan sammanfatta idrottsprov-resultatet med att jag somnade under provet... Tränade lite inför morgondagens luciatåget innan jag och saknade David satte oss på Expresso House för en fika och massa behövligt snack! När han hoppade på bussen hem hamnade jag på Taco Bar där Rebecca och Cornelia befann sig.


JA, JAG KÄNDE MIG TUFF I ANDERS KEPS...

i love to hear you saying stupid things

Just det, jag höll på att glömma att skriva några rader om lördagskvällen! Rebecca, Hugo, Anton och Albin trillade in hos mig och Erik vid sisodär 7-8. Kvällen bjöd på julgodis, dricka, "jag har aldrig", musik och andra härligheter! Hugo och Becca stannade över natten och intog min säng medan jag och Erik slocknade i dubbelsängen som alla andra dagar. Kameran var inte i högsta hugg, men några bilder skrapades ihop:




skämt åt sido...!

gluteus maximus

Börjar 12 och ångesten över dagens idrottsprov ökar. JAG KOMMER FÅ MITT LIVS FÖRSTA F IDAG. Och vet ni vad? Jag bryr mig inte, och det känns galet skönt. Och vet ni varför? Det är helt omöjligt prov att klara av, och det ser ut som att mina föräldrar är på min sida FAKTISKT när jag sa att jag blir underkänd. Wohooo.

suddig bild jajamen!

pepparkakshus

Lördag eftermiddag tog vi två det bara lugnt med att bland annat skapa lite jukstämning!






oredigerade bilder - M11C

Efter fredagens skoldag klarade jag av ett jobbpass på donken 15.30-19.00. Åkte sedan direkt till Rebecca där klassen befann sig! Galet lyckad kväll med paketlek, julmys, idol, dansande och andra knasigheter. Tog sedan med mig Erik hem till mig och intog dubbelsängen vid halv 1.











några av alla oredigerade bilder från kvällen!

jag ville tro de slitna orden

Fyra dagar ensam hemma med pojken min. Fyra dagar utan föräldrar som har befunnit sig i Tyskland. Fyra dagar med alla möjliga händelser. Fyra helt underbara dagar. MEN, fyra dagar som fick alldeles för fort...

everybody have their own problems

Promenad med Anton. Pantade flaskor och fick med mig hem julmust + oboy för de pengarna. Värmer upp fingrarna och tar tag i pluggandet igen för att sedan få fint nattbesök.

your smile is indescribably

Hemma efter några ärenden inne i staden med Rebecca. En viss pojke kan skratta sig lycklig just nu iallafall, hehe... Resten av kvällen tillbringar jag med lite plugg. Men först - glass!

tomten slår in julklappar!

Bara 2 personer kvar som jag ska inhandla till, sedan är jag klar för det här året! Julen gör mig fattig...


jag är en vampyr, jag suger och spyr

Håll utkik efter vampyr- och varulvssjukan i tidningen Signerat Ung som kommer ut lagom inför jul!!!

gap 7 gave me some time

IGÅR: Pluggade med Becca och Anders 1½h. Träffade Erik, Albin, Anton mm. MAT! Kom hem vid 10.

yesterday i believed it all

Gårdagens - kavaj! Börjar även tycka det är lite småmysigt med snön på marken som knastrar under fötterna.


i sing it on the street drunk to a cop


Svar: Du har fattat fel. Hunden heter Neo och Anders går i min klass! Oh nej, vilken bild jag fick upp i huvudet nu. Stackars lilla hund om det hade varit han och inte Anders den där heta natten...

Bäst att jag skriver här till de som inte känner mig och inte förstår att jag driver.

ein Student aus Uppsala-la-la-la

Har äntligen fått tillbaka mina underkläder av Anders, det tackar vi för. Annars då? Skola, har inget att göra..

gay-love is the true love



you're so mean when you talk



bilder jag fotograferade för ett tag sedan

i hope you won't let go, cause this is home.

Trevlig kväll med pojkarna. Nannade sedan kudden omfamnad av min käraste inatt. Stressig förmiddag och eftermiddag, men båda jobben gick super! Hm... Har ingenting att skriva. Ville mest lägga upp dessa bilder:



i love the tears we can't deny

Jobbat 11.30-20.00 och inväntar nu tre grabbar. Imorgon är det två stycken jobb som gäller!


no matter what you do, i love you

Har äntligen fått en inlämning avklarad efter lite idol. Jag har alldeles för mycket att tänka på just nu. Godnatt.

fint besök

Har fått lite nattbesök, mysis.



i want you here tonight




då tar jag helg...


you can have it all


Svar: Hallå där! Jag får 68kr/h (77kr/h när jag är 17, höjs ännu mer till typ 110kr/h tror jag). Jag jobbar schemalagt 1-2ggr i veckan, men de ringer/smsar nästan varje dag om jobbtider som finns. Alltså kan man typ bestämma själv hur ofta man vill/kan jobba. McDonalds enligt mig är ett jättebra sätt att tjäna pengar och komma in i arbetslivet!

i skolan

Alla barnen åt normal mat utom David, för han åt spaghetti och köttfärssås-soppa! - av Rebecca och Frida
Ja, ungefär så kul har vi här på klara. GALET. IT'S FRIDAY.

1 december people

Skola. Hem till Erik (Albin var med en liten stund). Han lagade mat åt mig medans jag sprang omkring i huset och lekte med hans lillebror David! Drog oss sedan in till tomtenatta och mötte upp Anton och Albin. Tog promenaden hem tidigt för ingen av oss tyckte det var något att ha!



what more can i say?


Svar: Jag var där och tog blodtryck för att sedan få årsrecept på p-piller. Erik var snäll och hängde med.

Svar: Alltså hans käke/mun/läppar är ju helt fel så det blir drycker för honom. Idag fick han spaghetti och köttfärssås-soppa! Jag tror han uppskattar det mycket faktiskt att han ska krya på sig :)

RSS 2.0